Det är många som läst inlägget Systemfel så här kommer en del 2 som utmanar dina sanningar ännu mer. Det jag tar upp här har blivit mina nya sanningar efter tusentals timmar med föreläsningar, intervjuer och läsning. Jag ser inte på TV så det är på sånt här jag lägger min tid. Det är en explosion av antalet människor som beskriver och följer den här typen av information idag så jag är inte ensam.

Min sanning idag är att det inte har någon betydelse vad jag röstar på eftersom de som äger den största delen av jordens pengar styr och bestämmer. Dom styr även media och på så sätt kan dom ge oss de sanningar dom vill att vi ska ha, följa och tro på. Vi följer idag ett totalt korrupt system utan att tänka på att det är ett korrupt system. Jag säger det igen, enda orsaken till att det finns brist i världen är att vi fördelar världens resurser genom pengar istället för kärlek.

Fri energi har funnits på jorden åtminstone sen andra världskriget men har medvetet hållits hemligt av de som styr. Vi har inte behövt använda olja, kol eller kärnkraft och förstört planeten på det sett som vi nu gjort. Pengar och kontroll har varit viktigare än fri energi och en ren planet. Nu är fri energi på väg att komma fram och det kommer förändra allt.

Healingkunskap har i alla tider funnits på jorden. De mesta sjukdomar vi har är onödiga sjukdomar som vi blivit programmerad att skapa själva. I många länder får man till och med fängelse om en healer säger att han/hon botar en person. Jag har själv varit med om helt fantastiska saker när det gäller healing. Men vi ska äta piller som ger biverkningar för det gynnar det ekonomiska systemet. Det här är också något som är på väg att förändras.

Vi har haft besök av utomjordingar i alla tider. Många regeringar har och har haft kontakt med dessa på flera olika sätt. Det finns oändligt många raser och det finns oändligt många agendor till det som händer i världen just nu. Det blir fler och fler som får kontakt med utomjordingar men det tas inte upp i mainstream. Jag har själv sett UFO vid flertal tillfällen men jag har inte träffat någon utomjording. Det kommer dagligen fram nya whistleblowers som berättar en helt annan historia om vårt solsystem och universum. Vi närmar oss en tid när utomjordingar kommer visa sig med all tydlighet.

Den mörka sidan som nu håller på att tappa greppet är så enormt mörk att jag inte kommer beskriva den. Det har fängslats en massa människor från den mörka sidan utan att mainstream rapporterat om det. Men fängslandet kommer öka och till slut kommer det läcka ut även i mainstream och då kan det bli chockartat för många. Det kan bli kaos en period men ur kaos föds ordning. Jag är tacksam att jag får vara med i den här enormt spännande tiden. Det är något enormt bra på väg så mitt tips är att se framtiden an med tillförsikt oavsett hur det ser ut nu och i valet.

Jag misstänker att många vill ha bevis till allt det här. Det här är ett gigantiskt pussel som oerhört många människor i världen håller på att lägga. Jag lyssnar och tar in info från väldigt många olika källor så att peka på en källa är omöjlig.

Min önskan är att du själv börjar söka information utanför mainstream och lägga ditt eget pussel. Jag kommer ge dig ett gäng med namn som du kan börja söka på i google och youtube. Du ska inte tro på mig utan sök själv och känn in om det känns som det kan stämma. Den här listan är en blandning av whistleblowers, politiker, journalister, fd CIA agenter, vetenskapsmän, läkare m.m. Ju mer kritik du kan hitta i mainstream om en person ju intressantare tycker jag den personen är. Det kan vara så att dom vill att vi inte ska se den personen.

Ronald Bernad, David Robert Steel, Kevin Shipp, Benjamin Fullford, Kerry Cassidy, David Wilcock, Michael Tellinger, Gregg Braden, Bruce Lipton, Steven Greer, Laura Eisenhower, Patty Greer, James Gilliland, Winston Shrout, David Icke, Jordan Sather, Michael Salla, Scott Werner, Gregg Hunter, Eddie Page, Simon Parkes, Ole Dammegard, Jim Fetzer. Jag kan göra listan hur lång som helst men här har du en början.

Jag har mer tankar så det kommer mera.

/// Håkan