”Vad är egentligen attraktionslagen och hur bemästrar jag den?” Här är en kortfattad förklaring + tips på hur du kan göra för att få den att fungera som du vill.

Attraktionslagen är en universell lag som enkelt förklarat innebär att det du sänder ut kommer tillbaka. Man kan beskriva det som att allt och alla är energi och det vi drar till oss (alltså helt enkelt det vi attraherar) är det som matchar den frekvens vi själva har (den energi vi strålar/sänder ut). Så för att uppnå och uppleva andra saker i livet så är det din egen frekvens du behöver förändra.

Alla tankar vi har skapar känslor som ”skickar signaler”, så för att få det du önskar behöver du först och främst veta vad du vill. Något vi sällan tänker på är att vi faktiskt fokuserar vi på det vi inte vill. Har du tänkt på det…? Vi känner alltså brist på något sätt. Och ofta är den bristen grundad på någon form av rädsla i grund och botten. Många brukar beskriva det som att det typ är samma sak som att ställa in radion på P1 fastän man vill höra P3. Frekvensen matchar inte… Och du vet det där otäcka skrapade oljudet som blir då när det inte matchar. Fundera lite – har du något “oljud” i ditt liv eller är det mer som ljuv musik?

Det är alltså samma sak med dina egna tankar och känslor. Du behöver matcha det du vill dra till dig för att få det du önskar. Vad det handlar om är helt enkelt att bli medveten om vad du tänker, känner och tror på och istället börja grunda dina tolkningar och sanningar på villkorslös kärlek och överflöd istället.

Och hur kan man göra det? Ja självklart får du några tips här!

Tre tips för att få attraktionslagen att fungera som du vill

1. Tänk dagligen på vad du tänker och fokusera på det du vill. Slappna av och känn känslan som att du har det nu och du förändrar din egen frekvens och matchar bättre din önskan.

2. Jobba dagligen med att höja din egen frekvens. Det gör du enklast genom att i största möjliga utsträckning göra sådan du mår bra av! Välj själv, precis vad som helst som får dig att känna dig harmonisk, lekfull, passionerad eller på annat sätt må bra. Kanske ta ett bad, träna, kramas, baka, sjunga, eller lyssna på musik. Eller nåt helt annat. Följ din inre glädje. (Obs. När vi gör det vi verkligen brinner för – då funkar det här helt automatiskt…)

3. Var ärlig med dig själv och gå till botten med dina negativa känslor emellanåt. Sitt i stillhet och känn in vad du har för dolda övertygelser som hindrar dig från att tro att du är värd och kan få det du innerst inne önskar. Acceptera fullt ut och släpp taget och du kan ännu lättare ägna dig åt punkt ett och två igen…

4. Lär dig mer och mer om attraktionslagen, frekvenser och andra universella lagar. Läs böcker, se inspirerande klipp etc. Här kan du exempelvis läsa om fler universella lagar: ”8 universella lagar för mänskligheten”. Texten på länken bygger till stor del på det Deepak Chopra skriver om i sin bok ”Livet sju andliga lagar” (och till viss del Bob Proctor).

”Attraktionslagen och frekvenshöjningar” – inspirerande heldagskurs

Vill du veta mer och få en djupare förståelse för hur attraktionslagen verkligen fungerar så är du välkommen på kurs med oss i Stockholm i oktober eller Sundsvall i november. Vi lever just nu i en spännande tid när allt fler vaknar upp ur illusionen av brist, rädsla och ego. Istället börjar människor i mycket större utsträckning leva i glädje, kärlek och gemenskap. Under den här dagen berättar vi mer om det. Samtidigt inspirerar och hjälper vi dig ta ytterligare ett kliv mot att leva ett liv för ditt och andra människors högsta bästa.

Här kan du läsa mer om kursdagen ”Attraktionslagen och frekvenshöjningar” och hur du anmäler dig. Hoppas vi ses!

//Helene Telin & Håkan Berggren