Ta reda på vad som får dig att stråla och gör sedan det VARJE dag! Det är ett enastående sätt att väcka upp din ”divine feminine energy” och få dig att verkligen känna glädje. Se verkligen till att skapa utrymme för det i ditt liv.

Vem är du där innerst inne? Vad älskar du att göra? Älskar du att måla? I så fall måla och skapa! Älskar du att sjunga? Ta ton så ofta du kan! Älskar du att dansa? Låt kroppen röra sig på det sätt som du bli lyckligast av! Vad får DIG att stråla?

När du inte gör det som får ditt hjärta att jubla så kopplar du ifrån dig själv från en mycket kraftfull energi som bara väntar på att få flöda fritt genom din kropp. Föreställ dig en elkontakt som ligger intill uttaget men som du inte satt i. Så nära men ändå så långt ifrån…

När du skapar utrymme för det som får dig att stråla så är det samma sak som att sätta i kontakten. Och det kommer att komma varje område i ditt liv tillgodo.

Även om du tänker att det inte alls har med det att göra, så kommer du märka att när du ”sätter i kontakten” till det som gör DIG innerligt glad, så kommer det att förbättra andra områden i ditt liv också. Du kommer börja stråla på ett sätt du inte trodde var möjligt.

Är det så att du inte vet vad som får dig att lysa och stråla? Fråga dig själv nyfiket och lekfullt vad det skulle kunna vara. Prova dig sedan fram bland lite olika saker och var tålmodig och tillåt livet att visa dig vad det skulle kunna vara. Och det kommer att visa dig!

Utmaning: Lyft på rumpan här och nu och testa något som får dig att känna glädje, harmoni eller rent av lycka. Stråla ditt ljus!

Ps. Gissa vad som får mig att stråla och känna lycka…?

//Helene Telin

(Har du någon fråga eller något tema som du vill att jag skriver om så maila mig på helene.telin@tankecoaching.se)