Nusta Karpay är 7 initieringar som kommer från Quero indianerna i Anderna. 2009 beslutade sig några av Quero shamanerna att dela dessa uråldriga initieringar med människor i väst, eftersom vi i väst har stort behov att stärka kontakten med vår inre feminina kraft och med moder jord i den tid av energiskift och förändring som just nu sker på jorden.

En Nusta är en stark medicinkvinna som vid sin död beslutar att upplåta en del av sin energi till andra som behöver hennes förmågor för helande och balans. I Peru finns många Nustas. De finns såklart i andra traditioner också fast vi kallar dem gudinnor.

När du tar emot dessa initieringar får du kontakt med de Andinska gudinnorna eller gudinnor från någon annan tradition som följer dig som guider. Initieringarna för in mjukhet och balans i varje chakra.

Kursen är för både män och kvinnor, eftersom vi alla behöver komma i kontakt med vår feminina energi för att uppnå en högre medvetandegrad. Vi behöver full balans mellan vår gudomligt maskulina och gudomligt feminina energi.

Boka: För bokning eller mer information om initieringarna kontakta Helena Hassel – systugan@live.se eller
Helene Telin – helene.telin@tankecoaching.se. Det går även bra att anmäla sig via mail eller sms till 072-534 05 22 (Helenas nr)

Pris: 4500 kr för alla tre dagarna. Det ingår fika, frukt, vegetarisk lunch samt middag för den vill. Meddela om du har specialkost så anpassar vi efter det Betalningsinfo kommer via välkomstmailet. Meddela oss om du behöver hjälp att ordna boende.

Kursen hålls mitt i Lejonportalen!

Kursen hålls mitt i Lejonportalen som är ett av de mest magiska och energiladdade skeendena på året. Den innebär att ett stort energiskifte där det är som en tunn slöja mellan den fysiska och andliga världen. Använd portalen för att släppa dina begränsande sanningar och övertygelser och öppna ditt hjärta för dina djupaste passioner och ditt syfte.

När Lejonportalen står öppen är det ypperligt läge för energiarbeten och sätta fokus på din personliga utveckling. (Till exempel att definiera dina vill & mål, visualisera och affirmera.) En perfekt tidpunkt för att sätta intentionen för resten av året och även det kommande året.

Lejonportalen är aktiverad varje år mellan 26/7 och 12/8 peakar den 8/8 – vår sista dag tillsammans på kursen! Under den här energiladdade händelsen är solen, Sirius och Orions bälte helt i linje med de egyptiska pyramiderna i Giza. Det här är den punkt där jorden är i linje med universums galaktiska centrum. Det gör det möjligt för den kraftfulla portalen att energimässigt accelerera vår uppvaknande.

Välkomna!

Helena Hassel.