Privat HeartPower-program

Kliv in i dina feminina energier & din obegränsade kraft – stråla ditt sanna jag

Frigör dina magnetiska feminina energier – lev med passion, glädje & flödande livsenergi

HeartPower är ett exklusivt privat program på 10 veckor för DIG fantastiska kvinna! Gå tillsammans med dina vänner eller gå helt själv. Helene formar programmet specifikt för er (eller för dig), både vad gäller innehåll och skräddarsytt material som ingår.

Det spelar ingen roll vad du har med dig i ditt känslomässiga bagage eller var du är i livet just nu. Och du… det är inte för sent. Det är din tid nu!

Få individuellt anpassad 5D-coaching – ta din unikhet, din kraft och ditt ljusarbete till nästa nivå 

Stärk kontakten med ditt sanna jag – bl.a. genom att bemästra ordets magi, fokuserad manifestering och transformerande handstil

Kom i kontakt med din inre frid genom att släppa återkommande tunga tankar och känslor med hjälp av intuitiv 5D-tapping

Möjlighet att ta del av shamansk energihealing för att släppa djupare blockeringar och öppna upp för din önskade tidslinje

Mer om det privata HeartPower-programmet

I det stora uppvaknandet så börjar vi med allt större tydlighet inse att vår skaparkraft och energi varit kraftigt begränsad. Det har bidragit till att vi inte mår så bra som vi har potential att må och att vi inte lever fullt ut i linje med vårt själsuppdrag.

Själen har hela tiden vetat vårt syfte och har via intuitiva budskap och via kroppen försökt att vägleda oss in på hjärtats sanna väg. Och nu börjar allt fler lyssna och är redo att börja följa..

Förutom att skapa förändring på insidan så kanske du också känner att det börjar bli dags att skapa förändringar i den fysiska verkligheten?

Kanske inom jobb & livssyfte – ta ditt ljusarbete till nästa nivå! Eller kanske handlar det om din hälsa & välmående, vänskap & kärlek eller ekonomi & positivt överflöd. Eller har du något annat som ditt hjärta längtar efter att förverkliga…? Som du säkert också känner så är möjligheterna oändliga. Och de finns här – just nu – redo att omfamnas.

Känner du att det är dags att kliva fram för att leva ännu mer i kontakt med ditt sanna fria kraftfulla jag?

I HeartPower-programmet får du support att återknyta kontakten med ditt sanna jag. Dels genom att stärka koppligen till dina feminina energier av intuition, andlighet, glädje, spontanitet, lekfullhet och kreativitet. Och inte minst genom att väcka upp dina slumrande feminina energier av passion, visdom och magisk manifesteringskraft..! De här feminina krafterna inom dig har potential att transformera ALLT.

Ansök genom att först boka ett fritt samtal

För att det ska kännas helt rätt både för dig, så bokar du först ett kostnadsfritt samtal med Helene. Då får ni får möjlighet att känna om ni ska gå vidare och boka upp ett HeartPower-program tillsammans.

Du binder dig alltså inte till något i samband med gratis-samtalet. Om vi kommer fram till att HeartPower inte är något för dig, så vägleder jag dig till något annat som kan hjälpa dig framåt på ett sätt som kan passa bättre för dig.

OBS! Välj om du vill gå programmet tillsammans med en eller några av dina vänner, eller om du vill boka det helt privat. Välj det som passar dig/er bäst.

Information om träffarna och hemövningarna

HeartPower innehåller 6 privata träffar på ca 90-120 min. Vi ses varannan vecka. Dagar & tider för våra träffar bokar vi efter vårt inledande gratis-samtal som du ansöker om. När HeartPower-programmet är bokat så ses vi online via Zoom.

Mellan träffarna får du hemövningar för omprogrammering, aktivering och effektiv manifestering. Du får också personligt skapade meditationer med exakt de affirmationer du önskar och behöver som bäst.

Pris

Alternativ 1: Gå privat tillsammans med tre eller flera av dina vänner (liten grupp): 9.750 kr/pers
Alternativ 2: Gå privat tillsammans med en eller två av dina vänner: 11.250 kr/pers
Alternativ 3: Gå privat själv: 15.000 kr

Vad ingår?

– 6 HeartPower-träffar via Zoom med Helene

– Indivuduellt anpassat material som exempelvis videos, meditationer, dokumentation, coachövningar, energiövningar och healingövningar att använda mellan träffarna

Minst tre inspelade ljudfiler med affirmationer, meditationer/hypnoser är 100 % anpassade för dig.
(Värde 3.600 kr)

Inspelat online-program med filmer, material och ljudfiler som du kommer kunna jobba vidare med själv efter avslutat HeartPower-program.
(Värde 1.900 kr)

Vanliga frågor

Vilka förkunskaper krävs?
En övergripande förståelse för det stora uppvaknandet, andlighet och attraktionslagen, plus ett visst mått av eget inre arbete sedan tidigare.

Hur mycket tid behöver jag lägga mellan träffarna?
Du ska ha en genuin vilja att skapa förändring och därigenom lägga tid dagligen på hemövningar.

Fråga: Vad gör jag om jag vill dela upp betalningen?
Svar: Då tar du upp den frågan vid det inledande gratissamtalet.