Föreläsningar

Inspirationsföreläsning – Tankens kraft & One Small Town

Vill du ha inspiration till hur du med hjälp av tankens kraft kan skapa det liv du drömmer om? Är du nyfiken på initiativet ”One Small Town”? Ta chansen att boka plats på föreläsningen Tankens kraft & One Small Town!

Under den här kvällen kommer du få tydliga förklaringar och inspirerande tankar som påminner dig om den kraft du just nu besitter. Du kan förvänta dig en blandning av spännande information kring det uppvaknande som pågår just nu, plus positiva perspektiv som vibrerar av glädje, gemenskap och hopp inför framtiden.

Det spännande initiativet ”One Small Town” startas upp för fullt på allt fler platser i världen. Nu även i Sverige! Det här är ett samhälle utan pengar där alla jobbar tre timmar i veckan, får allt som skapas i ”One Small Town” gratis och alla kan göra det de verkligen brinner för. ”Pengar gör ingenting, människor gör allt…”

Just nu har förändringen börjat och du har kraften att via nya medvetna val vara med och forma det liv och den värld du drömmer om.

Innehåll

Innehållet blir alltid dynamiskt i den här föreläsningen och det anpassas i viss mån utifrån frågor och önskemål som dyker upp från er som är med. Det här är områden som vi kommer lyfta:

— Bli en mer kraftfull självskapare i ditt liv och underlätta processen från 3D till 5D

— Medvetandehöjningen och uppvaknandet som just nu sker – från omedvetenhet, rädsla & begränsning till medvetenhet, kärlek & frihet

— Kraftfulla manifesteringstekniker – verktyg för att höja frekvensen, må ännu bättre och lättare skapa det du vill

— Vad är One Small Town och hur kan det skapa en helt ny fantastisk värld?

— Vad händer just ju kring One Small Town? Het info om det här unika initiativet.

Välkommen till den här energihöjande föreläsningen som skapar sköna känslor av hopp, gemenskap & inre styrka. Expandera medvetandet – börja leva inifrån och ut!

Boka plats

Välj om du vill vara med på föreläsningen fysiskt på plats på någon av de orter ditt vi kommer – eller om du vill vara med på ett kortare gratis webinar via nätet:

Orter och datum för föreläsningen fysiskt på plats

— Hudiksvall: 31 aug kl. 18:00 – 21:00. Pris: 250 kr. (adress Ankargatan 8)
Kom ihåg att anmäla till hakan.berggren@tankecoaching.se

Maila anmälan

Maila din anmälan till hakan.berggren@tankecoaching.se
Skriv datum och ort för den plats du bokar – eller ange datum för det online-webinar du vill vara med på.


Platser vi varit på och inspirerat med olika former av den här föreläsningen: Lindesberg, Karlskoga, Kristinehamn, Grythyttan, Falun, Eneviken, Östersund, Sundsvall, Västerås, Jönköping, Linköping, Lidköping, Uddevalla, Göteborg, Falkenberg, Stenungsund, Umeå, Söderhamn, Stockholm. Vill du att vi kommer till din ort så kontakta hakan.berggren@tankecoaching.se


Mer info om One Small Town

Här hittar du mycket information om One small town