Öppna event

KURSER

”Hjärtats sanna väg – transformerande kurs i personlig andlig utveckling” 24-26 juli

Är du redo att ta ett stort kliv in i din magi för att leva i sanning från hjärtat?  Då är du välkommen att gå “Hjärtats sanna väg”.

Under kursen jobbar vi med flera transformerande verktyg från bland annat Qero-indianerna, shamansk healing, energimedicin. Vi kommer göra kraftfulla tankeövningar, energiövningar och meditationer samt väva in healande utvecklande samtal. Insikterna, de nya kunskaperna plus de healande och stärkande övningarna hjälper dig skifta/lossa automatiska undermedvetna negativa tankemönster, känslotriggers och energiblockeringar.
Läs mer…

Lev inifrån och ut – inspirerande kurs i personlig utveckling” 7-9 augusti

Häng med oss på en tredagarsresa i personlig utveckling där du kommer få vända ut och in på dina begränsande tankar. Du kommer bland annat göra transformerande övningar genom hypnoser, meditationer och andra effektiva frekvenshöjande tekniker som bla energipsykologimetoden F-EFT. Verktygen hjälper dig att rensa medvetna och undermedvetna blockeringar som hindrar dig från att stå i din kraft.

Under kursen kommer stort fokus ligga på att stärka dig att leva inifrån och ut och bygga upp nya positiva gynnsamma vanor. På så vis kommer du med mycket större lätthet kunna leva i din glädje, kreativitet och och balans. Du kommer bland annat att göra flera olika övningar för att hitta ditt eget sanna ”vill” och komma närmare ditt syfte här på jorden.
Läs mer…

RETREAT

”Frekvenshöjande energiretreat – gå från 3D till 5D” 

Välkommen till ett inspirerande energi-retreat för personlig utveckling, trygg gemenskap och djupare transformation. Tillsammans lägger vi fokus på att skapa ett behagligt space där vi kommer skapa en tydligare bild av uppstigningen in i den nya tiden från 3D till 5D. Vi ser fram emot härliga och utvecklande dagar som öppnar upp för att leva ännu mer från hjärtat.
Exakt inriktning och hur många dagar retreatet är bestämmer vi tillsammans med dig som bjuder in.
Läs mer…

Vet du inte vad du ska välja? Kontakta oss så guidar vi dig till rätt evenemang.

Boka eller tipsa!

Under respektive event hittar du info om hur du bokar plats. Har du en egen grupp som vill gå så sätter vi upp ett datum för er. Antingen här hos oss på Rudegården eller hos er. Om du har möjlighet att ordna lokal och bjuda in deltagare så kommer vi gärna och sätter upp en inspirationsdag eller föreläsning på din ort. Kontakta oss så ser vi över datum och pris.

Facebooktwitterlinkedin