Wim Hof-paketet Skaparkraften

Stort paket med kraftfulla meditationer som inleds med guidad Wim Hof-andning

Upplev hur du flyttar på spärrarna och tar dig inåt och hemåt till din obegränsade kraft & potential

Paketet ”Skaparkraften” består av nio ljudfiler med mycket kraftfulla guidade meditationer + din BONUS ”Power-paketet” med tre tuffare utmaningar.

Väljer du att göra en ljudfil i taget dagligen under en månad, så har du stärkande meditationer för ett år framåt. Förändra ditt liv med ”Skaparkraften”!

Kombinera bevisat kraftfull andningsteknik med guidad meditation och öppna dörren till helt nya möjligheter.

Bli hållen i en trygg guidning där du får vägledning i såväl den inledande andningsövningen som den efterföljande mediationen.

Öppna upp för att bli optimalt mottaglig för omprogrammering och bli en ännu mer kraftfull skapare av ditt liv.

Det här är ett paket med meditationer i olika form och längd med olika syften. Samtliga inleds med tre rundor med Wim Hofs kraftfulla andningsmetod. Den tar dig förbi de första blockeringarna och guidar dig in närmare ditt innersta jag och din obegränsade skaparkraft. För dig som inte känner till andningsmetoden så kan du läsa mer HÄR och även prova andningstekniken HÄR.

Det här meditationspaketet är verkligen som en gyllene skattkista, fylld med unika meditationer som på olika sätt vägleder dig till att expandera medvetandet och expandera in i din kraft. Bara lyssna på Håkans lugna, mjuka trygga röst och låt den öppna vägen till den bästa och mest välmående versionen av dig själv. Låt honom stötta dig att helt utan ansträngning aktivera, programmera och manifestera det du mest av allt vill.

  • Vill du hitta in riktigt djupt i dig själv, in i ditt välmående och dina svar?
  • Vill du komma i kontakt med ditt naturliga inre lugn?
  • Vill du väcka upp din kraft och ditt syfte?
  • Vill du släppa alla tvivel på dig själv och stråla i din självkänsla och självförtroende?
  • Vill du programmera dig till en ”pengamagnet”?
  • Vill du bli en ännu bättre manifesterare av ditt liv?
  • Vill ha en riktig energiboost?
  • Vill du stärka din självkärlek?

Det här är bara en del av potentialen i de meditationer du får tillgång till i det här paketet.

Lyssna med fördel igenom alla ljudfiler och välj sedan ut en som du mediterar till uthålligt dagligen under minst en månad. Gå sedan över till ny meditation och håll i den lika länge. Sedan fortsätter du så med hela paketet.

Det är som alltid med beslutsamhet och repetition som vi skapar nya tankemönster, kopplar oss till önskade parallella verkligheter och lättare manifesterar det vi bestämt oss för.

Håkan berättar mer om meditationerna:

Det här ingår i meditationspaketet:

I inledningen av varje meditation guidar Håkan dig i Wim Hofs fantastiska andningsövning. Därefter går den över i dessa meditationer:

Följande ljudfiler ingår:

1) Tyst meditation – 56 min
Andningsövningen går över i en ren hypnotisk ljudbild utan guidning i 45 minuter. Du kommer höra ett extra fågelkvitter efter 15 och 30 minuter ifall du vill bryta tidigare. Här kan du styra själv om du vill sjunka in i din inre stillhet eller om du väljer ut något själv som du vill fokusera på

2) Inre lugn – 30 min
Andningsövningen går över till en nedguidning i djupare avslappning som sedan går över till affirmationen lugn, kärlek, frihet. Bara ta emot orden och känn vad dom betyder för dig.

3) Jag älskar mig – 30 min
Andningsövningen går över till påståenden som innebär att du ska ha ett fantastiskt liv. Lyssna och ta emot universums sanningar.

4) Självbild – 31 min
Andningsövningen går över till en nedguidning i djupare avslappning som sedan går över till flera olika affirmationer som stärker dig. Du kommer få affirmationerna både i jag form och i du form. Slappna av och bara ta emot.

5) Pengamagnet – 28 min
Andningsövningen går över till en nedguidning i djupare avslappning som sedan går över till att du får vara en pengamagnet. Du kommer bli en allt starkare magnet som hela tiden attraherar mer och mer pengar.

6) Inåt hemåt djupare – 40 min
Andningsövningen går över till en nedguidning i djupare avslappning som sedan går över till att du ska djupt djupt in i dig själv. Djupt därinne finns alla svar och all kreativitet.

7) Expandera medvetande – 30 min
Andningsövningen går över till en kort nedguidning i djupare avslappning som sedan går över till påståenden som expanderar dig och din kraft.

8) Prestera bättre – 14 min
Andningsövningen bygger på att du ska prestera ännu bättre. Om du exempelvis gör armhävningar efter andningen så orkar du fler än innan. Du blir fysiskt starkare av andningen. Efter andningsövningen får du två minuter att se för ditt inre att du presterar det du vill prestera.

9) Visualisera drömliv – 22 min
Andningsövningen går över till en tyst meditation där du får 10 minuter att själv visualisera ditt drömliv. Det vi inte kan tänka kan vi inte uppleva. Allt börjar i våra tankar.

BONUS! Nu får du även med bonusövningarna med andningsutmaningarna ”Powerpaketet” som innehåller:

Tre meditationer som inleds med extra långa rundor med Wim Hof-andning. OBS! Det här för dig som är van Wim Hofs andningsteknik och känner att du vill bli guidad i fler rundor och hålla andan ännu längre stund.

I de här tre meditationerna guidar Håkan Berggren dig i Wim Hofs andningsteknik och vidare in en mycket skön meditationsstund.

1) Utmaning 3-30 – 24 min

Tre andningsrundor med 30 andetag där du ska hålla andan i 90, 120 och 150 sekunder.

2) Utmaning 4-40 – 31 min

Fyra andningsrundor med 40 andetag där du ska hålla andan i 90, 120, 150 och 180 sekunder.

3) Utmaning 5-50 – 39 min

Fem andningsrundor med 50 andetag där du ska hålla andan i 90, 120, 150, 180 och 180 sekunder.

Wim Hof säger med all tydlighet att det viktigaste är att det känns bra. Om det inte känns bra, så minska på antal djupa andetag i guidningen eller på tiden att hålla andan. Gör övningen med respekt och självkärlek. Andas när du känner att du behöver andas. Viktigt att alltid lyssna på kroppen. 

Alla tre utmaningar avslutas med att du ska fokusera på ditt drömliv i 10 minuter i det sköna tillståndet du befinner dig i efter aningsövningen. Det är ett perfekt läge att visualisera det du vill manifestera i det fysiska.

Pris:

500 kr

(engångsbetalning)

Allt ingår:

Övningar
Träningsschema
Starttest och sluttest
Ljudfiler
Filmer

Flytta spärrarna och ta dig inåt och hemåt till din obegränsade kraft & potential.

Vanliga frågor

Jag är intresserad av meditationspaketet, men vad gör jag om jag har några frågor innan jag beställer?
Då har du möjlighet att boka ett gratis samtal, så svarar vi på de frågor du har. Alternativt skickar du ett mail. Här finns våra kontaktuppgifter.

Hur får jag tillgång till meditationerna när jag beställt?
Strax efter du genomfört betalningen, så kommer du får en PDF med materialet skickad till din mail. I PDF:en finns alla länkar till meditationerna. Klicka på dem och börja använda materialet.

Jag har inte fått mail med materialet trots att jag beställt och betalat.
Kolla i Skräpposten i din mail då det i vissa fall hamnar där. Ligger det inte där så skriv till hakan.berggren@tankecoaching.se så ser vi till att du får ditt material.

Behöver jag kunna något innan?
Nej, inga förkunskaper behövs.

Måste man ha SoundCloud-appen för att kunna lyssna på meditationerna?
Nej, det behövs inte för att kunna streama ljudfilerna med meditationer. Det kan ändå vara en fördel att ladda ner gratis-appen SoundCloud. Har du den appen så behöver du inte riskera att skärmsläckaren bryter uppspelningen mitt i lyssningen. Fråga: Vad gör jag om jag hellre vill ladda ner meditationerna istället för att streama? Svar: Om du väljer skapa ett gratis konto på SoundCloud kommer du kunna kunna ladda ner meditationerna som MP3-filer, från SoundCloud till din dator (obs, går ej att ladda ner direkt till mobil). Det kan vara bra att göra det, så att du har dem sparade och inte behöver streama.

Går det att beställa eller betala på annat sätt?
Om du vill beställa men önskar betala på annat sätt så hjälper vi dig självklart med det. Skicka ett mail till hakan.berggren@tankecoaching.se så löser vi din önskan på bästa sätt. Berätta vilken eller vilka kurser du vill beställa och hur du vill betala, sedan skickar vi materialet direkt till dig.