Föreläsningar

Vill du hjälpa oss att anordna en föreläsning eller kurs på din ort (”hemma hos” eller i lokal) så kontakta hakan.berggren@tankecoaching.se

Turnéplan

13/10 Stockholm kl 18:30 på Hälsans Hus, Fjällgatan 23B. ”Från 3D till 5D via din skaparkraft och One Small Town”.
Maila till hakan.berggren@tankecoaching.se och boka plats.

Föreläsningarna är ca tre timmar.

Platser vi varit på och föreläst
Lindesberg, Karlskoga, Kristinehamn, Grythyttan, Falun, Eneviken, Östersund, Sundsvall, Västerås, Jönköping, Linköping, Lidköping, Uddevalla, Göteborg, Falkenberg, Stenungsund, Umeå, Söderhamn

Vi har fokuserat på kurser under hösten. För info om kurser – se Kurser 2022.
Hör av dig om du vill att vi kommer och håller en föreläsning.


Från 3D till 5D via din skaparkraft och One Small Town

Välkommen till en inspirerande föreläsning med Helene och Håkan! Innehållet blir dynamiskt och anpassas även utifrån frågor och önskemål som dyker upp från er som är med. Vi kommer sannolikt lägga fokus på områden som:

— Bli en ännu mer kraftfull självskapare i ditt liv
— Så kan du underlätta processen från 3D till 5D
— Från omedvetenhet, rädsla & begränsning till medvetenhet, kärlek & frihet
— Tre stora uppvaknandeområden som mänskligheten nu vaknar till
— Spännande info om det smarta konceptet ”One Small Town”

Det här blir en föreläsning som kommer med kraftfulla frekvenshöjande verktyg och sköna känslor av hopp, gemenskap & inre styrka!

Längd på föreläsningen är vanligtvis ca 2,5 – 3 timmar.

Pris för föreläsningen 250 kr/pers (om det inte står annat på respektive ort). Betalning sker på plats om inte annat anges.


Knacka dig fri genom Intuitiv 5D-tapping

Det här är en inspirerande föreläsning där du lär dig hur du snabbt, lätt och intuitivt kan lossa energiblockeringar, negativa takamönster och tunga känslor genom en unik knackningsteknik.

Kortfattat kan man beskriva det som en kombination av EFT + F-EFT + din intuition. Förutom att du får lära dig hur det går till så kommer du också få prova att knacka på dig själv för att lossa något som du vill släppa taget om.

Verktyget är guld värt nu i det turbulenta uppvaknandet när många upplever – eller kan komma att uppleva – starka känslor av exempelvis oro, ångest, stress, frustration och rädsla. Det ger omedelbar lindring och kan i många fall neutralisera den laddade känslan helt. Resultatet blir att du känner dig trygg, glad och energifylld – oavsett vad som sker i din omgivning.

Det här är en mycket värdefull nyckel för att må genuint bra och känna frihet att skapa ditt liv från hjärtat – inifrån och ut!

Längd på föreläsningen är vanligtvis ca 3 timmar

Pris för föreläsningen 250 kr/pers (om det inte står annat på respektive ort). Betalning sker på plats om inte annat anges.


Föreläsningsdag med Helene och Håkan, 5D Coaching

Välkommen till en heldag som kommer med kraftfulla frekvenshöjande verktyg och sköna känslor av hopp, gemenskap & inre styrka! Ena halvan av dagen ägnar vi åt föreläsningen ”3D till 5D via din skaparkraft och One Small Town” och andra halvan av dagen går till föreläsningen ”Knacka dig fri med Intuitiv 5D-tapping”.

På förmiddagen inspirerar vi kring uppstigningen och tydliggör hur du kan leva ännu mer från hjärtat och underlätta den här tiden när vi går från rädsla och begränsning i 3D till frihet och kärlek i 5D. Vi berättar också om det smarta aktuella konceptet One Small Town.

Under eftermiddagen lägger vi tyngdpunkten på att beskriva knackningsmetoden Intuitiv 5D-tapping som är en transformerande teknik för att snabbt och lätt lossa tunga känslor som tex oro, rädsla och stress. Ett frekvenshöjande verktyg som är guld värt för att känna genuin trygghet, glädje, kärlek och välmående i det turbulenta uppvaknandet.

Längd på föreläsningen: 6 timmar (tre timmar före lunch och tre timmar efter lunch).

Pris för föreläsningen 500 kr/pers (om det inte står annat på respektive ort). Betalning sker på plats om inte annat anges.