Jag har tidigare inte tänkt på hur galet allt i världen är. Jag har bara accepterat och tänkt att det ska vara så. Vi argumenterar för vår åsikt när det är val och många tycker röstandet är jätteviktigt. Jag har också trott att rösta är viktigt för det har jag fått lära mig. När jag samlade på mig ny annan information från många olika håll började en större bild växa fram och jag började se något som jag inte tidigare sett.

Det finns ingen brist, brist är en illusion. De flesta människor upplever brist på någon nivå och så finns egentligen ingen brist. Orsaken till att de flesta människor upplever brist och stora delar världen upplever stor brist såsom svält är att jordens resurser fördelas genom pengar istället för kärlek. Det är ett fåtal personer som äger den största delen av alla pengar och det ifrågasätter inte vi andra. Vi tror att det ska vara så för så har det alltid varit.

Vi tror att våra politiker kan skapa förändringar och det kanske dom kan inom en liten ram som egentligen inte har någon betydelse. Det som betyder något är att fördela jorden resurser så alla kan äta sig mätt, ha tak över huvudet och leva ett kreativt liv och må bra. Jag tror de flesta vill ha de så men de som har alla pengar och styr vill inte att den stora massan ska ha det så. Dom vill att vi ska uppleva brist och kämpa. Om dom skulle vilja annat hade dom enkelt kunna ändra för många många år sedan eftersom dom har makten.

Alla problem skapas av makteliten som sedan på ett listigt sätt får den stora massan att utföra all galenskap i god tro. Vi förstör planeten och vi förstör vår hälsa för vi följer order och tror att det ska vara så. Vi tror att de som leder landet tar beslut för mänskligheten och planetens bästa men om dom hade gjort det hade det inte sett ut som det gör. Besluten tas på helt andra grunder.

För mig har det blivit helt solklart att de som vi tror styr inte är de som styr utan de vi tror styr är i sin tur styrda och därför följer alla länder en och samma agenda som leder till total förstörelse. Det här kan låta mörkt och tragiskt men….

Tack och lov så är en stor positiv förändring i nära antågande och det gäller hela planeten. Vi är inne i ett uppvaknande och en medvetandehöjning som vi aldrig tidigare varit med om och det kommer förändra allt. Fast det syns inte i mainstream….än.

Over and out /// Håkan