Kurser 2022

Kurser som ger dig massor av kraft framåt i uppvaknandet och uppstigningen. Höj frekvensen genom effektiv omprogrammering av det undermedvetna via självhypnos och supermetoden intuitiv 5D-tapping och få tillgång till din fulla kraft. Aktivera flow i din uppstigning, uppvaknandet och skapandet av den nya världen 5D för ett liv i glädje och frihet – inifrån och ut. Titta här nere ifall att någon av de datumsatta kurserna eller föreläsningarna passar dig. Eller kontakta oss så öppnar vi för att hålla en kurs på din ort.

5D-kurser

LÄR DIG INTUITIV 5D TAPPING – tvådagarskurs
27-28 aug i Hornaryd utanför Växsjö.
24-25 sep i Östersund.
1-2 aug på Rudegården i Matfors/Vattjom (måndag och tisdag).
Kursledare Helene & Håkan.
Boka plats på den här transformerande tvådagarskursen och lär dig ett unikt sätt att använda en mix av knackningstekniker för självhealing. Höj frekvensen och skapa frid i kropp, sinne och själ.

3D TILL 5D (Hitta och uppnå ditt vill med inspiration från One Small Town) – tvådagarskurs
10-11 september 2022 i Eskilstuna.
Kursledare Helene & Håkan. Nu är det dags! Höj frekvensen och kom igång med det nya ljusa livet i 5D med inspiration från konceptet Ubuntu – One Small Town.

MIXKURS: EXPANDERA TILL 5D – tredagarskurs
Under de här dagarna väver vi ihop de två ovanstående kurserna ”Intuitiv 5D Tapping” och ”3D till 5D via din skaparkraft och One Small Town”. En perfekt mix med det bästa av det bästa!


MINDPOWER – KRAFTFULL OMPROGRAMMERING 8-veckorskurs – fem kvällar varannan vecka. Livesänd onlinekurs via nätet. Nästa start 23 augusti. Här får du fullt stöd att bygga upp helt nya tankemönster och vanor. Begränsat antal platser. Boka genom att maila hakan.berggren@tankecoaching.se


5D-PROGRAMMET


Energi- & healing-kurser

MEDICINHJULETStartar med den första delkursen Syd 6-8 maj 2022. Kursledare Helene & Helena. Inkashamansk energimedicin – djup andlig utveckling och healing. 4 delkurser under ett år.

MUNAY-KI

— LOSSA ETERISKA IMPLANTAT – Hitta och ta bort negativa eteriska implantat – och aktivera den gyllene gudomliga energin.


Inspelade onlinekurser

Beställ enkelt i webbutiken och få materialet direkt till din mail.

STÄRK DIN SJÄLVKÄNSLA PÅ DJUPET – Inspirerande och kraftfulla övningar för att stärka din självkänsla. Hjälper dig att må bättre, känna dig lugnare, gladare, mer välmående och genuint trygg i dig själv.

BLI TRYGG ATT PRATA INFÖR PUBLIK – mentala tekniker för att lättare prata inför folk.

MAGISK DRÖMSTART PÅ DAGEN – Ta sikte på att bygga upp sköna vanor, där du känner glädjen och energin vibrera på hög frekvens. Nya vanor för att få en lyckostart på varje ny dag.

HITTA OCH UPPNÅ DITT VILL – En härlig blandning av inspiration, tips, övningar och meditationer för att hitta och uppnå sådant i livet som du själv verkligen vill.

— SLÄPP DIN ORO MED INTUITIV 5D-TAPPING – Ett kort och effektivt onlinepaket med bland annat guidad knacknings-session som öppnar för att höja frekvensen, aktivera det naturliga energiflödet och skapar frid i kropp & sinne. Lanseras i mars 2022!


Föreläsningar

Våra föreläsningar är utbildande på ett inspirerande och stärkande sätt. De ger både nya kunskap, insikter och värdefulla verktyg för att leva ännu mer inifrån och ut. Läs mer här!


Fler alternativ!

Passar inte de datum vi satt upp?
Vill du gå kursen i kortare format?
Vill du hellre gå en av de kurser som inte är datumsatt än?
Vill du att vi kommer till din ort också?

Vill du gå livesänd kurs via nätet?
Är ni en grupp som vill ha kursen i retreatform?
Vill du att vi kommer och håller en föreläsning på team som du önskar?


Är svaret ja på någon av dessa frågor så kontakta oss så hjälper vi dig med det du vill.

Samlar du en egen grupp som vill gå, så sätter vi upp ett skräddarsytt event just för er. Antingen här hos oss på Rudegården eller hos er.

Möjlighet att vara med gratis:

Om just du har möjlighet att ordna lokal (eller bjuda in hemma hos dig), samt ordna fika, organisera lunch och bjuda in deltagare, så får du vara med gratis på kursen (OBS, gäller för föreläsningar och heldagskurser).

Boka privat

För info om privat kurs/mentorskap eller session – läs mer och boka här.

Vet du inte vad du ska välja? Kontakta oss så berättar vi mer och kan guida dig till att välja rätt kurs eller program! ///Håkan & Helene