Jag har fått ett långsamt men mycket stort och omvälvande uppvaknande som spänt över flera år med information. Min sanning idag är att vi lever livet baklänges vilket jag tidigare inte förstått utan bara fortsatt som de flesta i tron att det ska vara så här. Vad menar jag med det här då undrar du säkert och här skulle jag kunna skriva en hel bok men jag tar upp några saker som jag rekommenderar att du kontemplerar lite innan du direkt avvisar dom.

Idag finns ingen brist på den här planeten. Det finns mat till precis varenda människa, det finns kläder och tak över huvudet till precis varenda människa. Nästan alla vi här i sverige upplever också någon form av brist eftersom vi avstår saker för vi anser att vi inte har råd. Men det finns ingen brist. Enda orsaken till att nästan alla på hela planeten upplever det som inte finns nämligen brist är att världen styrs av pengar istället för kärlek. Skulle vi bara göra det som är meningsfullt för ett bra liv och dela alla resurser med kärlek så skulle den här planeten vara ett paradis. Det är en liten klick som har de mesta av alla pengar och dom sätter upp grundreglerna för alla. Det spelar ingen roll vem jag rösta på det är ändå pengarna som styr och fattigdomen kvarstår. Vill du veta vad jag menar med en liten klick som styr då ska du läsa ett tidigare blogginlägg om en fd illuminats bekännelse.

Har du tänkt på att dina åsikter och sanningar inte är dina. Det vanliga är att du fått dom i din uppväxt av andra. Till och med smaken är programmerad i uppväxten. Vi tycker om olika saker i olika delar av världen. När man kontemplerar det lite så ser man hur enormt galet vi äter. Varför äter och dricker vi sånt som inte är bra för hälsan? Varför säljer vi sånt som på sikt gör oss medvetet sjuka? Jag hörde på en föreläsning om ayurveda och där sa man att ungefär 5% av det som finns i våra svenska mataffärer är bra tjänlig mat resten rekommenderas inte att vi äter. Inte om vi vill hålla oss friska och må bra iaf. Ju närmare kassan vi kommer i affären ju giftigare blir varorna men vi köper och äter för vi är programmerad att göra det. Kan det vara så att även det här problemet handlar om pengar?

Varför köper vi exempelvis holländska tomater? Det är väl mycket bättre om vi odlar tomaterna här. Varför har vi inte utvecklat smarta växthus till alla hus. Vi har en dörr bredvid skafferiet där vi går ut till det smarta växthuset och hämtar stora delar av vår mat. Ett smart växthus borde vara lika självklart som en toalett. Vi ska inte hålla på med avancerad sopsortering, vi ska använda vår tekniska kompetens till att undvika att det blir sopor. Kan det vara så att det här också har med pengar att göra?

Alla som jobbar med krigsmateriel borde säga upp sig och börja bygga smarta växthus eller nåt. Om ingen vill ha jobben blir det inga vapen. Det handlar om dina och mina val. Vi behöver sluta följa systemet och inte göra det som inte är bra för ett bra liv.

Jag vill påstå att skolan till stor del lär ut helt fel saker. Är det sant? För mig är det så. Barnen får inte lära sig att leva och överleva utan allt handlar om att vi ska bli en så bra arbetare som möjligt. Stänger vi av strömmen och mataffären är tom då vet väldigt få hur man överlever och de som vet har inte fått lära sig det i skolan. Jag utbildar dagligen i mentala tekniker för att hjälpa människor att må bra och det behovet är stort. Det borde inte vara stort utan alla borde fått lära sig i skolan hur man gör för att må bra. Kan det vara så att det är bättre att skapa arbetare än fria människor som får utveckla det dom brinner för och skapa ett fantastiskt liv? Är det pengar som är boven igen?

Vi ska inte ha mer jobb vi ska ha mindre jobb. Vi ska sluta överproducera och sluta göra allt onödigt som inte är bra för oss och planeten. Vi ska använda vår kompetens till att göra det som behövs för ett bra liv och dela med oss av kärlek. Det finns ett system för det här. Googla på Ubuntu movement och Michael Tellinger. Det finns städer som börjat införa det här systemet.

Jag kommer rösta blankt och skriva på den blanka valsedeln.

”Orsaken till all brist är att vi styrs av pengar istället för kärlek. Alla partier är nickedockor till de ekonomiska systemet och fortsätter därför att skapa brist”

Det kommer mera för det finns mycket mer som är upp och ner.

/// Håkan

Tror att många inte tänkt så här utan nya tankar behöver väckas. Dela om du tror att du kan väcka ännu fler.

Här finns Systemfel del2 som inte facebook vill sprida.

Facebooktwitterlinkedin