Bli trygg att prata inför publik

Omtyckt onlinekurs för att hemma, i lugn och ro, mentalt för att enkelt kunna tala inför andra

Kursen som gör dig lugn, trygg och säker när du ska prata inför små eller stora grupper

Här får du i lugn och ro bygga upp nya tankemönster, så att du kan känna dig balanserad och positiv när du ska prata inför folk. Träningen är varsam och samtidigt mycket kraftfull!

Vad skulle bli annorlunda om du kände dig naturligt avspänd att prata, när andra männiksor lyssnar på dig?

Längtar du efter att kunna kliva fram stabil och säker och hålla en presentation för en mindre eller en större grupp?

Skulle du vilja skapa den här förändringen INIFRÅN – utan att plågsamt behöva pressa dig att kliva fram på darriga ben?

Är du redo att förenkla livet genom att ta del av mentala tekniker som byter ut rädsla & stress mot trygghet & hamoni?

Blir du nervös och blockerad när du ska prata inför en grupp, hålla i ett möte eller gå på en anställningsintervju?

Vill du släppa rädslan på ett behagligt sätt istället för att pressa dig själv till att göra det obehagliga och förhoppningsvis vänja dig vid rädslan? Då är det här programmet för dig. Supereffektiv mental hemträning för att komma förbi vår vanligaste rädsla – rädslan att tala inför små eller stora grupper av människor.

Den här träningen har större effekt än vad de flesta tror. Att bekvämt kunna prata inför grupper av människor underlättar så mycket i livet. Du behöver inte ha målet att bli föreläsare utan bara göra livet lättare.  

Man kan bli uppskattad som talare genom att vara utbildad och tränad som talare. Men det går även att bli uppskattad som talare genom att bara våga vara sig själv och det är i första hand det som det här programmet fokuserar på.

Mer om programmet: Bli trygg att prata inför publik

Filmen presenteras av: Håkan Berggren
Ljudfilerna guidad av: Håkan Berggren

Håkan berättar om kursen:

”Det värsta jag visste i skolan var att hålla föredrag blev högröd i ansiktet och fick tunghäfta, detta har följt mig även i vuxen ålder och när jag fick uppdrag att hålla en föreläsning på mitt mitt jobb så jublade jag inte precis. Kom då att tänka på Håkan och att han hade haft problem med det, så jag gick in på Tankecoachings hemsida och köpte deras tjänst Att våga tala inför publik, och det hjälpte mig mycket, var fortfarande lite nervös men kände mig betydligt lugnare, och föreläsningen gick fint. Kan varmt rekommendera tjänsten.” 

Katrin

Det här ingår i programmet:

– Dokumentation med effektiva övningar anpassade för att bli lugn, trygg och säker när du ska prata inför grupper

– Träningsschema för att följa upp träningen. Schemat hjälper dig att lättare nå ditt mål

– Starttest att göra innan du börjar träningen

– Sluttest att göra efter programmet. Det här blir ett extra kvitto på din inre resa och visar den utveckling du gjort.

– Länkar till ljudfiler med övningar:

  • Guidad självhypnos (avslappning) att meditera till som innehåller stärkande suggestioner. Hjälper dig att mycket lättare omprogrammera känslor av rädsla till inre trygghet – 16 min.
  • Mycket kraftfull guidad visualisering (avslappning) där du regisserar och upplever dig själv –  12 min.
  • Två ljudfiler med stärkande affirmationer som du t ex kan använda i bilen eller på promenaden – 12 min./ljudfil
  • Två timmar med affirmationer med hypnotisk bakgrund för att automatiskt bygga upp inre trygghet och stryrka när du sover – 120 min.

– Länkar till filmer:

  • Film Tankar skapar framtid” (finns även öppen på Youtube) – 48 min.
  • Film om att prata inför grupp eller större publik – 19 min.
  • Film som beskriver hur du kan använda EFT – Emotional Freedom Technique – 8 min.

Håkan beskriver bakgrunden till programmet:

En av de vanligaste fobierna som vi har i samhället idag är att prata inför publik. För mig har det varit mer en skräck än bara en fobi. Jag till och med sjukskrev mig från mitt jobb om jag visste att jag skulle prata inför en grupp.

Den här rädslan är helt ologiskt men den begränsar massor med människor idag. Det fina är att det går att ändra för det handlar bara om inprogrammerade tankar och känslor. Jag är ett levande bevis på det för idag jobbar jag som föreläsare och utbildare.

Jag har satt ihop ett program som kommer hjälpa dig att komma förbi det här problemet. Att bli bekväm att prata inför grupper av människor gör livet så mycket lättare. Många kurser i ämnet bygger på att tvingas utsätta sig för obehag för att komma över det. Det hade inte fungerat för mig efter som jag blev paralyserad av rädslan. Därför har jag satt samman det här programmet med supereffektiva mentala tekniker, där du i lugn och ro kan omprogrammera ditt sinne. Bygg upp en ny känsla av att känna dig lugn, trygg och säker när du ska prata inför folk. 

Utmana dig själv i 30 dagar och du kommer behöva en kikare för att se hur ditt liv var när du började.

//Håkan

Pris:

699 kr

(engångsbetalning)

Allt ingår:

Övningar
Träningsschema
Starttest och sluttest
Ljudfiler
Filmer

Bli lugn, trygg och säker när du ska prata inför grupper.

Vanliga frågor

Vad gör jag om jag inte vet vilken av alla kurser jag ska välja?
skickar du ett meddelande till oss och bokar ett gratis coachsamtal på ca 15 minuter, så guidar vi dig till den kurs som skulle passa bäst.

Hur får jag tillgång till kursen när jag beställt?
Strax efter du genomfört betalningen, så kommer du får en PDF med materialet till kursen skickad till din mail. I PDF:en finns alla de länkar som tillhör kursen. Klicka på dem och börja använda materialet.

Jag har inte fått mail med materialet trots att jag beställt och betalat.
Kolla i Skräpposten i din mail då det i vissa fall hamnar där. Ligger det inte där så skriv till hakan.berggren@tankecoaching.se så ser vi till att du får ditt material.

Behöver jag kunna något innan?
Nej, inga förkunskaper behövs.

Behöver man vara teknisk för att kunna gå era onlinekurser?
Instruktionerna är tydliga när du beställer kursen, så alla som vill kan gå våra kurser. Känner du dig ändå osäker så maila oss och boka ett gratis samtal så svarar vi på dina frågor kring det tekniska.

Måste man ha SoundCloud-appen för att kunna lyssna på meditationerna?
Nej, det behövs inte för att kunna streama ljudfilerna med meditationer. Det kan ändå vara en fördel att ladda ner gratis-appen SoundCloud. Har du den appen så behöver du inte riskera att skärmsläckaren bryter uppspelningen mitt i lyssningen. Fråga: Vad gör jag om jag hellre vill ladda ner meditationerna istället för att streama? Svar: Om du väljer skapa ett gratis konto på SoundCloud kommer du kunna kunna ladda ner meditationerna som MP3-filer, från SoundCloud till din dator (obs, går ej att ladda ner direkt till mobil). Det kan vara bra att göra det, så att du har dem sparade och inte behöver streama.

Går det att beställa eller betala på annat sätt?
Om du vill beställa men önskar betala på annat sätt så hjälper vi dig självklart med det. Skicka ett mail till hakan.berggren@tankecoaching.se så löser vi din önskan på bästa sätt. Berätta vilken eller vilka kurser du vill beställa och hur du vill betala, sedan skickar vi materialet direkt till dig.