Under 5D-programmet kommer vi att hålla ihop ganska så tight under drygt ett halvår. Vi börjar med att träffas en helg i en stor fjällstuga med utsikt över Sonfjället. Hur härligt låter inte det? ❤ Vi kommer vara på plats i god tid för att ta emot er när ni kommer på fredag eftermiddag. Ja, så klart – vill ni komma tidigare på dagen så går det också bra.

Vi har en givetvis en plan med vad vi kommer jobba med under kursen. Men innehållet kommer anpassas efter er som människor och grupp – utifrån de önskemål och behov ni har. Vi följer intuitionen och flödet i skön 5D-anda.

Mellan träff ett och två kommer du som är med få mycket kraftfulla och frekvenshöjande övningar som tar dig närmare och närmare den du innerst inne är. Du kommer att skala bort ännu mer av dina begränsande sanningar och rädslor som idag stoppar dig medvetet och undermedvetet. Genom övningarna kommer du ännu lättare kunna leva och kommunicera ditt autentiska jag i alla sammanhang – utan inblandning av obehagliga känslor som tenderar stoppa dig.

Vi kommer också ses via nätet mellan de fysiska träffarna för att stämma av, svara på frågor och fördjupa oss i vissa delar.

Under varje kurshelg kommer vi också få njuta av ljuvligt god och bra mat. Vi siktar på så rena råvaror som möjligt och anpassar så klart efter önskemål och allergier och liknade. Bästa Bosse och Helena är det som är med och fixar kockandet till oss och deras mat brukar alltid uppskattas på kurserna. (Oj, jag börjar bli hungrig och längtar redan känner jag haha.)

I kursen ingår också att du någon gång under det här halvåret kommer kunna boka in en privat session med mig eller Håkan. Då väljer du själv vad du vill ha för typ av session. TankeCoaching, 5D-coaching, Intuitiv 5D-Tapping eller Energihealing med vägledning.

Vi sitter just precis nu och skapar massor av material som du kommer kunna jobba med – både under kursen men även efter programmet – för att fortsätta hålla i det du satt igång. Det blir anpassade ljudfiler med meditationer, självhypnoser mm + filmer, texter och övningar.

Just nu har vi tre platser kvar. Vill du ha någon av dessa platser så är den till dig! Läs mer om programmet här på startsidan och på den här sidan där du ser ännu mer om innehåll datum, priser mm. Och undrar du något mer så skriv till någon av oss eller ring Håkan så får du svar på allt du undrar.

Vi ser sååå himla mycket fram emot att träffa alla som tillsammans vill expandera medvetandet skapa en unik inspirerande resa från 3D mot 5D! ❤ Vi ses vid första träffen den 10:e september!

///Helene & Håkan