Ta bort eteriska implantat – aktivera den gyllene energin

Fördjupningskurs inom healing och energimedicin. Den här kursen riktar sig både till dig som har inkashamansk mesa och till dig som inte har det, men som känner dig kallad att vara med. Nu är tider att bygga broar för frekvenshöjning, glädje och enhet, så därför spelar inte din bakgrund eller kunskap någon roll (”Electra/Llancaq Qoto-energi”).

Jag har blivit vägledd av guider (Sirius) fått tillgång till ännu mer ny information – både downloads och info jag fått till mig andra vägar. Det handlar om att lossa eteriska negativa implantat och aktivera den gyllene gudomliga energin.

Jag använder nu metoden i de flesta healingar och i självhealing och ska lära ut detta till fler. Det här är ett arbete som man gör mycket utifrån sin egen intuition och sin egen vägledning. Men under kursen kommer jag berätta om bakgrund, olika typer av implantat och förslag på olika sätt att gå tillväga för att lossa dem på sig själv och på klienter. Vi kommer även jobba praktiskt. Jag berättar även om hur du kan lära andra som inte jobbar med healing att lossa implantat på sig själv och aktivera den gyllene energin.

Om innehållet:

-Bakgrund och historia med den kollektiva frekvenssänkningen och medvetanden med den arkonska 4D-frekvensen.
-Dolda men nu tillgängliga oädliga möjligheter
-Hur implantat skiljer sig från entiteter och parasiter.
-Genomgång av olika negativa eteriska implantat och var de kan sitta.
-Hur du skiljer på att lossa goda/positiva eteriska implantat från kompakta/negativa.
-Hur du tryggt kan lossa och transmutera samt skifta timeline vid healingsession.
-Hur du undviker implantat och kan aktivera din egen hemmafrekvens.
-Hur du kan aktivera den gyllene gudomliga energin.

Många healers/gamla själar/vägvisare och andra medvetna ljusarbetare som gjort mycket inre jobb kan uppleva att de inte riktigt får det att lossna. Det kan även gälla dina klienter. Kanske är man kvar i vissa begränsningar känslomässigt, eller att man ganska lätt ”köper tillbaka” vissa saker som man healat eller så kanske man rent fysiskt är kvar i en 3D-tillvaro, till exempel jobbmässigt. Och man undrar frustrerat “hur kan jag vara tillbaka i det här som jag redan healat?!” Det finns förklaringar som kan göra att allt skiftar igen när vi inser hur manipulerade vi blivit energimässigt. Under den här kursen får du några viktiga pusselbitar till hur vi kan återställa vårt sanna optimala energiflöde, välmående och skaparkraft igen.

Kommentarer från deltagare:
”En dag med för mig ny kunskap och då har jag ändå många utbildningar i min verktygslåda. Vi fick lära oss att scanna, lossa och ta bort blockeringar. Väldigt fin och djupgående meditation. En dag med intressanta diskussioner och lärdomar för livet”
// Sonja

Stort stort TACK för i lördags, jag har varit lite omtumlad nu efteråt. Det här var nånting stort du delade med dig Helene, tack❤
Och oj så otroligt tacksam jag är i hela mig,jag känner mig lyckligare med nytt hopp om en bättre, spännande, roligare, kärleksfullare resa och mycket intressant fortsättning på resten av mitt liv! Utan begränsningar och fram med hela lysande mig🤗Tillsammans med likasinnade och att vi ska och kan hjälpa varandra, precis som allt du sa, bygga broar… ta varandras händer och explodera i gemensam kraft. Poow!Så fint att fler och fler män dyker upp i dessa sammanhang också, det betyder mycket tror jag.
// Jane

Boka plats:
Vill du vara med på kursen så maila mig på helene.telin@tankecoaching.se

Datum, platser och pris:

Helene Telin: Energihealer, shaman/chakaruna, intuitiv multidimensionell vägvisare. Även TankeCoach, NLP-coach, F-EFT-coach, självledarskparutvecklare med 10 år som föreläsare, kursledare och coach inom personlig och andlig utveckling, samt fil. kand i sociologi.