Förändra ditt liv genom Vimala-alfabetet och bokstävernas själsliga egenskaper

Du är skapad för att bli den bästa versionen av dig själv och uppnå det du önskar. Att förändra ditt liv kan vara så enkelt som att förändra ditt sätt att tänka – och att skriva. Allt är energi – så även bokstäver. Släpp dina begränsningar och väck upp din undangömda unikhet, kraft och potential genom att förändra din handstil.

Känner du till Vimala-alfabetet – transformerande handstil? Området handlar om omprogrammering av undermedvetna program kopplat till den handstil du har. En mycket spännande manifesteringsmetod.

Allt är energi – så även bokstäver. Och enligt Vimala Rodgers så är det möjligt att släppa fram sina dolda gåvor, förmågor och sin skaparkraft (som vi bäddat in djup inom oss under uppväxten) genom att förändra vår handstil enligt det vackra och kraftfulla VIMALA-ALFABETET.

Med hjälp av Vimala-alfabetets bokstäver kan vi börja bygga upp positiva skrivmönster som hjälper oss bygga upp önskade tankemönster. Man kan säga att varje gång vi sätter pennan mot pappret för att skapa bokstäver så berättar vi vem vi är. Vimala-alfabetet kan beskrivas utifrån den uråldriga visdomen att bokstäverna i ett alfabet är som kosmogram som håller energi och leder energi. Det är ett system för att forma bokstäver på ett specifikt och medvetet sätt för att förstärka de egenskaper som man vill förstärka i sitt liv.

Vår handstil är en spegling av vårt undermedvetna. De tankar vi tänker programmeras i vårt undermedvetna och definierar vår självbild och vår attityd. Det vill säga hur vi ser på oss själva och hur vi sedan väljer att kommunicera och agera med andra. Det är ytterst sällan den vi innerst inne är (och kanske inte heller helt och fullt den vi vill vara) och det är fullt möjligt att ändra till en önskad version av oss själva. Det kan vi bland annat göra genom olika former av inre arbete, healing, omprogrammering mm. Det Vimala beskriver är att vi även kan omprogrammera vårt undermedvetna genom att göra medveten förändringar av vår handstil! Så med hjälp av Vimla-alfabetet så kan vi bygga upp positiva tankemönster och ”återställa” vår sanna självbild i linje med den vi innerst inne är när vi är i vår egen kraft.

Genom att göra specifika förändringar i vår handstil kan vi alltså omprogrammera hur vi uppfattar oss själva, andra och världen… Vi kan också ta bort mentala blockeringar eller upplevda begränsningar i livet. Det Vimala upptäckte var alltså att genom att medvetet förändra handstilen på ett speciellt sätt så kan vi lossa blockeringar och frigöra vår potential.

Varje bokstav i Vimala-alfabetet är själsbaserad – designad för att hjälpa oss komma i kontakt med den version av oss själva där vår självbild är hel i harmoni. När vi använder alfabetet regelbundet, kommer varje drag med pennan att väcka oss till att komma i kontakt med det som brukar kallas vårt ”Högre Jag”.

”Om ditt liv fungerar som du vill, ändra inte din handstil – för när du väl gör det kommer ditt liv att öppna sig på de mest extraordinära sätten!” säger Vimala Rodgers.

Är du redo att sätta igång?

Olika bokstäver håller olika personliga aspekter som vi antingen bejakar, begränsar eller till och med blockerar. För dig som känner dig nyfiken på att testa så kan jag varm rekommendera att börja med att jobba med den bokstav som ditt förnamn börjar med. Där har du massor av power att hämta! Titta på den här bilden så ser du hur bokstaven ser ut (i detalj!) enligt Vimala-alfabetet.

Skriv stor och liten bokstav bredvid varandra minst tre rader en gång om dagen i 40 dagar så har du en mycket bra början för att utvecklas genom Vimala-alfabetet. (Missar du en dag så börjar du om från dag ett för att vara säker på att du neutraliserar begränsande undermedvetna program som hindrar dig från att flöda fritt i ditt sanna jag).

Använd allra helst olinjerat papper och vrid det så du har det liggande när du skriver. Extra plus om du undviker blyertspennan och använder dig av exempelvis kulspetspenna när du gör den här uppgiften. Ett tips är att undvika svart penna.

I Vimala Rodgers bok ”Your handwriting can change your life” kan du lära dig mer.

Söndag 21/7 startar Vimala-programmet i 5D-portalen!

Gå med som Guldare idag och var med när vi kör igång. Vill du veta mer innan så logga in som Gratis Gäst eller Guldare och läs inne i 5D-portalen
Eller kontakta helene.telin@tankecoaching.se för att ställa frågor.

Och prenumerera på nyhetsbrevet så ser du när vi lägger ut info om programmet!