MindPower – 

Kraftfull omprogrammering

Livesänd onlinekurs för att ta tillbaka din skaparkraft och lättare uppnå det DU vill i livet

Nästa start i MindPower-programmet start blir i 5dportalen.se den 15 maj. Gå med i 5D-portalen som Guldare så är du med på kursen och få massor av extra event och material på samma gång!

Vill du istället gå MindPower helt själv kan du beställa den som inspelad onlinekurs och gå i egen takt. Du hittar den här.

I det här programmet får du våra mest värdefulla nycklar för att frigöra sig från gamla begränsningar, sänka volymen på det inre tvivlet och låsa upp den fantastiska potential som vi alla har inom oss!

Steg ett är att dyka in i att väcka upp det DU innerst inne verkligen VILL. Det finns där inom dig – redo att få manifesteras! Sedan kommer du successivt under kursen få verktygen, nycklarna och stödet för att steg-för-steg göra DET DU VILL till verklighet.

Säg ”Hej då!” till att känna dig låst, frustrerad eller begränsad av omständigheter. Och säg ”VÄLKOMMEN!” till din skaparkraft, din härliga livsenergi och till att nu styra ditt liv själv!

I MindPower får du hjälp och inspiration att bygga upp nya tankemönster, programmeringar och vanor så att du kan styra livet själv och inte bli offer för omständigheter. Håkan berättar här vad MindPower innebär för dig:

  Hela världen är mitt i en enorm förändring (medvetandehöjning, uppstigning i frekvens, 3D till 5D) och därför kommer MindPower-programmet anpassas för att snabba på den positiva utveckling som pågår.

  Det är lätt att man fastnar i det negativa pga att det presenteras dagligen via media. Vi ska ta tillbaka vår enorma skaparkraft och välja själv vilken värld vi ska skapa och leva i. Information om One small town ingår eftersom det sprids snabbt i världen och det har även startat i Sverige.

  Vi är alla programmerade av omgivningen sedan födseln och det har gjort att vi blivit enormt begränsade inom alla områden. Våra liv styrs till största delen av automatiska tankemönster. När vi ökar medvetenheten och ändrar tankemönster då kan vi uppnå i stort sett vad vi vill.

  Här kan du lyssna på Bruce Liptons förklaring om hur du omprogrammerar ditt undermedvetna: 

  Jag har själv gjort flera omprogrammeringar av tankemönster som förändrat mitt liv totalt så jag vet att det här fungerar. Förändringen kan handla om vad som helst, det viktiga är att du verkligen vill ha förändringen.

  Det kan vara bättre ekonomi, bättre relationer, våga mer, bättre prestation, bättre hälsa m.m. Jag har träffat många som säger att deras omprogrammering inte har fungerat, men när de berättat hur dom gjort så förstår jag att det inte fungerar. Du ska få metoden som verkligen fungerar.

  -Håkan-

  Gå MindPower-programmet i 5D-portalen eller i liten grupp via Zoom

   MindPower-programmet finns i olika former. Här kan du läsa om skillnaderna mellan att gå ”MindPower live i 5D-portalen” och ”MindPower i liten grupp via Zoom”:

   MindPower – live i 5D-portalen
   • Det blir 6 st delkurser (istället för 5 st). Vi börjar den första träffen med VILL-övningar för att väcka upp och tydliggöra vad du verkligen vill.
   • Du behöver inte boka plats för att gå med. Den enda som krävs är att du blir ”Guldare” i 5D-portalen så kommer du åt länken för att delta.
   • Genomgångarna spelas in och finns tillgänglig en tid efter vare delkurs så att du kan se den i efterhand ifall du inte kan vara med live.
   • Kommunikationen med mig blir via chatt under träffarna. I gruppcoaching-sessionerna kan du kommunicera live via zoom.
   • Du kommer få en start och slut-test som visar tydligt din egen utveckling.
   • Du kommer få tillgång till flera effektiva ljudfiler för din omprogrammering.
   • Du kommer dessutom kunna vara med på gruppcoaching-sessioner mellan MindPower-träffarna ifall du vill ställa frågor muntligt eller ta chansen att få individuell coaching. (Dessa spelas INTE in.)
   • Du kommer även kunna vara med på alla andra event och kurser i 5D-portalen (du väljer fritt hur mycket du vill vara med på).
   • Du får tillgång till mycket mer än de videos och meditationer som rekommenderas!
   • Kostnaden är att vara en ”Guldare” vilket innebär ett mycket billigare pris med tillgång till mycket mer!

   Läs om 5D-portalen och hur du blir Guldare här: 5D-portalen

   Du kommer behöva en kikare efter den här resan för att se var du var när du började. Så kraftfull är du!
   MindPower – live i liten grupp via Zoom

   • Du kommer få VILL övningar att börja med innan första träffen direkt efter anmälan och betalning.
   • 5 coachande träffar över nätet. Träffarna kommer INTE spelas in (förinspelade filmer ingår).
   • Du kommer få fem filmer som repeterar det vi pratat om under träffarna.
   • Du kommer vara i en grupp med likasinnande som kan bli dina nya vänner.
   • Du kommer få en start och slut-test som visar tydligt din egen utveckling.
   • Du kommer få tillgång till flera effektiva ljudfiler för din omprogrammering.
   • Du kommer bli inspirerad av andra deltagares utvecklingsresa.
   • Du kommer få dokumentation med övningar i pdf format.
   • Du kommer få extramaterial som ger dig en extraboost till att skapa din önskade framtid.
    Föreläsningen ”Hur attraktionslagen verkligen fungerar” plus 3 nya starka ljudfiler.
   • Priset är 4900 kr ink moms
   • Datum: Inget nytt datum för MindPower – live i liten grupp” är satt. Nästa MindPower blir i 5D-portalen.

   Kommentarer om MindPower-programmet: 

   Leo har gått MindPower-programmet fyra gånger, lyssna här:

   Här berättar han varför han vill vara med en gång till.

   Här berättar Leo hur han bytt liv genom MindPower och tankens kraft

   Jag har ”jobbat med mig själv”, som det ju så vackert heter, i 17 år, på alla möjliga och omöjliga sätt. MindPower förde mig framåt, mycket mycket mer än jag trodde var möjligt under några veckor! Trots gediget arbete med självutveckling i dessa 17 år, märkte jag att jag jobbat ganska lite med mina tankar på ett strukturerat sätt. Jag kan känna starkt, att MindPower-kursen kommer att ha svallvågor i min tillvaro under lång tid. Den satte igång processer och gav mig fler verktyg, och hjälpte mig att bli medveten, i synnerhet om många automatiska tankemönster jag tydligen gått runt med jättelänge, som jag inte förstod att var tankemönster. Jag trodde det bara var min neutrala upplevelse och objektiva beskrivning, men nu ser jag att mycket faktiskt varit destruktiva tankemönster som snarare skapat min upplevelse. MindPower gav mig nya strategier och tekniker som jag redan tagit med i min dagliga rutin. Dessutom har börjat läsa Tony Robbins! TACK!
   Hälsningar från solskenet i Finland! 🙂

   Petter

   Tack Håkan för MindPower kursen.
   Det är så värdefullt att vara i rätt sammanhang tillsammans med människor som vill nå sitt vill, sina drömmars mål och hitta sin outnyttjade potential. Du är en bra, tydlig och inspirerade ledare. Och kursen har så många inspelade super bra meditationer, filmer och föreläsningar som vi deltagare kan jobba med även på egen hand, under kursen och efteråt. Din kurs i MindPower borde alla gå, även flera gånger för att bli påminda om var vi ska ha vårt fokus, tro på oss själva och tro på att vi kan lyckas med det vi vill uppnå i våra liv❤️

   Anneli

   ´Beslutsamhet, uthållighet, fokus´ – något som jag verkligen tar med mig från dessa veckor. Det har hjälpt mig att få in manifesteringsjobbet som en del i mitt samtidigt pågående familjeliv. Kursen passade in perfekt i mitt liv just nu. Längs vägen har jag hittat nya mål som jag inte visste att jag hade vilket är spännande. Om kursen som helhet tycker jag att det har varit ett bra upplägg och kursledare Håkan är mycket pedagogisk och tydlig. Ville även träffa likasinnade och det känner jag att jag har gjort, vilket jag är tacksam för. Känner ett större inre lugn.
   Allt gott / Marie

   Marie

   Tusen tack för en oerhört spännande och givande kurs! Kunde applicera kunskapen i mitt liv direkt och det hjälpte mig igenom en tuff situation jag genomgick just då. Kände tydligt av förändring i kroppen under kursens gång då jag blev mer grundad och stabil. Kände också en positiv förändring i mitt mindset och det visade sig även i testerna som vi gjorde i början och i slutet. Väldigt pedagogiskt innehåll och många bra och användbara meditationslänkar. Kan varmt rekommendera kursen!

   Sandra

   Tusen tack Håkan för en fantastiskt bra kurs! Jag lärde mig så mycket, ett tydligt och bra upplägg och givande onlinemöten med andra kursdeltagare. Jag kommer definitivt att gå fler kurser för dig och Helene!

   Nina

   Jag är väldigt glad att jag valde att anmäla mig till kursen Mindpower – kraftfull omprogrammering! Detta för att jag kände det som att en polett till slut trillade ner i huvudet. Jag har läst och hört en massa om manifestering, affirmationer, positivt tänkande genom åren men det har stannat hos mig på en slags abstrakt nivå. Men Håkans supertydliga sätt att förklara hjärnan och våra programmeringar har gjort att jag äntligen fattat på ett djupare sätt. Jag har förstått att omprogrammera sig inte är nån ”Quick fix” utan nåt jag får räkna med att lägga tid på, hela livet, faktiskt. Det gör jag gärna eftersom jag känner mig mer positiv och har fått större tillit till att jag kan skapa mitt liv så att jag har ett liv som gör mig glad och tillfredsställd. Inte bara ibland utan större delen av dagarna

   Ramona

   Tacksam är bara förnamnet vad jag känner för denna kurs som gett mig livet tillbaka. Jag vaknar varje morgon och är lycklig, även om jag har lika rörigt runt omkring mig. Jag har druckit vin i perioder, när jag varit stressad ledsen mm. Nu har jag inte druckit något vin på 2 månader. Det är en befrielse. Tänk att omprogrammering av tankar hjälpte mig.

   Else Marie

   Jag är jättenöjd med kursen och med upplägget. Tycker att alla filmer vi fick, ljudfiler och text var givande. Vi var ett skönt gäng som gjorde det tillsammans. Kan inget annat än rekommendera kursen. Jag kommer definitivt vara med igen, samma kurs, för repetitionens skull.

   Leonard

   Stort tack för en betydelsefull kurs Håkan. Jag är tacksam för att du tidigt in i kursen kände att jag skulle börja med att fokusera på min självkänsla/självbild. Det har hjälpt mig mycket. Att somna efter självkärlekshypnosen och vakna till Jag älskar mig själv har varit som en stor varm kram av kärlek till mig själv. Precis vad jag behövde och kommer att fortsätta med under lång tid. När jag kommit upp i frekvens blir nästa steg att fokusera på målplantering. Det ska bli spännande.

   Själva kursen har haft ett mycket bra upplägg med bra struktur och innehåll. Att få flera val när det gäller hemmasessionerna har varit toppen då vi alla är olika personer och kan välja det som passar bäst. Självskattningen som gjordes innan kurs och efter gav en bra sammanfattning på det positiva som hänt under kursen. På mötesträffarna har det varit ett bra upplägg med intressant och relevant information. Du är så lugn och saklig i ditt sätt att framföra det så det är lätt att förstå och ta in. Du har varit lyhörd, gett oss utrymme att prata och fråga. Det har varit bra att alla har haft möjlighet att komma till tals men också att det funnits utrymme för pass. Helt klart högsta betyg på denna kurs.

   Carin

   Tack för en kraftfull kurs som gett mig många självinsikter om vad jag verkligen vill, kunskaper om vilka krafter mina tankar har och alla kraftfulla verktyg att nå resultat. Älskar dina självhypnoser som ger mig ett härligt lugn och förhållningssätt till det som sker i livet. Häftigt att min självbild förbättrats med över 50% på de här åtta veckorna. Även kraftfullt att vara del i en grupp som generöst delar sina upplevelser med flera igenkänningar.

   Catharina

   Tack för en mycket bra kurs. Även om jag inte nått hela vägen ännu och kommit fram dit jag vill under kursens gång känner jag att vi fått tillgång till så många bra verktyg och tips på hur man går tillväga för att skapa det liv man önskar och att förändra sitt synsätt och inställning till saker. Känner att jag verkligen blivit inspirerad till att fortsätta jobba mot mina vill på egen hand.
   Jättebra upplägg på kursen, att det gick två veckor mellan träffarna var lagom länge. Intressant och givande att höra andra deltagare berätta om sina erfarenheter.
   En fundering, skulle det vara möjligt att spela in träffarna och att man har tillgång till dem under en viss tid? Det var mycket bra information som gavs då och hade varit bra att kunna repetera (och om man får förhinder att delta se i efterhand).
   Är som sagt supernöjd med kursen och kommer att rekommendera den till andra som är intresserade av att jobba med sig själva. Du är lugn och sansad och förmedlar budskapen på ett lättförståeligt sätt vilket också bidrar till att kursen känns ”lätt” att gå. Stort tack!

   Maria

   Tusen tack för denna kurs!
   Många nya tankar och insikter har det blivit. Ovärdeliga vertyg att ha med sig. Tack Håkan för att du med kunskap och värme delat med dig av dessa kunskaper 🌷 och tack Tankecoachen, utan er har jag inte kommit i kontakt med EFT. Ser fram emot fler kurser med er.

   Carina