Kontakt

Hur kan vi hjälpa dig?

Maila eller ring oss för att boka personlig session eller en plats på något öppet event. Har du frågor eller känner att du har ljusa idéer att dela med oss är du alltid välkommen att skriva till oss!

Helene Telin

helene.telin@tankecoaching.se
070-3186611

Vägvisare som njuter av att följa flowet. Bland annat delägare i TankeCoaching, inspiratör, utbildare, tankecoach & F-EFT/5D TappingCoach, intuitiv vägledare, energihealer, sociolog och författare.

Mina passion att du ska inse att du har en obegränsad potential att skapa DITT liv. Jag vill påminna dig om att du är helt fantastisk, unik och värdefull precis som du är. Att dela med mig av frekvenshöjande verktyg och tekniker som får dig att lysa är en del av det jag brinner för som allra mest. 

Håkan Berggren

hakan.berggren@tankecoaching.se
070-2087766

En passionerad, pedagogisk och glad person med djup kunskap i området tankens kraft. Bland annat delägare i TankeCoaching, inspiratör, utbildare, tankecoach, F-EFT/5D TappingCoach och lic. mental tränare.

Jag älskar att väcka människor. Jag har ett starkt “vill” att sprida kunskap om hur vi är programmerade. Det jag brinner för är att få människor att börja agera för att skapa värdefulla förändringar i livet.