Om oss

Aktivera din skaparkraft – lev inifrån och ut

Hos oss får du mycket inspiration, tydliga förklaringar och transformerande verktyg som skapar verkliga förändringar. Höj frekvensen, omprogrammera tankemönster, skifta begränsande övertygelser och väck upp ditt syfte. Lev med passion, mening och energi.

Vi på 5D Coaching är vägvisare i uppvaknandet & uppstigningen från 3D till 5D. Vår passion är att stötta dig att expandera medvetandet, höja frekvensen och komma hem till ditt hjärta. Nu är tider att släppa taget om egots gamla falska programmerade rädslor och öppna upp för den fantastiska DU som du är!

Vi ger dig stöd genom inspirationsföreläsningar, kurser, program, grupphealing och privata sessioner för att du ska kliva in ännu mer i din skaparkraft och i din obegränsade potential.

I webbutiken hittar du bland annat onlinekurser, smycken, stärkande meditationer, affirmationer och självhypnoser.  

Oavsett om du är helt ny inom personlig & andlig utveckling och uppvaknandet, eller om du själv är en vägvisare i uppstigningen så finns vi för dig. Vår intention är att alla som vill må ännu bättre, bli ännu mer av sitt sanna jag och blomma ut i sitt syfte ska få stöd i sin personliga andliga utveckling.

Håkan Berggren & Helene Telin
TankeCoaching & 5D Coaching

Här kan du läsa mer om 5D.

Här hittar du oss på sociala media:
Youtube TankeCoaching 5D Coaching
Facebook 5D Coaching
Instagram TankeCoaching 5D Coaching


Arbetsgivare som söker föreläsningar och utbildningar i TankeCoaching, mental träning och tankens kraft – se TankeCoaching.se