Mina tankar inför den nya veckan bygger på det kända citatet ”Var den förändring du önskar se i världen” 💛

Jag funderar på om det går att ta det ett steg längre.. och bli ännu mer modig och medveten i detta.. Efter morgonens kanalisering så verkar det helt klart vara dags för det nu.

En av de stora insikterna att landa i på djupet när det gäller att skapa positiv förändring, det är just att vara den förändring du vill se. Varför då? Kort och gott eftersom insidan speglar utsidan. Den energi, den frekvens du håller är den som genererar den så kallade verkligheten. Den styr vad du manifesterar och den styr dina dagliga val. Så det sköna citatet är väldigt mycket mer än fina ord, utan i påståendet ligger varje människas stora skaparkraft!!

Vill du till exempel se mer sanning i världen så fråga dig själv? Fråga dig själv:

Hur kan jag vara mer sann mot mig själv? Och hur kan jag vara mer sann mot andra?

Vill du exempelvis se mer kärlek och vänlighet omkring dig? Fråga dig själv:

Hur kan jag vara ännu snällare och ännu mer kärleksfull mot mig själv? Och hur kan jag vara det mot andra?

Vill du till exempel att människor i ditt liv och andra i världen ska vara mer respektfulla? Ja samma där.

Hur kan du respektera dig själv betydligt mer? Och hur kan du respektera andra? (Det pratar jag förresten om i den senaste YouTube-videon också: https://youtu.be/w7UH8XwxmuM )

✨

Men. Förändringen kommer inte enbart i och med att du svarar på frågorna. Utan just nu – mer än någonsin – bygger det även på att medvetet välja att AGERA på det nya sättet. Så att det nu går från att endast vara en insikt – till faktiskt bli handling. Det vill säga att verkligen VARA den förändring du vill se 💚

Just precis i detta NU kan du skapa den stora förändringen – OM du väljer det… Det du så modigt väljer kommer skapa ditt liv. Kom ihåg att det är DU som har kraften. Hämta hem den, om och om och om och om igen. Det tänker i alla fall jag göra 😊