Öppna dina ödesvägar

Vi lever just nu i helt fantastiska tider där frekvensen hos Moder Jord och alla oss som bor här höjs och vi kliver in i en helt ny medvetenhet. Man kan beskriva det som att jorden genomgår en uppstigning där vårt medvetande expanderar och vår upplevelse av rädsla och brist ersätts med kärlek och överflöd.

Nu i den här processen börjar allt fler väcka upp känslan av att de har ett alldeles unikt livssyfte. Men vad syftet är känns för många inte helt tydligt och klart. Under den här dagen ligger fokus på att komma i en betydligt djupare kontakt med din egen inre vägledning och med vägledningen från dina guider, för att bland annat skapa klarhet i det kall du har med dig in i det här livet.

Vi kommer att göra en kraftfull shamansk energihealing-övning där du öppnar upp dina ödesvägar så att du kan kan leva ännu mer i linje med ditt syfte – det du kom hit för. Den renar din vision så du kan se din väg och dina gåvor med ännu större klarhet. Det gör att du kan leva ditt liv ännu mer meningsfullt med glädje och härligt flödande livsenergi.

Du kommer också bli gudiad djupt meditativa i shamanska trumresor där du bland annat får väcka upp din urkraft, möta ditt kraftdjur, dina guider och ditt Högre jag (din inre och yttre mästare) som ger dig svar och vägleder dig till ditt hjärtas väg. Du blir även guidad att intuitivt emot en healande gåva och din egen styrkesymbol.

Boka: Varmt välkommen att boka plats. Maila anmälan till Helene på helene.telin@tankecoaching.se eller till Helena på systugan@live.se

Kontakta oss om du behöver boka övernattning.

(Om du istället vill samla en egen grupp som vill gå ”Öppna dina ödesvägar” så kontakta oss så bokar vi in passande datum för er. Vill du att vi kommer till din ort så kontakta oss så ser vi över möjligheten att komma till er. I så fall tillkommer pris för lokal, kost, ev. logi och resa för lärarna.)

Datum och plats: Lördag 6/2. Platsen och adressen är Rudegården, Matfors.

Pris: 1600 kr. Det ingår även fika, frukt, vegetarisk lunch, samt middag för alla som vill. Dessutom igår inspelade guidade tredje-ögat-meditationer (tre versioner). Betalningsinfo kommer med välkomstmailet. Obs! Meddela vid anmälan om du har specialkost så anpassar vi efter det.

Kursledare – vägvisare:
— Helene Telin: Energihealer/shaman, intuitiv multidimensionell vägledare, TankeCoach, F-EFT-coach, föreläsare, kursledare och coach inom personlig och djupare andlig utveckling, sociolog.
— Helena Hassel: Energihealer/shaman, kursledare inom den inka shamanska traditionen, djup kunskap inom andlig utveckling, många kurser inom den inkashamanska traditionen – bla utbildad vid Qéro-indianernas tvååriga Serena School.