FÖRELÄSNING: ”TANKENS KRAFT” – 13/4 Alnö, Sundsvall

Tänk om du inte känner stress, oro eller brist på energi. Vad blir annorlunda med fokus på det positiva i dig själv och i andra? Vilka blir effekterna av att snabbt och lätt uppnå inspirerande drömmar & mål? Du får förklaringar och verktyg för att flytta osynliga spärrar och öppna för den bästa versionen av dig.

Vår hoppingivande föreläsning om tankens kraft bjuder på inspiration, tips och tänkvärdheter för att må bättre och känna mer glädje i livet. Vi erbjuder nycklar och konkreta verktyg för att skapa en fantastisk tillvaro nu och i framtiden. Väck upp din obegränsade kraft och potential och öppna upp för att skapa det du innerst inne vill!

Plats: På Skrå på Alnö

Datum & tid: 13 april kl. 15-17
Pris: 300 kr/pers (medlem i ”Föreningen Alnö LivsKraft” 250 kr/pers)

Boka plats: Du anmäler dig till Christina, ”Föreningen Alnö Livskraft” via SMS: 073 840 65 94.

FÖRELÄSNING: ”3D till 5D via din skaparkraft”

Under den här föreläsningen får du en blandning av spännande information kring det uppvaknande som pågår just nu, plus massor av positiva perspektiv som vibrerar av glädje, gemenskap och hopp inför framtiden. Väck upp din passion och din obegräsnade skaparkraft och ta nästa steg i uppvaknandeprocessen. 

Just nu har förändringen börjat och du har kraften att via nya medvetna val vara med och forma det liv och den värld du drömmer om.

Innehållet blir alltid dynamiskt i den här föreläsningen och det anpassas i viss mån utifrån frågor och önskemål som dyker upp från er som är med. Det här är områden som vi kommer lyfta:

— Bli en mer kraftfull självskapare i ditt liv och underlätta processen från 3D till 5D

— Medvetandehöjningen och uppvaknandet som just nu sker – från omedvetenhet, rädsla & begränsning till medvetenhet, kärlek & frihet

— Kraftfulla manifesteringstekniker – verktyg för att höja frekvensen, må ännu bättre och lättare skapa det du vill

— Vad är One Small Town och hur kan det skapa en helt ny fantastisk värld?

Expandera medvetandet och lev ditt liv i 5D-medvetande –  inifrån och ut!

Boka: Vill du att vi kommer till din ort och håller föreläsningen så kontakta hakan.berggren@tankecoaching.se