Grupphealing-serie med kanaliserad vägledning:
KRAFTEN, GRIHETEN, KÄRLEKEN

Den 19 juni håller Helene det första tillfället av tre i den här grupphealing-serien som heter ”KRAFTEN, FRIHETEN, KÄRLEKEN”.

Den första distans-sessionen är ”Healing, aktivering och vägledning med stjärnorna i Plejaderna”.

Du bokar plats genom att gå med som ”Guldare” eller ”Guldare 369” i 5D-portalen. Där loggar du in och anmäler dig till grupphealingen.

Har du frågor angående att bli Guldare i 5D-portalen så kontakta oss så får du svar via mail eller via samtal om du skulle vilja det.

Indianerna i Peru har sedan urminnes tider haft kontakt med stjärnorna i Plejaderna. De berättar att vi människor består av stjärnljus och att vi alla har tre speciella stjärnor som vi är kopplade till i den här inkarnationen.

I den här grupphealing-sessionen kommer vi specifikt jobba tillsammans med stjärnorna i Plejaderna och ta emot den healing och vägledning som de kommer med.

Extra som ingår: Inspelad kanaliserad meditation

När du bokar plats kommer du även få en inspelning med en kanaliserad meditation skickad till din mail. Den kan du använda före och/eller efter sessionen för att fördjupa effekten och kontakten med stjärnorna i Plejaderna.

Meditationen hjälper dig att öppna upp för egna budskap från stjärnorna. Den hjälper dig väcka upp uråldriga minnen, ny kunskap och visdom. Öppna upp för svar som för dig närmare dina gåvor och ditt syfte.

Om grupphealing-serien ”KRAFTEN, SYFTET, FRIHETEN”

I samtliga tre sessioner i grupphealing-serien kommer fokus bl.a. vara rening av begränsande tunga energier och aktivering av din kraft, ditt syfte och din frihet. 

Du bokar plats till en grupphealing-session i taget, så det är en ny anmälan inför varje gång.

Första tillfället är den 19/6. Det andra tillfället ”Healing, aktivering & vägledning med 12 heliga berg” är 10/7 och det tredje tillfället är 31/7.

Efter varje grupphealing får du också en kanaliserad vägledning skickad till din mail. I den får du bland annat någon övning eller något verktyg att använda efter sessionen. I vägledningen får du även en eterisk gåva. Övningen och den eteriska gåvan hjälper dig mentalt och energimässigt förstärka effekten av sessionerna.

Så här går distanshealingen till

Hur går distanshealing-sessionen till och hur lång tid tar det?

Sessionerna är helt på distans (inte via Zoom eller annat tekniskt media). Vi jobbar i energin så jag kopplar upp mig energimässigt till er som är med. Det enda du behöver göra är att sitta eller ligga ner och slappnar av.

Det enda du behöver göra är att sitta eller ligga ner och slappna av i ca 60 minuter under själva healingen. (Därefter sitter jag kvar i ytterligare cirka en timme och tar emot och skriver ner den vägledning som kommer till er som deltar.)

Om du vill kan du lyssna på lugn musik eller meditera under sessionen.

Vad gör jag om jag inte kan delta den angivna tiden?

Kan du inte vara med under den angivna tiden, så välj ett tillfälle senare på dagen eller på kvällen samma dag. Välj ett tillfälle där du har lugn och ro (exempelvis när du ska gå och sova). När du sätter dig eller lägger dig för att ta emot så tänker du: ”nu är jag öppen och redo att ta emot healingen”. Slappna sedan bara av och vila.

Är det något jag ska göra efteråt?

Efter sessionen känner du själv vad du vill göra. Exempelvis kan du fortsätta vila eller gå över till att sova om du tar emot på kvällen. Eller ta gärna ett anteckningsblock och gör egna noteringar på det som eventuellt kommit till dig under sessionen (ganska vanligt att bilder, insikter eller idéer kommer).

Vägledningen skickas dagen efter

Morgonen efter sessionen får du ett mail med den kanaliserade vägledningen som Helene har tagit emot i samband med vägledningen.

Du bokar plats genom att gå med som ”Guldare” eller ”Guldare 369” i 5D-portalen. Där loggar du in och anmäler dig till grupphealingen på sidan ”Grupphealing”.

”Energierna blir allt mer påtagliga i det stora medvetandeskifte som pågår. Vi vaknar upp till mer och mer av den fantastiska skaparkraften vi alla har. Och vi kommer närmare ett liv och en värld i frihet och kärlek.”