2019 här kommer jag…..

Vi lever livet till största delen på automatik. Det som styr automatiken är våra program som vi fått fram till idag och framför allt programmen vi fick i våra första år i livet.

Men du, nu är det dags att bestämma själv vilka program som ska köras. Det jag kommer beskriva för dig nu fungerar så tveka inte, sätt igång nu för det kommer aldrig något bättre tillfälle. Hafsa inte igenom uppgifterna utan värdera upp ditt liv. Det här är det viktigaste du kan göra för du ska ju skapa ditt bästa år någonsin.

1. Ta reda på vad du VILL.

Skriv en lista på allt du vill göra, allt du vill vara och allt du vill ha. Glöm inte bort din hälsa. Vi kan ha alla prylar i världen men mår vi inte bra finns inget värde i prylar.

Skriv sedan ytterligare en lista där du börjar alla meningar med

Jag älskar att……..

Den här ingången kan ge andra svar för nu jobbar du mer mot dina känslor. Låt det här jobbet ta tid. Nu borde du ha en lååång lista med VILL.

2. Sortera och välj ut dina topp 3 VILL.

Skriv om dina topp 3 VILL i presens. Skriv som att du redan uppnått dom. Ett exempel. Ändra meningen, ”Jag vill ha en Porsche” till att ”Jag har en Porsche”. Ditt sinne kan nämligen inte skilja på verklighet och fantasi, bra va. Vi kan lura sinnet att vi uppnått något innan det är verklighet.

3. Vad kan jag göra idag?

Under varje VILL skriver du tre saker du kan göra idag för att komma lite närmare ditt eget vill. Det kan vara små saker eller stora saker. Det kan vara mentala övningar eller något rent fysiskt som att ringa någon eller läsa en bok i ämnet.

Håll sedan listan på vad jag kan göra idag uppdaterad. Skapa en rutin att varje dag titta om du behöver uppdatera den.

4. Läs igenom dina topp 3 VILL flera gånger varje dag.

Se till att du har dina VILL under tangentbordet på kontoret, eller på baksidan av ett visitkort som du alltid har i fickan, på sängbordet eller på ett ställe så du vet att du kommer läsa dina VILL. Det här är en del i att programmera om sinnet. Om du fortsätter göra som du alltid gjort kommer du få de resultat du alltid fått. Nu ska du skapa drömliv och då behövs beslutsamhet och uthållighet.

5. Visualisera dina VILL 2 ggr varje dag.

Sitt eller ligg och använd din fantasi. Se i ditt inre hur du är framme i alla dina tre VILL. Vad ser du? Vad hör du? Vad känner du? Fuska inte med den här delen. Det är nu du skapar starka minnen som blir erfarenheter av framtiden i ditt undermedvetna.

6. Affirmera dina 3 VILL varje dag.

Säg dom högt eller bara tänk dom under minst 2 * 5 minuter. Passar bra att göra i bilen, bussen, hundpromenaden eller duschen. Fuska inte, det här ingår i programmeringen av ditt sinne.

7. Prata bara för dina VILL och inte mot.

Prata inte om en massa hinder och problem för din omgivning. Du får alltid det du argumenterar för så tänk på hur du pratar angående dina VILL så du inte pratar mot din egen vilja.

Följ den här listan i 30 dagar och det kommer hända grejer. Vad är 30 dagar av ett helt liv. Tänk om det fungerar, jag vet att det fungerar men du behöver göra jobbet. Det finns ingen annan än du som kan göra jobbet.

Ofta börjar saker hända långt innan 30 dagar men ibland har vi starka sanningar som jobbar emot vårt eget vill och då krävs extra uthållighet. Det går att underlätta ytterligare genom att använda EFT (Emotional Freedom Technique) eller FasterEFT. Det är tekniker vi ofta använder vid personliga coachmöten.

Det finns en orsak till att boken ”Think and grow rich” med Napoleon Hill är en av de mest sålda böckerna i världen inom personlig utveckling. Det går att medvetet skapa önskad framtid och man följer receptet.

Tveka inte, sätt igång NU! Det är du värd. Lycka till!

För mig funkar det. Jag jobbar med min dröm idag. Mitt jobb är att utbilda i tankens kraft.

/// Håkan