Kurser 2023

Kurser och föreläsningar för att må ännu bättre och leva från hjärtat. Höj frekvensen, expandera medvetandet från 3D till 5D och vibrera högt med glädje, mening & livsenergi. Boka någon av de datumsatta eventen. Eller kontakta oss så ser vi över möjligheten att hålla event på din ort.

Kurser för att leva inifrån och ut


MINDPOWER – ”Kraftfull omprogrammering” 8-veckorskurs online – fem kvällar varannan vecka. Livesänd kurs via nätet med Håkan. Här får du fullt stöd att bygga upp helt nya tankemönster och vanor. Det här blir enormt viktigt i den turbulenta tid vi går in i nu.
Varför är det viktigt att bygga MindPower


DREAMDAY live på olika orter med inspiration från One Small Town – inspirationsdag/kurs med Helene & Håkan

DREAMDAY över nätet – ett enkelt sätt att träffa nya intressant människor och en kickstart mot en bättre värld – inspirationsdag med Håkan


INTUITIV 5D TAPPING – tvådagarskurs med Helene och Håkan.
Läs mer här


MANIFESTERINGSKURS MED HELENE & HÅKAN: ”Expandera från 3D till 5D”. Det här blir två mycket inspirerande och djupt utvecklande dagar i höga positiva energier.
Läs mer här.


Energimedicin- & healing-kurser

STJÄRNORNA I PLEJADERNA Kursledare Helene & Helena.

MUNAY-KI Kursledare Helene & Helena


Inspelade onlinekurser

Beställ enkelt i webbutiken och få materialet direkt till din mail.

STÄRK DIN SJÄLVKÄNSLA PÅ DJUPET – Inspirerande och kraftfulla övningar för att stärka din självkänsla. Hjälper dig att må bättre, känna dig lugnare, gladare, mer välmående och genuint trygg i dig själv.

BLI TRYGG ATT PRATA INFÖR PUBLIK – mentala tekniker för att lättare prata inför folk.

5 FREKVENSHÖJANDE ENERGIRUTINER – Ta sikte på att bygga upp sköna vanor, där du känner glädjen och energin vibrera på hög frekvens. Skapa en magisk drömstart på dagen och på resten av ditt liv!

HITTA OCH UPPNÅ DITT VILL – En härlig blandning av inspiration, tips, övningar och meditationer för att hitta och uppnå sådant i livet som du själv verkligen vill.


Föreläsningar

Vill du vara med på ett kortare evenemang så hittar du våra kurser här: Föreläsningar


Vill du att vi kommer till din ord och har kurs eller föreläsning?

Kontakta oss med ditt önskemål.

Om just du har möjlighet att ordna lokal, samt ordna fika, organisera lunch och bjuda in deltagare, så får du vara med gratis på kursen (OBS, gäller för föreläsningar och heldagskurser).