Hitta och uppnå ditt vill

Mycket populär onlinekurs för dig som vill leva ditt bästa liv och skapa det DU vill

Välkommen hit! Nu har du tagit ett stort steg närmare ditt drömliv.

När du tar reda på vad du vill, skapar nya tankemönster och medvetet agerar i ritning mot din önskan, då finns det inte längre någonting som du inte kan bli, göra eller få.

Hör du till dem som känner att du inte riktigt vet du vad vill?

Eller upplever du att du har massor av vill, men att det blir en enda röra och att du inte uppnår dem?

Har du en längtan att upptäcka vad som på djupet verkligen är rätt för DIG?

Vill du ta nästa steg för att börja göra mer av det som verkligen är du?

Vill du ha nycklar till att göra din dröm till verklighet?

Svarar du ”ja” på någon av frågorna, så passar den här kursen perfekt för dig. 

En populär kurs full av inspiration, tips, kraftfulla övningar och öppnande och stärkande meditationer för att hitta och uppnå det du verkligen vill. 

I det här programmet kommer du öppna upp för att hitta svaren inom dig med hjälp av olika effektiva och personligt utvecklande övningar. Och du får också vägledning till hur du gör för att uppnå det du kommer fram till. Det här är inspirerande och mycket utvecklande inre resa. Om du vill så öppnar den här kursen upp för mycket positiva riktningsförändringar i ditt liv!

”Om man gör som man alltid gjort, får man de resultat man alltid fått.” I den här kursen blir du vägledd att tänka och göra saker på ett nytt sätt, för att medvetet skapa det du vill.

Välkommen till den här kursen som är ratten till ditt liv!

Stort lycka till med din personliga utvecklingsresa!

Huvudfilmen presenteras av: Håkan Berggren

Ljudfilerna guidad av: Håkan Berggren

Håkan berättar om kursen:

”Jag har varit rätt vilsen i många år och känt att jag inte vet vad jag vill göra med mitt liv, trodde inte att detta program skulle hjälpa så mycket först men de har hjälpt mig för de är inte ”gamla vanliga” verktyg man använder som att stöta o blöta sina egna funderingar. Här använder man många metoder för att se inåt, vad vill jag längst inne.  Sedan kan man ju göra om den om man önskar vilket jag har tänkt. Det är svårt att leva utan kompass och denna kurs är som en kompass för vad man själv vill. ”

Emma

Det här ingår i kursen:

– Dokumentation med 12 öppnande och kraftfulla övningar för att hitta det du verkligen vill – och för att göra ditt vill till verklighet!

– Länkar till mycket kraftfulla övningar med ljudfiler med guidad meditation och självhypnos:

  • Ljudfilerna ”Jag vet”, 11 min.
  • ”Du är perfekt”, 16 min.
  • ”Framtid på ängen”, 22 min.
  • ”Programmera önskad framtid”, 15 min (som även finns på Youtubekanalen ”TankeCoaching & 5D Coaching)

– Länkar till följande filmer med inspiration och förklaringar till övningarna:

  • – Filmen “Tankar skapar framtid, hel föreläsning”, 47 min (som även finns på Youtubekanalen ”TankeCoaching & 5D Coaching)
  • Den unika huvudfilmen som det här programmet bygger på: “Hitta och uppnå ditt vill”, 100 min.

Tips på hur du kan genomföra kursen

Du går kursen genom att se filmen som kursen bygger på och du stannar upp och gör de övningar som ingår. Du kommer löpande få instruktioner i filmen när det är dags att pausa och göra en övning. När du är klar med övningen startar du filmen igen och går vidare i kursen. Dokumentet (PDF) som följer med beskriver i stort sett samma sak som filmen och kan vara bra som stöd att gå tillbaka till då och då.

Hur långt tid det tar att gå kursen är helt upp till dig. Det snabba sättet att gå kursen är att titta på filmen och snabbt gör alla övningar som ingår i kursen. Men vi rekommenderar varmt att du ger dig själv betydligt mer tid än så. Värdesätt dig själv och avsätt gott om tid för att göra övningarna i lugn och ro. Ge dig själv gärna 20-30 minuter till varje övning för att öppna upp för ditt vill helt utan press. Och dela gärna upp kursen så att du ser filmen och gör övningarna under en period av några dagar. Du kan med fördel gå tillbaka till övningarna igen efter några dagar och jobba vidare med dem igen. Det är mycket sannolikt att du vid nästa tillfälle hittar nya svar, nya tankar och nya vill som känns ännu mer rätt för just dig.

När du känner dig klar med hela kursen, gå tillbaka till den igen efter några veckor eller månader och gör om den igen. Innehållet är detsamma, men du kommer förändras. Det innebär att du kan komma allt djupare och närmare den du innerst inne är och det du innerst inne vill.

Pris:

1 100 kr

(engångsbetalning)

Allt ingår:

Övningar
Ljudfiler
Filmer

För dig som vill leva ditt bästa liv och skapa det DU vill.

Vanliga frågor

Vad gör jag om jag inte vet vilken av alla kurser jag ska välja?
Då skickar du ett meddelande till oss och bokar ett gratis coachsamtal på ca 15 minuter, så guidar vi dig till den kurs som skulle passa bäst.

Hur får jag tillgång till kursen när jag beställt?
Strax efter du genomfört betalningen, så kommer du får en PDF med materialet till kursen skickad till din mail. I PDF:en finns alla de länkar som tillhör kursen. Klicka på dem och börja använda materialet.

Jag har inte fått mail med materialet trots att jag beställt och betalat.
Kolla i Skräpposten i din mail då det i vissa fall hamnar där. Ligger det inte där så skriv till hakan.berggren@tankecoaching.se så ser vi till att du får ditt material.

Behöver jag kunna något innan?
Nej, inga förkunskaper behövs.

Behöver man vara teknisk för att kunna gå era onlinekurser?
Instruktionerna är tydliga när du beställer kursen, så alla som vill kan gå våra kurser. Känner du dig ändå osäker så maila oss och boka ett gratis samtal så svarar vi på dina frågor kring det tekniska.

Måste man ha SoundCloud-appen för att kunna lyssna på meditationerna?
Nej, det behövs inte för att kunna streama ljudfilerna med meditationer. Det kan ändå vara en fördel att ladda ner gratis-appen SoundCloud. Har du den appen så behöver du inte riskera att skärmsläckaren bryter uppspelningen mitt i lyssningen. Fråga: Vad gör jag om jag hellre vill ladda ner meditationerna istället för att streama? Svar: Om du väljer skapa ett gratis konto på SoundCloud kommer du kunna kunna ladda ner meditationerna som MP3-filer, från SoundCloud till din dator (obs, går ej att ladda ner direkt till mobil). Det kan vara bra att göra det, så att du har dem sparade och inte behöver streama.

Går det att beställa eller betala på annat sätt?
Om du vill beställa men önskar betala på annat sätt så hjälper vi dig självklart med det. Skicka ett mail till hakan.berggren@tankecoaching.se så löser vi din önskan på bästa sätt. Berätta vilken eller vilka kurser du vill beställa och hur du vill betala, sedan skickar vi materialet direkt till dig.