”NĂ€r du kĂ€nner för att sluta, kom ihĂ„g varför du började”.

SĂ„ kolla av med dig sjĂ€lv: Finns det nĂ„got som du innerst inne kĂ€nner att du VILL, nĂ„got som du börjat med, men som du kanske Ă€r pĂ„ vĂ€g att tappat greppet om lite…? Till exempel daglig meditation? Skriva tacksamhetsbok/Happy Journal? Att affirmera? Knacka EFT? Kanske den dĂ€r trĂ€ningen som du började pĂ„ eller promenaderna som flöt pĂ„ sĂ„ bra ett tag? Att vĂ€lja den dĂ€r hĂ€lsosamma maten? Eller nĂ„got helt annat ”vill” som fĂ„r just din livsenergi att flöda?

Stanna upp lite. Och pĂ„minn dig sjĂ€lv varför du valde att börja… Innerst inne vet du ju vad vinsten med det hela Ă€r. Och kom ihĂ„g att de smĂ„ stegen Ă€r inte smĂ„. De Ă€r sĂ„ vĂ€rdefulla och de gör skillnad 💛 Precis som du och alla andra. Ni Ă€r vĂ€rdefulla och ni gör skillnad! 💛 SĂ„ OM du fortfarande vill – sĂ€tt igĂ„ng igen.

//Med passion, mening och magi,
Helene

För dig som vill ha Ànnu mer inspiration och personlig utveckling tillsammans med andra hÀrliga personer: VÀlkommen till nÄgon av vÄra kurser i Stockholm den 27:e och 28:e oktober (och i Sundsvall i november). Du kan lÀsa mer om dem hÀr:
”Attraktionslagen och frekvenshöjningar”.
”Transformation genom F-EFT.”

Vill du inte vara med sÄ Àr du varmt vÀlkommen att titta runt hÀr i bloggen ifall att det finns nÄgot annat som inspirerar dig!