Om oss

Vi som skapar 5D Coaching är Helene Telin och Håkan Berggren. Här kan du läsa mer om oss: Kontakt.

Vi driver också sidan TankeCoaching där vi främst vänder oss till arbetsgivare som på ett logiskt, pedagogiskt och inspirerande sätt vill kunna förstå och bemästra tankens kraft.

För dig som privatperson har vi den här sidan – 5DCoaching

Här på 5D Coaching vänder vi oss främst till privatpersoner. Det innebär att vi kan gå på ett helt annat djup i personlig utveckling. Här är det inte logik och vetenskapliga bevis som håller ramarna utan här ligger betydligt större fokus på gammal visdom och att allt är energi. 5D Coaching handlar mer om så kallade andliga perspektiv (inte religiösa) och all den kraft vi alla har som de flesta har blockerat från födelsen. På den här sidan behöver du ett mer öppet sinne till att allt inte är så som vi fått lära oss i vår uppväxt.

Vi vill med den här sidan inspirera och hjälpa dig och alla andra som vill, att leva med passion, mening och magi i den här utmanande och spännande tiden vi lever i. Vi tänker att när allt fler går till sig själv och är den förändring man vill se går det fort att skapa det liv och den värld vi tidigare bara drömt om.

Här kan du läsa mer om 5D.

För arbetsgivare: Välkommen till TankeCoaching istället!

Arbetsgivare som söker föreläsningar och utbildningar i TankeCoaching, mental träning och tankens kraft – se TankeCoaching.se