Kontakt

Hur kan vi hjälpa dig?

Maila eller ring oss för att boka personlig session eller en plats på något öppet event. Har du frågor eller känner att du har ljusa idéer att dela med oss är du alltid välkommen att skriva till oss!

Helene Telin

helene.telin@tankecoaching.se
070-3186611

En inspirerande, spontan själ som njuter av att följa flowet. Delägare i TankeCoaching, inspiratör, utbildare, tankecoach, intuitiv coach, sociolog och författare.

Jag har passionen att få dig att inse att du har en obegränsad potential att skapa det du önskar. Jag vill påminna dig om att du är helt fantastisk, unik och värdefull precis som du är! Att dela med mig av verktyg och tekniker är en av de roligaste delarna med jobbet. 

Håkan Berggren

hakan.berggren@tankecoaching.se
070-2087766

En passionerad, pedagogisk och glad person med djup kunskap i området tankens kraft. Delägare i TankeCoaching, inspiratör, utbildare, tankecoach och lic. mental tränare.

Jag älskar att väcka människor. Jag har ett starkt “vill” att sprida kunskap om hur vi är programmerade. Det jag brinner för är att få människor att börja agera för att skapa värdefulla förändringar i livet.