Öppna event

Utvecklande inspirationsdagar i personlig utveckling

Lär dig självhealing genom F-EFT

Den här inspirerande och expanderande dagen där vi fokuserar på hur du kan bli en ännu mer kraftfull självskapare i ditt liv. Vi går bland annat igenom olika sätt att släppa problem av olika slag (mentalt, fysiskt och känslomässigt). Du lär dig hur du kan hjälpa dig själv och andra att öppna upp flödet i energin genom olika former av självhealing.

Framför allt lägger vi tyngdpunkten på den kraftfulla knackningstekniken F-EFT (”Faster EFT) och hur du kan använda den i kombination med egen intuition.

Kliv ur 3D-matrix och lev från hjärtat

Bli en medveten självskapare med attraktionslagen, självkärlek och tankens kraft. Hitta DITT sätt att bemästra tankens kraft, att stärka självbilden och att här och nu börja leva ännu mer inifrån och ut (från hjärtat). Under den här stärkande dagen går vi in på hur attraktionslagen verkligen fungerar och hur vi medvetet skiftar timelines från 3D till 5D. Du kommer expandera medvetandet, praktisera olika former av kraftfull självhealing och kliva in i din inre kraft. Vi kommer bla jobba med meditation, affirmationer och visualisering + andra enkla effektiva verktyg som du kan använda i vardagen.

Intresseanmälan eller förslag:

Skicka intresseanmälan om du är intresserad att vara med. Har du en egen grupp som vill gå så sätter vi upp ett datum för er. Antingen här hos oss på Rudegården eller hos er. Om du har möjlighet att tillhandahålla lokal och bjuda in deltagare så kommer vi gärna och sätter upp en inspirationsdag eller föreläsning på din ort. Kontakta oss så ser vi över datum och pris.

Facebooktwitterlinkedin