Öppna event

Utvecklande inspirationsdagar i personlig utveckling

Transformation genom F-EFT

Den här extremt effektiva metoden hjälper dig att släppa taget om automatiska program i det undermedvetna som håller dig på låg frekvens. F-EFT är med andra ord en metod för att släppa taget om negativt laddade minnen, triggers, skuggor, begränsande valda sanningar, ogynnsamma tankemönster och fysisk värk. Det här blir en utvecklande dag för att verkligen börja öppna upp för ett positivt flöde, en hög frekvens och att ännu lättare kliva ur 3D-matrix och leva från hjärtat. 

Kliv ur 3D-matrix och lev från hjärtat

Bli en medveten självskapare med attraktionslagen, självkärlek och tankens kraft. Hitta DITT sätt att bemästra tankens kraft, att stärka självbilden och att här och nu börja leva ännu mer inifrån och ut (från hjärtat). Under den här stärkande dagen går vi in på hur attraktionslagen verkligen fungerar och hur vi medvetet skiftar timelines från 3D till 5D. Du kommer expandera medvetandet, praktisera olika former av kraftfull självhealing och kliva in i din inre kraft. Vi kommer bla jobba med meditation, affirmationer och visualisering + andra enkla effektiva verktyg som du kan använda i vardagen.

Intresseanmälan eller förslag:

Skicka intresseanmälan om du är intresserad att vara med. Har du en egen grupp som vill gå så sätter vi upp ett datum för er. Antingen här hos oss på Rudegården eller hos er. Om du har möjlighet att tillhandahålla lokal och bjuda in deltagare så kommer vi gärna och sätter upp en inspirationsdag eller föreläsning på din ort. Kontakta oss så ser vi över datum och pris.

Facebooktwitterlinkedin