Shamansk transformerande energiövning “Hjärtats 9 tempel” månd. 17/6 kl. 19:00 – ca 20:30

Den här är en kraftfull Shamansk energiövning “Hjärtats 9 tempel” för att komma i kontakt med det indianerna kallar för själens kammare i hjärtat.

I övningen så blir du guidad av Helene att få djupare åtkomst och öppna flödet i de nio grundkänslorna. Många gånger kan någon eller några känslor vara blockerade, vilket gör att vi inte mår bra och inte får full kraft i våra manifesteringar.

Under övningen kommer du få beskrivning av de nio känslorna i ”själens kammare” och bli guidad i en speciell meditatativ övning för att få åtkomst till dem.

Det här är en gammal övning från Queros-indianerna som öppnar upp för att må ännu bättre och lättare kunna skapa de tillstånd och den tillvaro du önskar.

Så här förbereder du dig:

Du behöver inga förkunskaper.

Till övningen tar du med dig:

  • Nio små stenar som du hämtar ute i naturen. Det finns inga regler på vad för typ av sten eller exakt storlek. (Efter övningen kommer du lägga stenarna i naturen igen och dom lämnas kvar där.)
  • Ett papper i A4-storlek och en penna.

Så här gör du för att delta

För att delta på eventet så går du med som ”Guldare” eller ”Guldare 369” i 5D-portalen. Sedan loggar du in där och klickar på länken i kalendern när det är dags att börja.

Har du frågor innan du går med så mailar till helene.telin@tankecoaching.se

När du gått med som Guldare så har du dessutom tillgång till ALLT annat inne in 5D-portalen och kan passa på att vara med på fler event.