En av de vanligaste fobierna som vi har i samhället idag är att prata inför publik. Många känner obehag över att hålla presentationer eller föredrag. Allt från att känna en gnagande oroskänsla i magen till att verkligen få tunghäfta, svettningar och illamående när det väl är dags. För mig har det varit mer en skräck än bara en fobi. Jag till och med sjukskrev mig från mitt jobb om jag visste att jag skulle prata inför en grupp.

Den här rädslan är helt ologiskt men den begränsar massor med människor idag. Det fina är att det går att ändra för det handlar bara om inprogrammerade tankar och känslor. Jag är ett levande bevis på att det går för idag jobbar jag som föreläsare och utbildare. (Och så roligt som jag har på jobbet nu, har jag aldrig haft någonsin i mina tidigare jobb.)

Nu har jag satt ihop ett TankeCoaching-program som kommer hjälpa dig att komma förbi det här problemet. Att bli bekväm att prata inför grupper av människor gör livet så mycket lättare. Många kurser i ämnet bygger på att tvingas utsätta sig för obehag för att komma över det. Det hade inte fungerat för mig efter som jag blev paralyserad av rädslan. Därför har jag satt samman det här programmet med supereffektiva mentala tekniker, där du i lugn och ro kan omprogrammera ditt sinne hemma. Bygg upp en ny känsla av att känna dig lugn, trygg och säker när du ska prata inför folk.

Utmana dig själv i 30 dagar och du kommer behöva en kikare för att se hur ditt liv var när du började. Du beställer programmet enkelt här i webbshopen och får det direkt i din mail: ”Bli trygg att prata inför publik – paket med effektiva mentala tekniker”

Känner du dig lite skeptisk till att det skulle kunna fungera för dig? Kanske upplever du att ”jag är ju en person som inte kan prata inför folk – hur ska jag kunna ändra min personlighet?!” Då vill jag bara påminna dig om en sak: Du är inte dina tankar. Och du är inte dina känslor. Du har dom! Det vill säga du har program (mentala övertygelser) i ditt sinne som får dig att känna obehag. Och såna här program är fullt möjliga att byta ut.

Garanti: För att du nu ska kunna känna dig helt trygg så får du pengarna tillbaka om du är missnöjd. Det är bara att du mailar mig och beskriver din åsikt så gör jag en återbetalning. Jag vet att det här programmet fungerar.

//Håkan Berggren,
TankeCoaching.se – 5dcoaching.se

I den här videon berättar jag om min egen skräck att prata inför folk: