Knacknings-session med Intuitiv 5D Tapping och F-EFT

Boka en transformerande knacknings-session, där du blir vägledd att släppa taget om mentala, känslomässiga och energimässiga och fysiska blockeringar. Öppna upp för helt nya möjligheter i livet.

Det här är en metod för att ladda ur negativa automatiska program i det undermedvetna och släppa taget om negativt laddade minnen, triggers, skuggor, begränsande valda sanningar, begränsande tankemönster och fysisk värk. En knacknings-session med Intuitiv 5D-Tapping eller F-EFT öppnar upp för ditt naturliga positiva flöde där du mår ännu bättre och lättare kan skapa det liv du vill.

F-EFT och Intuitiv 5D-Tapping är ett mycket kraftfullt och enkelt sätt att komma förbi känslomässiga hinder och problem som bland annat stress, oro, frustration och bristtänkande och andra rädslobaserade program. Många andra har med hjälp av den enkla ”självhealing-metoden” öppnat upp för att vibrera i sin hemmafrekvens och lättare hantera attraktionslagen. Den är också en kraftfull metod för att släppa fysisk värk, förbättra sömn, minska/ta bort godissug, bli fri fobier (ex. höjdrädsla, prata inför grupp eller flygrädsla) mm. Det här är är bara några exempel på många vad deltagare lyckats med genom F-EFT och Intuitiv 5D-Tapping.

Boka

Sessionerna tar vanligtvis ca 1-2 timmar och sker antingen på plats hos oss på Rudegården, alternativt via Messenger eller Google Meet. Vi stämmer av efter första träffen om vi ska ses igen. Vanligtvis brukar det bli 1 – 3 möten.
Maila och boka tid med helene.telin@tankecoaching.se eller hakan.berggren@tankecoaching.se

Läs mer här: EFT och F-EFT.