Väck upp ditt vill & bemästra attraktionslagen

Upplever du att du inte riktigt lyckas manifestera det du vill i livet? Oavsett om det gäller ett bättre mående, hälsa, relationer, meningsfullt jobb eller annat som skapar passion och glädje i livet. Då är det här en kurs som hjälper dig framåt.

Under de här dagarna ligger fokus på att öppna upp ännu mer för att klargöra ditt vill och på att få attraktionslagen att verkligen fungera. Du får två inspirerande och stärkande dagar tillsammans med likasinnade. Vi kommer göra öppnande meditationer, stärkande manifesterings-övningar mm. En härlig mix som höjer frekvensen och hjälper dig lossa gamla begränsningar och leva med mer glädje och energi.

Den här kursen passar precis lika bra oavsett om du endast känner till attraktionslagen en liten aning, eller om du känner till den väldigt väl och har jobbat med den en längre tid. Två härliga dagar i en liten grupp där du kan vara helt och trygg att vara den du är.

Plats, datum och tid: Rudegården Matfors,

Pris och vad som ingår förutom kurshelgen: 3500 kr. Obs! Då ingår även den inspelade videokursen ”Hitta och uppnå ditt vill” med bla ljudfiler, film, övningar (värd 699 kr) + den inspelade föreläsningen ”Hur attraktionslagen verkligen fungerar” (värd 149 kr) så att du kan jobba vidare hemma efter kurshelgen. Enkel fika och frukt ingår också. (Lunch ingår ej. Kylskåp finns + möjlighet att värma mat.)

Boka: Du bokar plats genom att maila hakan.berggren@tankecoaching.se

Välkommen!
///Helene & Håkan