Intuitiv 5D-tapping

Onlinekurs + 17 guidade sessioner för att ta dig i kontakt med ditt sanna välmående jag

Lugn, trygg & fri med kraftfulla tapping-tekniker!

Neutralisera genom att skapa frid med tunga tankar, känslor eller fysiska obalanser. Knacka och öppna upp ditt naturliga flöde så att du lättare kan bli ditt bästa jag

Transformera tunga minnen, negativa tankar, rädslor, fobier, oro, ångest, frustration, stress och andra tunga känslor

”Ladda ur” djupa begränsande övertygelser som bromat din medvetna manifesteringsförmåga

Bryt gamla ogynnsamma återkommande mönster och bli fri att skapa det liv du önskar

Förutom tapping för att släppa taget om problem, så ingår även lyckoknackning och ”flipp” som hjälper dig aktivera önskade känslor 

Kom i kontakt med ditt kraftfulla mest välmående jag!

Höj frekvensen, aktivera ditt naturliga energiflöde och skapa harmoni i kropp & sinne!

Lär dig den kraftfulla knackningstekniken och få massor av guidning att släppa taget om begränsningar & blockeringar. Öppna upp för ditt bästa jag!

I den tid vi befinner oss i nu är det många som upplever stress, oro, frustration och rädslor av olika slag. Gamla negativa minnen och trauman som packats undan kommer nu upp till ytan. Det här gör att vi kan uppleva obalanser på flera olika sätt.

Genom de här teknikerna får du möjlighet att betydligt lättare släppa taget om exempelvis negativa tankeloopar, tunga känsloblockeringar, fysiska bekymmer, trauman, oro, stress, rädsla, sömnproblem, fobier etc, vilket begränsar dig från att vara i din fria naturligt flödande livsenergi.

Det här är ett unikt sätt att höja frekvensen, aktivera det naturliga energiflödet och skapa varaktig frid i kropp & sinne.

Helene berättar om kursen:

För vem passar kursen i 5D-tapping?

Programmet innehåller dokumentation + 8 informationsfilmer + 17 inspelade guidade sessioner som är skapat för att hjälpa dig att släppa taget om gamla oönskade program som hindrar dig från att må genuint bra och att leva ditt drömliv. Beställ och få materialet till din mail. Du genomför inspirationskursen helt i egen takt på tider som passar dig.

Oavsett om du kämpar med att bli fri ditt sötsug, sömnproblem, värk, pengablockeringar eller stress – eller om du brottas med oro och andra rädslor, så är du inte ensam. Men det finns sätt att komma förbi problemen. Därför vill vi stötta dig genom att du får lära dig grunden i den här kraftfulla knackningstekniken. Dessutom blir du guidad via 17 inspelade sessioner på olika teman, så att du får stöd att börja knacka dig fram till ett ännu mer välmående och lyckligare liv.

Det här är en kurs med inspiration från knackningsmetoderna EFT och F-EFT som du kommer kunna kombinera med din egen intuition, plus eventuellt med andra metoder som du redan kan. Vi går därför kort igenom grunderna i dessa tapping-tekniker så att du via korta tydliga förklaringar ska få en förståelse för basen. Det ger dig samma utgångsläge som vi har när vi använder den här flexibla knackningstekniken. När du använder dig av Intuitiv 5D-tapping så har du fullkomlig tillåtelse att lita på din egen känsla och kreativitet för att forma ditt eget transformerande knacknings-verktyg. Det här blir tapping på ditt eget sätt!

För vem?

Det här programmet är i första hand för dig själv. Vem har inte tunga känslor som påverkar måendet och begränsar livet på något sätt..? Och vem har inte negativa begränsande tankar och övertygelser som kan ha en tendens att mala på om och om igen..? Nu kan du lära dig den här tekniken och varsamt neutralisera de laddade känslorna och tankarna. Genom den här tappingen har du ett sätt att mycket lättare kunna ”ladda ur” det som känns som problem för dig. Knacka och guida dig själv in i ditt genuina inneboende lugn, din inre trygghet och din sanna glädje.

Tekniken passar dig som vill ha ganska ”fria tyglar” och vill behöva följa några fasta detaljerade protokoll. Du får grunden förklarad och därefter formar du successivt tappingen utifrån dig själv och din känsla.

En bonus är att du sedan har möjlighet att även ha din Intuitiva 5D-tapping som ett värdefullt komplement för att hjälpa andra att släppa taget om det de upplever som problem. Det här är ingen coachutbildning men som förälder kanske du vill använda tappingen för guida ditt barn som vill ha stöd. Som medmänniska kanske du vill ge möjlighet att stötta vänner som har det svårt. Är du coach, vägledare eller healer så kan det vara ett utmärkt komplement till det du redan gör genom att lägga till det här i din verktygslåda.

Helenes ord om kursen:

Min passion är att guida männniskor till att må riktigt bra och lättare skapa sitt drömliv. Att öva sig i att välja tankar och medvetet skapa sitt önskade liv är verkligen skillnaden som gör skillnaden. Men ibland behöver vi vara varsamma med oss själva och först möta våra känslor på djupet. För att därifrån sedan gå vidare till att varsmat skapa frid i kropp, sinne och själ, genom att ladda ur och slutligen släppa taget om gamla begränsande program/övertygelser/”sår”. Ja, allt att få neutralisera sådant som hindrar från att att leva livet fullt ut med äkta passion, genuin meningsfullhet och underbart flödade livsenergi. 

Nu har du möjlighet att lära dig det i särklass bästa verktyg som jag har i min verktygslåda för att må genuint bra som öppnar vägen för att leva livet fullt ut! Verktyget är den här speciella TRANSFORMERANDE KNACKNINGSTEKNIKETN ”Intuitiv 5D-tapping” som vuxit fram genom år av dagligt inre arbete. 

För mig och massor av människor som jag hjälpt genom åren har det visat sig vara ett MÄSTERLIGT sätt att göra sitt sk. ”skuggarbete”. Och det har varit ett mycket KRAFTFULLT sätt att släppa taget om tankar, känslor och situationer som begränsar dig i livet, sådant som du inte mår bra av. Knacka, släpp taget och kom in i ditt genuina LUGNA TRYGGA GLADA FRIA jag.

Den här UNIKA INTUITIVA knackningsmetoden har hjälpt mig och många andra att enkelt successivt eliminera bland annat oro, stress, frustration, olika begränsade övertygelser i ditt liv och öppna upp för din fantastiska potential och ditt bästa mest välmående jag.

Jag önskar dig stort lycka till med att nu får lära dig grunden i den här tekniken. Och jag önskar dig många underbara stunder med de inspelade guidade sessionerna!

Prova på 5D-tapping via Youtube!

På vår Youtubekanal har vi skapat en spellista med videos på temat 5D-tapping. Prova på redan nu att vara med på korta guidade tapping-sekvenser!

Vad har andra sagt om kursen i 5D-tapping?

”Helt fantastiskt onlineprogram, jag började med igår lite smått. Så sjukt mycket innehåll helt otroligt. Man märker att ni lagt ner er tid på upplägget och alla texter och filmer tack för allt.”

Leo

I min verktygslåda har jag nu fått fler verktyg jag gillar att fokusera på lösningar istället för problem och med 5D-tapping är det precis så. Att kunna hjälpa människor med stora bekymmer på mycket liten tid och se trauman släppa är så häftigt. Under kursen fick jag testa att släppa tunga saker och även hjälpa andra, bägge delarna var väldigt kraftfulla och jag tycker det här är för bra för att inte känna till.

Emma

Det här ingår i programmet:

– Dokumentation som beskriver alla moment i kursen.

– Åtta informationsfilmer:
A) Om programmet – Välkommen! (2:07)
B) Inspiration & grundinformation – Förklaringar till tapping (29:44)
C) F-EFT – Grundgenomgång (33:54)
D) EFT – Grundgenomgång (17:30)
E) 5D-tapping- grundgenomgång (5:38)
F) Flipp – Grundgenomgång (9:48)
G) Tips Daglig MindPower – Att göra förutom tapping (6:02)
H) Avslut – Om sessionerna (4:49)

– 17 filmer med olika typer av guidade sessioner:

1) Session EFT: Du väljer fritt vilket problem du vill släppa taget om (18:52)
2) Session F-EFT: Du väljer fritt vilket problem du vill släppa taget om (14:14)
3) Session 5D-tapping: ”Släppa oron för vad andra tycker och tänker om mig” (31:34)
4) Session 5D-tapping: ”Släppa taget om skam och skuld” (17:54)
5) Session 5D-tapping: ”Släppa taget om ilska och irritation” (16:20)
6) Session 5D-tapping: ”Släppa taget om oro och ångest” (34:00)
7) Session 5D-tapping: ”Släppa taget om värk” (25:39)
8) Session 5D-tapping: ”Släppa taget om stress” (14:08)
9) Session 5D-tapping: ”Komma i närmare kontakt med din tillit” (27:02)
10) Session 5D-tapping: ”Släppa rädslan att prata inför grupp” (9:54)
11) Session 5D-tapping: ”Släpa taget om problemet att somna” (18:29)
12) Session 5D-tapping: ”Släppa taget om godissug/begär efter sött” (18:09)
13) Session 5D-tapping: ”Släppa taget om stark rädsla” (30:48)
14) Session 5D-tapping: ”Släppa taget om begränsande valda sanningar om pengar” (22:13)
15) Session 5D-tapping : ”Stärka känslan av att älska dig själv” (8:35) (”Varför-är-det-så-lätt-tapping”)
16) Session 5D-tapping ”Släppa fram glädje och tacksamhet med lyckoknackning” (18:32)
17) Guidad Flipp – Använd som avslut på tapping-session (6:10)

Pris:

1 900 kr

Allt ingår:

Dokumentation
8 informationsfilmer
17 filmer med guidade sessioner

Ta dig i kontakt med ditt sanna välmående jag!

Vanliga frågor

Vad gör jag om jag inte vet vilken av alla kurser jag ska välja?
Då skickar du ett meddelande till oss och bokar ett gratis coachsamtal på ca 15 minuter, så guidar vi dig till den kurs som skulle passa bäst.

Hur får jag tillgång till kursen när jag beställt?
Strax efter du genomfört betalningen, så kommer du får en PDF med materialet till kursen skickad till din mail. I PDF:en finns alla de länkar som tillhör kursen. Klicka på dem och börja använda materialet.

Jag har inte fått mail med materialet trots att jag beställt och betalat.
Kolla i Skräpposten i din mail då det i vissa fall hamnar där. Ligger det inte där så skriv till hakan.berggren@tankecoaching.se så ser vi till att du får ditt material.

Behöver jag kunna något innan?
Nej, inga förkunskaper behövs.

Behöver man vara teknisk för att kunna gå era onlinekurser?
Instruktionerna är tydliga när du beställer kursen, så alla som vill kan gå våra kurser. Känner du dig ändå osäker så maila oss och boka ett gratis samtal så svarar vi på dina frågor kring det tekniska.

Går det att beställa eller betala på annat sätt?
Om du vill beställa men önskar betala på annat sätt så hjälper vi dig självklart med det. Skicka ett mail till hakan.berggren@tankecoaching.se så löser vi din önskan på bästa sätt. Berätta vilken eller vilka kurser du vill beställa och hur du vill betala, sedan skickar vi materialet direkt till dig.