Föreläsningar

1. ”Hemligheten till kraften”

Du har just precis nu en kraft inom dig som kan skapa precis den tillvaro och värld du innerst inne vill se. Vanligtvis begränsar vi den själva – helt omedvetet. Hur du gör för att synliggöra och frigöra den här kraften är en hemlighet som hela tiden varit dold mitt framför våra ögon. Under den här föreläsningen gör vi det tydligt för dig vad det handlar om och hur du kan göra för att medvetet aktivera den. Effekten blir en ännu snabbare uppstigningsprocess från 3D till 5D och en genuin känsla av frid, passion och glädje inom dig. Aktivera DIN högsta hemmafrekvens!

Live på Rudegården

Föreläsningen på Rudegården är den 20/10 kl. 18.00. Den är ca två timmar och kostar 150 kr. Vi tar en paus mitt i och då finns kaffe och te att köpa. Det finns även möjlighet att stanna kvar ett tag efteråt och knyta nya kontakter med likasinnade. Adressen är Rude 187, Matfors. (Stor röd bygdegård.)

Online via nätet

Den onlinesända föreläsningen via nätet är den 27/10 kl. 18.00. Den är ca 90 min utan paus och kostar 150 kr. Vi sänder den via länk som vi skickar till dig på mail. Du som väljer föreläsning över nätet kommer ha tillgång till föreläsningen en vecka efter föreläsningen.

Boka nu

Anmäl dig nu via mail till hakan.berggren@tankecoaching.se Ange om du vill boka plats på föreläsningen på Rudegården eller om du vill boka den livesända via nätet.


2. ”Från 3D-matrix till frihet i 5D”

Just nu är vi inne i en sååå intressant och händelserik uppstigningsprocess från 3D till 5D. Många vaknar upp och ser allt tydligare den 3D-matrix vi levt i fram till nu. Den här föreläsningen tydliggör hur du kan uppleva 3D, 4D och resan till 5D via det smarta konceptet ”One small town”. Vi kommer även beskriva tre olika områden som vi vaknar upp till. Det du inte kan se och tänka för ditt inre kan du inte uppleva. Den här föreläsningen ger dig hopp och inspiration och en tydlig väg till en fantastiskt liv i 5D.

Live på Rudegården

Föreläsningen på Rudegården är den 9/11 kl. 18.00. Den är ca två timmar och kostar 150 kr. Vi tar en paus mitt i och då finns kaffe och te att köpa. Det finns även möjlighet att stanna kvar ett tag efteråt och knyta nya kontakter med likasinnade. Adressen är Rude 187, Matfors. (Stor röd bygdegård.)

Online via nätet

Den onlinesända föreläsningen via nätet är den 16/11 kl. 18.00. Den är ca 90 min utan paus och kostar 150 kr. Vi sänder den via länk som vi skickar till dig på mail. Du som väljer föreläsning över nätet kommer ha tillgång till föreläsningen en vecka efter föreläsningen.

Boka nu

Anmäl dig nu via mail till hakan.berggren@tankecoaching.se Ange om du vill boka plats på föreläsningen på Rudegården eller om du vill boka den livesända via nätet.

Varmt välkommen!
///Helene & Håkan 5dcoaching.se