Öppna event

Programmera om dina begränsande tankemönster och lev från hjärtat. Inspirerande, transformerande & stärkande kurser (live och online via nätet). Du får verktyg och metoder som expanderar medvetandet, höjer frekvensen och tar dig mycket närmare ditt vill & ditt sanna jag.

Vet du inte vad du ska välja? Kontakta oss så berättar vi mer och kan guida dig till att välja rätt kurs eller program!

BOKA PLATS PÅ KURS

5D-programmet start september 2021 i Björnrike. Tillsammans under ett halvår där vi ses i en stor timmerstuga i den högt vibrerande fjällnaturen. Boka nu. Få platser kvar.

Lär dig Intuitiv 5D Tapping och F-EFT 23-24 oktober i Brunflo. Boka plats på den här tvådagarskursen och lär dig ett unikt sätt att använda en mix av knackningstekniker för att höja frekvensen och skapa frid i kropp, sinne och själ.

Munay-Ki 8-10 oktober i Matfors, Sundsvall. En kurs inom den inka-shamanska energimedicinen för självhealing och djup transformation. Initieringar som healar gamla sår, transformerar energifältet och öppnar upp för den oändliga potentialen inom oss.

Väck upp ditt vill & bemästra attraktionslagen 30 -31 oktober. Det här blir en helg för att öppna upp för din glädje och passion i 5D. Det kan handla om ditt nya jobb eller till och med ditt livssyfte. Eller generellt sätt aktivera det som gör att du varje dag kan vakna upp till dagar som känns meningsfulla och som verkligen ger dig massor av energi.

GRATIS TELEFONCOACHING & MENTORSKAP MED HÅKAN

Klicka här för att se och välja tider för gratis coaching med Håkan!

EJ DATUMSATTA KURSER

— Hjärtats sanna väg

— Ta bort negativa eteriska implantat och aktivera den gyllene gudomliga energin

— Självhealing genom F-EFT/5D Tapping

— Öppna dina ödesvägar – inka-shamansk energimedicin

— Medicinhjulet – inka-shamansk energimedicin

— Livesänd onlinekurs Hitta och uppnå ditt VILL , heldagskurs

Livesänd onlinekurs – Självhealing genom F-EFT/5D Tapping

— Livesänd onlinekurs ”Från 3D till 5D”.

VILL DU GÅ KURS MED OSS ETT ANNAT DATUM ELLER PÅ ANNAN PLATS?

Passar inte de datum vi satt upp?
Vill du hellre gå en av de kurser som inte är datumsatt än?
Vill du kanske att vi kommer till din ort?
Är ni en grupp som vill ha kursen i retreatform?
Vill du att vi kommer och håller en föreläsning?


Är svaret ja på någon av dessa frågor så kontakta oss så ser vi om vi kan hitta passande datum och plats. Samlar du en egen grupp som vill gå, så sätter vi upp ett skräddarsytt event just för er. Antingen här hos oss på Rudegården eller hos er.

Möjlighet att vara med gratis:

Om just du har möjlighet att ordna lokal (eller bjuda in hemma hos dig), samt ordna fika, organisera lunch och bjuda in deltagare, så får du vara med gratis på kursen (OBS, gäller för föreläsningar och heldagskurser).

BOKA EN PRIVAT KURS/LEKTION ELLER SESSION

Klicka på knappen för att läsa om privata kurser och sessioner med Helene eller Håkan. Du kan bland annat välja mellan 5D Coaching, knackningar med intuitiv 5D-tapping, energihealing med multidimensionell vägledning. Läs mer och boka här.

KÖP HEM EN INSPELAD KURS

I webbutiken hittar du olika kurser som du får direkt till din mail när du beställer. Gå igenom materialet och gör övningarna i egen takt. Till webbutiken.

///Håkan & Helene