Grupp-session ”Tap Along”

Bli guidad i grupp-session att knacka och släppa taget om blockeringar och tunga känslor. Öppna upp det naturliga flödet för att må riktigt bra och lättare skapa ditt bästa liv.

Du som är Guldare i 5D-portalen är varmt välkommen att vara med på de livesända gruppsessionerna Tap Along då Helene guidar medialt i Intuitiv 5D-tapping. 

OBS! Vid Tap Along den 16/6 är även Gratis Gäster välkomna att delta!

Fokus är att supporta alla deltagare för att släppa de blockeringar som är redo att släppas.

För att delta på eventet så går du med som ”Guldare”, ”Guldare 369” eller ”Gratis Gäst” i 5D-portalen. Sedan loggar du in där och klickar på länken i kalendern när det är dags att börja.

Har du frågor innan så mailar till helene.telin@tankecoaching.se

”Tap Along” = Knacka tillsammans

Under grupp-sessionen kommer vi att knacka tillsammans i grupp. Några deltagare kommer också vid varje tillfälle ha chansen att komma fram och bli individuellt guidad i sin egen specifika utmaning.

Det brukar bli magiska stunder som verkligen öppnar upp för nästa nivå i livet!

Ingen inspelning – knacka i tryggt space

OBS! De här sessionerna spelas inte in och kommer endast vara öppen för Guldare. Det gör att de som väljer att komma fram med ljud och bild för att bli individuellt vägledd, befinner sig i ett tryggt stöttande space tillsammans med likasinnade.

Att förbereda inför Tap Along

Se till att du kommer in på Zoom och att du kan starta video och mikrofon. Det kan behövas ifall att du är en av dem som kommer fram och får individuell vägledning med tapping.

Fundera gärna lite innan gruppsessionen Tap Along vad du har för utmaning/problem/hinder som du skulle vilja släppa taget om. Då får du ut mer av stunden.