MindPower – Kraftfull omprogrammering

OBS ! Nästa start är 15 mars 2023 (Anmäl dig redan nu, begränsat antal platser)

Min reflektion om MindPower

Här berättar Dr Bruce Lipton under 15 minuter hur du blivit programmerad från födseln fram till idag.

(Du hittar kommentarer från de som gått kursen längst ner.)

Om du vill förändra något i ditt liv – oavsett vad det handlar om – så är lösningen att programmera om ditt undermedvetna. Ta kontroll över attraktionslagen (Law of attraction). Vi gör inte det vi vet utan vi gör det vi är programmerade att göra. Du kommer förstå varför under kursen.

Den här kursen kommer hjälpa dig att göra en omprogrammering så att ditt liv tar en helt ny riktning och blir mer som du önskar istället för att fortsätta skapa något du inte vill.

Jag har själv gjort flera omprogrammeringar som förändrat mitt liv totalt så jag vet att det här fungerar. Förändringen kan handla om vad som helst, det viktiga är att du verkligen vill ha förändringen. Det kan vara bättre ekonomi, bättre relationer, våga mer, bättre prestation, bättre hälsa m.m. Jag har träffat många som säger att deras omprogrammering inte har fungerat men när dom berättat hur dom gjort så förstår jag att det inte fungerar. Du ska få metoden som verkligen fungerar.

Kursen går över nätet så du kan hålla till var som helst bara du har en uppkoppling. Jag kommer använda Google Meet och du kommer få en länk att klicka på inför varje träff. Vi träffas fem kvällar med två veckor mellan träffarna och cirka 2 timmar varje träff. Om frågor och diskussioner fortsätter efter två timmar så kör vi på tills vi känner oss nöjda.

Ingår i kursen

 • 5 träffar över nätet där vi använder Google Meet. Du får en länk att klicka på vid varje tillfälle. Träffarna kommer INTE spelas in.
 • Webbkursen ”Hitta och uppnå ditt VILL” värde 899 kr ingår. Den kursen ska du ha gjort innan vi träffas andra gången.
 • Du kommer få en start och slut-test som visar tydligt din egen utveckling.
 • Du kommer få fem filmer som repeterar det vi pratat om under träffarna. Filmerna ligger som dolda länkar på Youtube.
 • Du kommer få tillgång till effektiva ljudfiler för din omprogrammering.
 • Du kommer bli inspirerad av andra deltagares utvecklingsresa.
 • Du kommer få dokumentation med övningar i pdf format.

Pris för allt detta är 3750 kr ink moms (begränsat antal platser).

Boka plats:
Du anmäler dig genom att maila till hakan.berggren@tankecoaching.se

Datum för träffarna under våren 2023:

Tisdagar kl 19-21 Grupp 1 (pågår)

 1. Vecka 2: 10 jan
 2. Vecka 4: 24 jan
 3. Vecka 6: 7 feb
 4. Vecka 8: 21 feb
 5. Vecka 10: 7 mars

Onsdagar kl 19-21 Grupp 2 (Anmäl redan nu, begränsat antal platser)

 1. Vecka 11: 15 mars
 2. Vecka 13: 29 mars
 3. Vecka 15: 12 april
 4. Vecka 17: 26 april
 5. Vecka 19: 10 maj

Det kan vara så att du behöver en kikare efter 8 veckor för att se var du började din resa. Så kraftfull är du!


Kommentarer från de som gått programmet

Jag är väldigt glad att jag valde att anmäla mig till kursen Mindpower – kraftfull omprogrammering! Detta för att jag kände det som att en polett till slut trillade ner i huvudet. Jag har läst och hört en massa om manifestering, affirmationer, positivt tänkande genom åren men det har stannat hos mig på en slags abstrakt nivå. Men Håkans supertydliga sätt att förklara hjärnan och våra programmeringar har gjort att jag äntligen fattat på ett djupare sätt. Jag har förstått att omprogrammera sig inte är nån ”Quick fix” utan nåt jag får räkna med att lägga tid på, hela livet, faktiskt. Det gör jag gärna eftersom jag känner mig mer positiv och har fått större tillit till att jag kan skapa mitt liv så att jag har ett liv som gör mig glad och tillfredsställd. Inte bara ibland utan större delen av dagarna!
Ramona


Tacksam är bara förnamnet vad jag känner för denna kurs som gett mig livet tillbaka. Jag vaknar varje morgon och är lycklig, även om jag har lika rörigt runt omkring mig. Jag har druckit vin i perioder, när jag varit stressad ledsen mm. Nu har jag inte druckit något vin på 2 månader. Det är en befrielse. Tänk att omprogrammering av tankar hjälpte mig.
Else Marie


Jag är jättenöjd med kursen och med upplägget. Tycker att alla filmer vi fick, ljudfiler och text var givande. Vi var ett skönt gäng som gjorde det tillsammans. Kan inget annat än rekommendera kursen. Jag kommer definitivt vara med igen, samma kurs, för repetitionens skull.
Leonard


Stort tack för en betydelsefull kurs Håkan. Jag är tacksam för att du tidigt in i kursen kände att jag skulle börja med att fokusera på min självkänsla/självbild. Det har hjälpt mig mycket. Att somna efter självkärlekshypnosen och vakna till Jag älskar mig själv har varit som en stor varm kram av kärlek till mig själv. Precis vad jag behövde och kommer att fortsätta med under lång tid. När jag kommit upp i frekvens blir nästa steg att fokusera på målplantering. Det ska bli spännande.

Själva kursen har haft ett mycket bra upplägg med bra struktur och innehåll. Att få flera val när det gäller hemmasessionerna har varit toppen då vi alla är olika personer och kan välja det som passar bäst. Självskattningen som gjordes innan kurs och efter gav en bra sammanfattning på det positiva som hänt under kursen. På mötesträffarna har det varit ett bra upplägg med intressant och relevant information. Du är så lugn och saklig i ditt sätt att framföra det så det är lätt att förstå och ta in. Du har varit lyhörd, gett oss utrymme att prata och fråga. Det har varit bra att alla har haft möjlighet att komma till tals men också att det funnits utrymme för pass. Helt klart högsta betyg på denna kurs.
Carin


Tack för en kraftfull kurs som gett mig många självinsikter om vad jag verkligen vill, kunskaper om vilka krafter mina tankar har och alla kraftfulla verktyg att nå resultat. Älskar dina självhypnoser som ger mig ett härligt lugn och förhållningssätt till det som sker i livet. Häftigt att min självbild förbättrats med över 50% på de här åtta veckorna. Även kraftfullt att vara del i en grupp som generöst delar sina upplevelser med flera igenkänningar.
Catharina


Tack för en mycket bra kurs. Även om jag inte nått hela vägen ännu och kommit fram dit jag vill under kursens gång känner jag att vi fått tillgång till så många bra verktyg och tips på hur man går tillväga för att skapa det liv man önskar och att förändra sitt synsätt och inställning till saker. Känner att jag verkligen blivit inspirerad till att fortsätta jobba mot mina vill på egen hand.

Jättebra upplägg på kursen, att det gick två veckor mellan träffarna var lagom länge. Intressant och givande att höra andra deltagare berätta om sina erfarenheter.

En fundering, skulle det vara möjligt att spela in träffarna och att man har tillgång till dem under en viss tid? Det var mycket bra information som gavs då och hade varit bra att kunna repetera (och om man får förhinder att delta se i efterhand).

Är som sagt supernöjd med kursen och kommer att rekommendera den till andra som är intresserade av att jobba med sig själva. Du är lugn och sansad och förmedlar budskapen på ett lättförståeligt sätt vilket också bidrar till att kursen känns ”lätt” att gå. Stort tack!
Maria


Tusen tack för denna kurs!
Många nya tankar och insikter har det blivit. Ovärdeliga vertyg att ha med sig. Tack Håkan för att du med kunskap och värme delat med dig av dessa kunskaper 🌷 och tack Tankecoachen, utan er har jag inte kommit i kontakt med EFT. Ser fram emot fler kurser med er.
Carina