Helene Telin
helene.telin@tankecoaching.se
070-3186611

Vägvisare i uppvaknandet och uppstigningen till 5D. Inspirerar och bidrar till att höja frekvensen, väcka upp magin och den oändliga skaparkraften hos människor. Använder intuition, mentala verktyg, energipsykologi och energimedicin för att aktivera självhealingen och kraften inom dig. Är här nu för att bygga broar från 3D till 5D i uppvaknandet. Guidar dig till att leva ditt syfte – inifrån och ut.

Chakaruna healer enligt inkashamansk energimedicin, Intuitiv 5Dcoach/TankeCoach/NLP-coaach & 5D-tappingcoach, självledarskapsutvecklare, sociolog med ca. 13 års erfarenhet som föreläsare, kursledare och coach inom personlig utveckling och energimedicini.

”Jag hjälper dig att blomma ut
i ditt sanna jag. Du är sååå
kraftfull, du är helt amazing
och du är värd det allra bästa.
Stråla ditt ljus och lev med
passion, mening & magi.
Det är din tid nu!

– Helene –

Håkan Berggren
hakan.berggren@tankecoaching.se
070-2087766

Vägvisare i uppvaknandet och uppstigningen. Har lagt tusentals timmar på sanningssökande och hur sinnet fungerar kopplat till vad som händer i världen, utifrån uppvaknande-perspektiv. Är här för att skapa den nya världen där vi är fria och fördelar världens resurser med kärlek istället för pengar. En värld där vi tar hand om vår hälsa, ta tillbaka vår menifesteringskraft och gör det vi brinner för.

Licensierad mental tränare vid Skandinaviska ledarhögskolan, TankeCoach/5DCoach/NLP-coach/5D-tapping-coach med djup kunskap om självhypnos och universella lagar, fd projektledare och personalansvarig chef, självledarskparutvecklare med ca. 13 års erfarenhet som föreläsare, kursledare och coach inom personlig utveckling.

Omprogrammera ditt undermedvetna
strukturerat dagligen i 30 dagar och du
kommer behöva en kikare för att att se
var du var när du startade.
Kom ihåg
att det du fokuserar på växer i livet.

Tankar skapar framtid!

– Håkan –