Öppna event

RETREAT

”Gå från 3D till 5D och lär dig leva från hjärtat” (fredag-söndag)

Välkommen till ett inspirerande energi-retreat för personlig utveckling, trygg gemenskap och djupare transformation. Tillsammans lägger vi fokus på att skapa ett behagligt space där vi kommer skapa en tydligare bild av uppstigningen in i den nya tiden från 3D till 5D. Vi ser fram emot härliga och utvecklande dagar som öppnar upp för att leva ännu mer från hjärtat.
Läs mer…

KURSER

”Mental träning med TankeCoaching” (Fem träffar, två tim/tillfälle)

Välkommen till fem inspirerande tillfällen där vi riktar fokus på mental träning och din personliga utveckling. Du kommer bland annat få olika former av verktyg för att bli mentalt starkare och bygga upp en självkänsla och ett självförtroende i toppform. Det gör att du kommer våga mer och lättare kan skapa mer av det just du vill. Effekten blir att du känner ännu mer mening, glädje, balans och energi i livet!
Läs mer…

”Expandera medvetandet och lev från hjärtat” (lördag-söndag)

Två utvecklande och inspirerande dagar där vi skapar en tydligare bild av uppstigningen in i den nya tiden från 3D till 5D. Fokus under dessa dagar är framför allt på dig och din personliga andliga utveckling. Du kommer både få expanderande kunskap om tillvaron i 3D som kan vända upp och ner på det mesta du lärt dig. Dessutom får du få kunskap och transformerande övningar för att höja din frekvens, komma närmare ditt högre jag och leva från hjärtat. 
Läs mer…

”Lär dig supereffektiva knackningsmetoder: F-EFT, EFT & 5D Tapping” (1 dag)

Den här inspirerande dagen fokuserar vi på hur du kan bli en ännu mer kraftfull självskapare i ditt liv genom att lära dig hur du direkt kan ”ladda ur” begränsande program i ditt undermedvetna. Med de här knackningsteknikerna får du en enkel och extremt effektiv metod för att släppa problem av olika slag (mentalt, fysiskt och känslomässigt). Det här är alldeles för bra för att inte känna till.
Läs mer…

”8 sätt att hitta ditt vill och väcka ditt livssyfte” (1 dag)

Det här är en dag för dig som känner en längtan att göra det du verkligen brinner för. Att väcka upp vad det är du verkligen vill – det som göra att du känner passion, mening och energi i livet. Under den här dagen så kommer du få prova på åtta olika sätt att hitta DITT vill. Du kommer öppna upp för att hitta svar både i logiken och i känslan/hjärtat. 
Läs mer…

FÖRELÄSNINGAR

”Expandera medvetande – kliv in i din kraft” (2,5 timme)

Föreläsningen vänder sig till dig som känner att du har ett öppet sinne och är redo att verkligen expandera ditt medvetande och ta in nya sätt att se på livet. Det utmanar dig tankemässigt att vända upp och ner på det mesta du lärt dig i din uppväxt – om dig själv och om hur världen fungerar. Den bjuder in till uppvaknande, frekvenshöjningar och expanderat medvetande.
Mer info kommer inom kort.

”Hur attraktionslagen och tankens kraft verkligen fungerar” (2,5 timme)

Föreläsningen vänder sig till en bred publik – från dig som inte har någon förkunskap i tankens kraft till dig som har djupgående kunskap. Den bjuder in till inspiration, nya tankar, ännu tydligare förståelse och goda vibrationer. Du får även ett paket med frekvenshöjande verktyg som hjälper dig komma kliva in i din kraft och bemästra tankens kraft i vardagen.
Mer info kommer inom kort.

SPECIAL ”HEMMA-HOS”

Valfritt tema (2,5 timme)

Samla en grupp vänner så kommer vi (Håkan och Helene) hem till er och inspirerar, föreläser och informerar kring det som intresserar er inom personlig utveckling & tankens kraft. Exempelvis attraktionslagen, energi, EFT, självhealing, uppvaknande, avslöjande, expanderat medvetande och/eller 3D-5D. Vet ni inte vad ni vill så känner vi av vad vi ska lägga fokus på, så det kommer alltid bli en spännande och bra träff.
Läs mer…

Boka eller tipsa!

Under respektive event hittar du info om hur du bokar plats. Har du en egen grupp som vill gå så sätter vi upp ett datum för er. Antingen här hos oss på Rudegården eller hos er. Om du har möjlighet att ordna lokal och bjuda in deltagare så kommer vi gärna och sätter upp en inspirationsdag eller föreläsning på din ort. Kontakta oss så ser vi över datum och pris.

Facebooktwitterlinkedin