Sessioner

5D-session

Höj frekvensen genom effektiv omprogrammering och få tillgång till din fulla kraft. Öppna upp för att leva fullt ut välmående i glädje och frihet – inifrån och ut. En 5D-session innehåller vanligtvis både 5D-Coaching och Intuitiv 5D-tapping (”F-EFT & EFT”).

Healing

Energihealing med multidimensionell kanaliserad vägledning. I grunden inkashamansk energimedicin med healing av tidigare (parallella) liv, ta tillbaka själsbitar, lossa entiteter renar och aktiverar chakran. Även lossande av eteriska implantat och snabb-balansering av energi.

Mentorskap/privat utbildning

Vill du ha stöd och vägledning i den omtumlade tid vi lever i nu? Vill du lära dig något inom vårt kunskapsområde? Boka en privat session i det område du vill komma vidare inom.

Boka eller fråga

Alla sessioner kan hållas på distans. Kontakta oss så får du den session som passar dig bäst.

Övrigt

Beställ guidad meditation med personliga affirmationer. Unika guidade ljudfiler som skapas och spelas in med ditt namn och de affirmationer som hjälper och stärker just dig bäst. Du får meditationerna på en dold privat länk som endast du har tillgång till. Eller beställ personliga meditations-berättelse för barn eller vuxen. Unik guidad ljudfil i form av en berättelse som skapas och spelas in med ditt namn (eller barnets), visualisering och de affirmationer som hjälper och stärker just dig bäst. Du får meditationen på en dold privat länk som endast du har tillgång till.

Vi erbjuder även föreläsningar, kurser och retreat, både datumsatta och enligt önskemål. Vill du att vi kommer till din ort så kontakta oss och berätta. Vi håller både event livesänt via nätet och live på plats fysiskt.