Självhealing genom F-EFT/5D Tapping – livesänd onlinekurs

Tisdag 15 juni kl. 18-21. (Det här kan du inte missa)

Under den här kursen kommer du få lära dig grunderna till vad EFT, F-EFT och 5D Tapping är, hur de fungerar och hur du lätt kan använda dem för att släppa taget om olika former av negativa tankar.

Åker du in i tankar och känslor av oro, ångest, frustration, rädsla, ilska, ledsenhet, uppgivenhet eller energilöshet?

I de tider vi befinner oss i just nu så är det många som upplever allt mer av dessa tunga frekvenssänkande vibrationer. Mycket av det vi ser på utsidan förvirrar, stressar och upprör och vi mår inte så bra som vi har kapacitet att göra.

Vår upplevelse är att EFT och F-EFT är alldeles för bra för att inte känna till och använda. Det är LÄTT, det fungerar OMEDELBART (instant transformation) och det passar ung som gammal – oavsett vad det är för begränsande undermedvetna program och känslor man vill släppa taget om.

Om du känner dig som en ljusarbetare och hjälper andra att på olika sätt må bättre, så är det här även ett utmärkt verktyg att ha för att hjälpa andra. Med det kan du ännu lättare stötta andra att komma in i balans och harmoni när det stormar som allra mest.

För övrigt kan verktygen kan också användas för en massa andra områden som tex att lossa fobier, minska sötsug, fysisk värk etc. Många som jobbar medvetet med attraktionslagen använder även knacknings-tekniker för att ännu lättare lossa begränsningar, höja frekvensen och lättare manifestera sitt önskade läge.

Pris:
Priset för den här kursen är endast 295 kr för att så många som möjligt ska ha chans att kunna vara med. (Ord. pris för den här kursen som heldagskurs hos oss är annars 1500.)

Boka:
Du bokar enkelt plats genom att maila till hakan.berggren@tankecoaching.se

Sedan går du bara in på kursen via den google meet länk du får skickad till dig av Håkan. Under sändningen är det fritt för alla som vill att ställa frågor och dela tankar. Det går att prata eller om hellre vill skriva i chat.

Vill du hjälpa oss?
Hjälp oss gärna dela informationen om kursen så att många kan får lära sig dessa effektiva verktyg för självhealing.

Varmt välkommen att boka plats!
///Helene & Håkan

Helene & Håkan om kursen: