MindPower – kraftfull omprogrammering

10 veckors onlinekurs för att ta tillbaka din skaparkraft och lättare uppnå det DU vill i livet

Är du redo att skapa positiva förändringar som håller i längden?

Inspelad MindPower-kurs som du beställer hem och gör själv. Steg för steg får du bygga upp nya tankemönster och vanor som hjälper dig att uppnå helt nya saker i livet. Vad vill du manifestera? Pengar, kärlek, drömjobb, nytt boende, bättre hälsa eller något helt annat?

Expandera ditt medvetande och börja skapa ditt liv inifrån och ut 

Bygg upp en stabil självbild så att du lättare kan uppnå dina vill & mål

Bemästra attraktionslagen och tankens kraft genom självhypnos, visualisering plus andra mycket effektiva mentala tekniker

Omprogrammera begränsande övertygelser och bli en mästerlig manifesterare 

I den här kursen kommer du under 10 veckor bli vägledd med hjälp av filmer, text och ljudfiler som innebär att du programmerar om ditt undermedvetna.

Du kommer skifta begränsande övertygelser som hindrar dig från att bli ditt bästa jag – och att istället programmera nya övertygelser som stämmer överens med den du verkligen vill vara och det du vill uppnå.

Från och med nu är det du som väljer vad du vill uppnå i ditt liv och vem du vill vara när du är framme. Efter 10 veckor av strukturerad omprogrammering kan det vara så att du behöver en kikare för att se hur ditt liv var när du började.

Vi har blivit programmerad i uppväxten att skapa en värld som de flesta inte tycker fungerar. Nu kommer du ta tillbaka din skaparkraft och skapa ett liv och en värld som du vill ha. Du är så enormt kraftfull och det har du alltid varit. Och nu ska du börja ta tillbaka den kraften och styra ditt liv medvetet istället för omedvetet. Du kan uppnå precis vad du vill när du gör jobbet på insidan.

Är du redo för positiva förändringar? Välkommen in i Mindpower-kursen så vägleder jag dig dit du vill! /Håkan

Håkan berättar om kraften i MindPower:

Vad har andra sagt om Mindpower?

”Tacksam är bara förnamnet vad jag känner för denna kurs som gett mig livet tillbaka. Jag vaknar varje morgon och är lycklig, även om jag har lika rörigt runt omkring mig. Jag har druckit vin i perioder, när jag varit stressad ledsen mm. Nu har jag inte druckit något vin på 2 månader. Det är en befrielse. Tänk att omprogrammering av tankar hjälpte mig.”

Else Marie

”Själva kursen har haft ett mycket bra upplägg med bra struktur och innehåll. Att få flera val när det gäller hemmasessionerna har varit toppen då vi alla är olika personer och kan välja det som passar bäst. Självskattningen som gjordes innan kurs och efter gav en bra sammanfattning på det positiva som hänt under kursen. Du är så lugn och saklig i ditt sätt att framföra det så det är lätt att förstå och ta in. Helt klart högsta betyg på denna kurs.”

Carin

”Tack för en kraftfull kurs som gett mig många självinsikter om vad jag verkligen vill, kunskaper om vilka krafter mina tankar har och alla kraftfulla verktyg att nå resultat. Älskar dina självhypnoser som ger mig ett härligt lugn och förhållningssätt till det som sker i livet. Häftigt att min självbild förbättrats med över 50% på de här åtta veckorna.”

Catharina

Det här ingår i kursen MindPower:

  • Dokumentation med information kopplat till varje avsnitt i kursen, formulerad kortfattat i punktform, plus beskrivningar av samtliga övningar som ingår i kursen
  • Start- och slut-test att göra innan du börjar programmet och efter när du är klar med programmet. Det här är självskattningstest som blir ditt kvitto på din inre resa.
  • Länkar till åtta ljudfiler med med meditationer och hypnoser
  • I ljudfilerna blir du guidad till att balansera och höja din energi, stärka din självkänsla, ditt självförtroende och din fantastiska skaparkraft.

BONUS: Extra bonusmaterial ingår att använda utöver kursen för dig som vill mer: 

  • En video med föreläsningen ”Hur attraktionslagen verkligen fungerar”.
  • Tre mycket kraftfulla ljudfiler: Meditationen ”Chakraduschen” 29 min, meditationen ”Manifestera önskad parallell verklighet” 44 min.

Pris:

1 899 kr

(engångsbetalning)

Allt ingår:

Övningar
Starttest och sluttest
Ljudfiler
Bonusar: video om attraktionslagen och meditationer.

Ta tillbaka din skaparkraft och uppnå lättare det du vill i livet!

Vanliga frågor

Vad gör jag om jag inte vet vilken av alla kurser jag ska välja?
Då skickar du ett meddelande till oss och bokar ett gratis coachsamtal på ca 15 minuter, så guidar vi dig till den kurs som skulle passa bäst.

Hur får jag tillgång till kursen när jag beställt?
Strax efter du genomfört betalningen, så kommer du får en PDF med materialet till kursen skickad till din mail. I PDF:en finns alla de länkar som tillhör kursen. Klicka på dem och börja använda materialet.

Jag har inte fått mail med materialet trots att jag beställt och betalat.
Kolla i Skräpposten i din mail då det i vissa fall hamnar där. Ligger det inte där så skriv till hakan.berggren@tankecoaching.se så ser vi till att du får ditt material.

Behöver jag kunna något innan?
Nej, inga förkunskaper behövs.

Behöver man vara teknisk för att kunna gå era onlinekurser?
Instruktionerna är tydliga när du beställer kursen, så alla som vill kan gå våra kurser. Känner du dig ändå osäker så maila oss och boka ett gratis samtal så svarar vi på dina frågor kring det tekniska.

Måste man ha SoundCloud-appen för att kunna lyssna på meditationerna?
Nej, det behövs inte för att kunna streama ljudfilerna med meditationer. Det kan ändå vara en fördel att ladda ner gratis-appen SoundCloud. Har du den appen så behöver du inte riskera att skärmsläckaren bryter uppspelningen mitt i lyssningen. Fråga: Vad gör jag om jag hellre vill ladda ner meditationerna istället för att streama? Svar: Om du väljer skapa ett gratis konto på SoundCloud kommer du kunna kunna ladda ner meditationerna som MP3-filer, från SoundCloud till din dator (obs, går ej att ladda ner direkt till mobil). Det kan vara bra att göra det, så att du har dem sparade och inte behöver streama.

Går det att beställa eller betala på annat sätt?
Om du vill beställa men önskar betala på annat sätt så hjälper vi dig självklart med det. Skicka ett mail till hakan.berggren@tankecoaching.se så löser vi din önskan på bästa sätt. Berätta vilken eller vilka kurser du vill beställa och hur du vill betala, sedan skickar vi materialet direkt till dig.