Föreläsningar

Vill du att vi föreläser eller har kurs hos dig eller i din stad så kontakta hakan.berggren@tankecoaching.se


Föreläsning: Från 3D till 5D via din skaparkraft

Välkommen till en inspirerande föreläsning med Helene och Håkan! Innehållet blir dynamiskt och anpassas även utifrån frågor och önskemål som dyker upp från er som är med. Vi kommer sannolikt lägga fokus på områden som:

— Bli en ännu mer kraftfull självskapare i ditt liv
— Så kan du underlätta processen från 3D till 5D – kraftfulla manifesteringstekniker
— Från omedvetenhet, rädsla & begränsning till medvetenhet, kärlek & frihet
— Tre stora uppvaknandeområden som mänskligheten nu vaknar till

Det här blir en föreläsning som kommer med kraftfulla frekvenshöjande verktyg och sköna känslor av hopp, gemenskap & inre styrka!

Föreläsare: Helene Telin och Håkan Berggren
— Pris: 250 kr/pers. Fika finns att köpa i pausen.
— Boka: Maila anmälan till hakan.berggren@tankecoaching.se

Platser vi varit på och inspirerat med föreläsningen ”Från 3D till 5D via din skaparkraft och ”One Small Town”: Lindesberg, Karlskoga, Kristinehamn, Grythyttan, Falun, Eneviken, Östersund, Sundsvall, Västerås, Jönköping, Linköping, Lidköping, Uddevalla, Göteborg, Falkenberg, Stenungsund, Umeå, Söderhamn, Stockholm.


Föreläsning: Lugn & trygg med intuitiv F-EFT-tapping

Det här är en inspirerande föreläsning där du lär dig hur du snabbt, lätt kan lossa energiblockeringar, negativa takamönster och tunga känslor genom en unik knackningsteknik.

Förutom att du får lära dig hur grunden i F-EFT går till så kommer vi också guida i grupp så att du får prova att knacka på dig själv för att lossa något som du vill släppa taget om. Verktyget är guld värt för att exempelvis släppa taget om oro, ångest, stress, frustration, fobier och rädsla. Det ger omedelbar lindring och kan i många fall neutralisera den laddade känslan helt. Resultatet blir att du känner dig lugn, trygg och harmonisk.

Det här är en mycket värdefull nyckel för att må genuint bra och känna frihet att skapa ditt liv från hjärtat – inifrån och ut!

Du kan också använda verktyget för att hjälpa andra – exempelvis dina nära och kära – som vill släppa taget om stressande tankar och rädslor av alla slag.


Föreläsning: 5D-manifestering – Lev inifrån och ut

Välkommen till en föreläsning med massor av inspiration, värme och gemenskap! Nu är tid att verkligen börja bemästra den egna manifesteringskraften, för att skapa det liv som du tidigare bara drömt om. Vi har länge gett bort vår manifesteringskraft, vilket gjort att yttre omständigheter och det gamla systemet styrt vårt liv. Nu har du möjlighet att lämna den begränsade tillvaron i 3D och accelerera till frihet i 5D. Under föreläsningen inspirerar vi kring att:

— Omprogrammera dina begränsningar till fördelar
— Vägen till tillit, mod och intuition
— Harmonisera hjärtat med hjärnan
— Aktivera ditt själsuppdrag
— Manifestera det du önskar (kärlek, gemenskap, positivt överflöd)
— Blomma ut som den kraftfulla skapare som du är

En ny spännande fas i uppvaknandet och uppstigningen är här och du har huvudrollen i skapandet av ditt eget drömliv! Manifestera ett liv där du lever från hjärtat – inifrån och ut.


Är du intresserad av kurs? Läs här: Kurser.