Session ute i naturen

Om du vill så flyttar vi ut sessionen till naturen. Antingen låter vi solen, träden, vinden, fågelkvitter och bäckens porlande ge extra kraft och energi. Alternativt bokar vi en senare kvälls-session och tar med filtar och tänder en brasa. Oavsett vilket så blir det balanserande, stärkande frekvenshöjande och magiskt!

Meddela vid bokning om du vill att vi håller till utomhus så planerar jag för det tills du kommer.

Privata sessioner

Vid en privat session (tankecoaching/5dcoaching, F-EFT eller healing) kan vi exempelvis fokusera på att du hittar in i ditt balanserade, glada jag som lever inifrån och ut. Då får du vägledning att släppa taget om tankemässiga/ känslomässiga/energimässiga begränsningar (som tex oro, stress, frustration etc). Tillsammans öppnar vi upp för att du ska kliva in i ditt inre lugn, din inspiration och din kraft. Du kommer även få med dig övningar, tips eller verktyg hem för att befästa det vi jobbat med och för att fortsätta framåt med din personliga utveckling.

Utbildande session

Om du vill kan du istället boka en utbildande session där du får lära dig mer om något specifikt verktyg eller ämne. Tex meditation, affirmationer, EFT, attraktionslagen, mental träning, 3d-matrix, må-bra-verktyg, healing mm. Vid utbildande sessioner så går det även bra att vara fler personer (allt från en till ca 10 pers).

Här hittar du info om de olika privata sessionerna och om utbildande session.