Här bjuder Helene på en enkel övning som du kan göra i samband med meditation, när du är ute och går, när du åker buss eller vid annat tillfälle när du har 3-10 minuter för dig själv med dina tankar. Om du vill göra den som utmaning så gör den varje dag i 30 dagar. Övningen stärker sinnet, bygger upp nya positiva tankemönster, expanderar medvetandet och tar dig in i en skön 5D-vibe!

Övningen handlar om att kontemplera påståendet “Mina dagliga val skapar mitt liv” i 3-10 minuter. Du styr alltså ditt sinne att tänka på det du vill att sinnet ska tänka på. Vrid och vänd på meningen. Ditt sinne kommer sannolikt försöka driva iväg för att tänka på annat. Fånga tillbaka det och styr det till att ”Mina dagliga val skapar mitt liv”.

För många är det här en utmaning. Vårt sinne är inte van att tänka så här. Efter några sekunder brukar det kunna säga att ”det här vill jag inte göra, jag struntar i det här nu”. Det här gör att det blir tydligt att du inte ÄR ditt sinne.. Att träna sinnet är precis som att träna kroppen. Om du går på ett gym helt otränad då behöver du beslutsamhet och uthållighet för att uppnå resultat. Sinnet är för de flesta helt otränat. Vi har aldrig tränat sinnet i skolan eller någon annanstans i vår uppväxt så bara tre minuter med den här övningen kan vara första gången du går in i ett mentalt gym. Sinnet vill inte bli tränat. Men från och med nu kommer det bara att bli lättare och träningen går bättre och bättre. Precis som om du skulle gå på ett gym: ju mer du tränar ju starkare blir du.

I den här videon berättar Helene hur du gör: Magisk övning: Dina dagliga val skapar ditt liv.