Släpp taget och stråla ditt ljus! Jag vet att du har en kraft där inom dig som är totally outstanding. Jag vet att du är 100 % unik (och det vet ju du också, för ingen är ju någon annan såklart – … även om allt paradoxalt nog är ett 😀 ) Men du… skulle du kunna kolla av med dig själv, om det är så att du sitter där och håller igen den där unikheten…?

Personlig utveckling är min absoluta passion. Jag tror inte så många har missat det 😀 Jag älskar att supporta andra i sin personliga och andliga utveckling på olika sätt, på olika nivåer. Och – jag älskar även att jobba med mig själv. Och det jag skriver om nu berör mig verkligen. Och en av orsakerna till det är att det jag ser hos många människor just nu, det är speglingar i mig själv. Och det handlar om att det är dags att kliva in i nästa nästa nivå – mot 5D.

Jag ser många som är inne i tuffa perioder av att rensa och släppa taget om gamla energimässiga blockeringar. Jag ser också många människor ”packa in” kraftfulla strålar av sitt ljus som pushar på inifrån och sååå gärna vill stråla. Och budskapet som kommer till mig är att vi är många som fortfarande håller emot en stor del av vårt ljus. Och vågar vi grotta lite djupare i det där så finns det rädslor som gör allt för att gömma sig, men som vi nu kan lysa på och transmutera – om vi vill.

Och just nu är vi inne i helt amaaazing tider av energivågor och Schuman-resonans som peakar helt galet emellanåt. Och sånt kan kännas ganska rejält. Livet känns emellanåt förjä_*igt och man undrar ”vad fasen som händer?? … Jag borde ju må bra!”

Kanske känner du igen frågor som:
”Varför är jag så galet trött?”
”Varför känner jag mig egentligen så himla arg och irriterad?”
”Varför dyker de här gamla känslomässiga trauman upp nu, jag hade ju bearbetat dem redan…?”
”Varför släpper inte ångesten och oron?”
”Varför händer det här mig JUST NU?”
”Varför får jag så himla ont på helt random ställen?” osv…

Så det trycker på en del nu kan man säga… Och en av orsakerna skulle kunna vara att det nu verkligen är dags att möta det som kommer och släppa taget nu. Att lyssna på, ge kärlek till och sedan släppa taget om gammal ”dynga” (som förvisso många gånger innehåller mycket stora gåvor) som dimmar ner ditt ljus. Så att du kan kliva ur skalet och andas och leva den du innerst inne är. Alltså den du är där inne, innanför alla program från din omgivning och samhället som landat runt din kärna.

Med risk för att det här blev ett ganska ostrukturerat (och för någon djupt) inlägg 😀 så vill jag nog egentligen säga att jag ser ditt ljus… (Och jag ser mitt 🙂 ) Så ge dig själv kärlek och tid att se det du också. Omfamna det med samma kärlek som vi ger till våra älskade barn.

Bli vän med rädslorna och säg sedan till dem att det är dags att släppa taget nu. Att du är klar med dem. Pussa dem och säg att det räcker nu. Och så tar du det där klivet in i den unika strålande outstanding person som du är. Låt oss lyssna och våga känna in. Och säg det där som du gömt inom dig, men som du så gärna velat säga. Och gör det där som du känner dig inspirerad att göra – OAVSETT vad ”dom andra” ska tycka och tänka och säga. Det är heeeelt okej att synas. Det är heeeeelt okej att höras. Det är heeeelt okej att vara DU – FULLT UT. Både för dig. Och för mig.

Ps. Slutligen en liten ”varning” 😀 Det här inlägget är inte till alla. Det är till dig som känner att du blir berörd. (Det är ungefär som att Picasso målade tavlor för dom som gillade dem. Han målade ju inte för dem som inte ville ha dem, eller hur?) Så jag skriver inte heller till alla. Utan det här är specifikt för dig som känner att det slog an en vibration inom dig. Ta det som ett budskap att redan NU låta ytterligare några strålar av dig få lysa. Från och med nu och för alltid! Mer och mer. Mer och mer.

Du är amazing. Jag är amazing. Vi är amazing.

Punkt 🙂

//Helene