Kontakt

 

Helene Telin – Vägvisare i uppvaknandet och uppstigningen


helene.telin@tankecoaching.se
070-3186611

Jag hjälper dig att blomma ut i ditt sanna jag. Du är sååå kraftfull, du är helt amazing och du är värd det allra bästa. Nu är tid att verkligen stråla ditt ljus. Det är din tid nu!
– Helene –

Chakaruna* healer enligt inkashamansk energimedicin, intuitiv multidimensionell vägledare, 5Dcoach, TankeCoach, NLP-coach, F-EFT-coach, självledarskapsutvecklare med 10 års erfarenhet som föreläsare, kursledare och coach inom personlig utveckling och energimedicin, samt Fil. kand-examen i sociologi. 

(*En chacaruna är enligt inkashamansk tradition en ”brobyggare”. Det kan bland annat beskrivas som en shaman som hjälper andra att gå från ett medvetandetillstånd till andra medvetandetillstånd, från sinnet till hjärtat, från nuet till det förflutna eller till framtiden.)

Håkan Berggren – Vägvisare i uppvaknandet och uppstigningen


hakan.berggren@tankecoaching.se

070-2087766

Omprogrammera ditt undermedvetna strukturerat dagligen i 30 dagar och du kommer behöva en kikare för att att se var du var när du startade. Kom ihåg att det du fokuserar på växer i livet. Tankar skapar framtid!
– Håkan –

Licensierad mental tränare vid Skandinaviska ledarhögskolan, TankeCoach, NLP-coach, F-EFT-coach med djup kunskap om självhypnos och universella lagar, fd projektledare och personalansvarig chef, självledarskparutvecklare med 10 års erfarenhet som föreläsare, kursledare och coach inom personlig utveckling.