Lär dig Intuitiv 5D-Tapping och F-EFT

Höj frekvensen, aktivera ditt naturliga energiflöde och skapa harmoni i kropp & sinne

Så säger andra som gått kursen – se längst ned på sidan.

Transformerande knacknings-metoder som är guld värd för alla i den här tiden av uppvaknande. Släpp snabbt och lätt rädslor, oro, frustration, stress och fysiska obalanser.

Under den här tvådagarskursen kommer du upptäcka hur du kan hjälpa dig själv och andra genom ett kraftfullt sätt att använda knackningstekniker. Lär dig Intuitiv 5D Tapping och F-EFT för att snabbare ladda ur blockeringar, tunga minnen, begränsande övertygelser och undermedvetna program. Det här är ett unikt sätt att höja frekvensen, aktivera det naturliga energiflödet och skapa varaktig frid i kropp & sinne.

I den tid vi befinner oss i nu är det många som upplever stress, oro, frustration och rädslor av olika slag. Gamla negativa minnen och trauman som packats undan kommer nu upp till ytan. Det här gör att vi kan uppleva obalanser på flera olika sätt. Genom de här teknikerna får du möjlighet att betydligt lättare släppa taget om exempelvis negativa tankeloopar, tunga känsloblockeringar, fysiska bekymmer, trauman, oro, stress, rädsla, sömnproblem, fobier etc, vilket begränsar dig från att vara i din fria naturligt flödande livsenergi. Vi kommer även gå igenom hur du kan använda knackningstekniker för släppa taget om undermedvetna program och övertygelser för att få attraktionslagen och manifestering att fungera ännu lättare.

Kursen passar dig som vill kunna använda teknikerna för att hjälpa dig själv. Dessutom är den perfekt för dig som även vill kunna stötta och coacha andra för att lossa problem på djupet för att skapa varaktig harmoni. Förutom att du får massor av inspiration och kunskap så får du även chans att öva praktiskt och ställa frågor under de här dagarna.

Var med på den här unika kursen och få med dig ett ytterst värdefullt verktyg som du kommer ha till hands i resten av livet!

För vem?

Det krävs inga förkunskaper. Känner du att du vill vara med så är det för dig!

Boka

Kursledare: Håkan Berggren och Helene Telin.
Pris: 3600 kr/pers (inklusive skriftligt material).


Inga planerade just nu.

Vill du att vi kommer till din ort och håller kurs kontakta oss.


Så säger andra som gått kursen (Länkar till youtube)

Så säger några av deltagarna från helgen 22-23 apr 2023 Bjuråker

Så säger några av deltagarna från helgen 19-20 nov 2022 i Stenungsund

Så säger några av deltagarna från helgen 5-6 nov 2022 i Jönköping

Så säger några av deltagarna från helgen 29-30 okt 2022 i Västerås

Så säger några av deltagarna från helgen 24-25 sep 2022 i Östersund

Så säger några av deltagarna från helgen 10-11 sep 2022 i Söderhamn

Så säger några av deltagarna från helgen 27-28 aug 2022 i Hornaryd

Här kommentarer från tidigare kurser

”Ett STORT VARMT TACK för en helt underbart givande, inspirerande ENERGITAPPINGHELG. Det känns gott i våra hjärtan att få möta ER fina kära vänner från tidigare liv o som visar sig vara äkta o fina medmänniskor som önskar GLÄDJE O KÄRLEK TILL ALLA. På ett naturligt o genuint sätt omslöt ni oss ALLA. Inget andligt högmod här inte. Vi upplevde denna helg som helt underbart helande o läkande på flera nivåer. Att kunna rena/läka fysiskt, mentalt o andligt med tapping för att komma än mer o mer o mer o mer närmre den vi verkligen är, bestående av kärlek o ljus.”
/// Anette

I min verktygslåda har jag nu fått fler verktyg jag gillar att fokusera på lösningar istället för problem och med 5D-tapping är det precis så. Att kunna hjälpa människor med stora bekymmer på mycket liten tid och se trauman släppa är så häftigt. Under kursen fick jag testa att släppa tunga saker och även hjälpa andra, bägge delarna var väldigt kraftfulla och jag tycker det här är för bra för att inte känna till.
/// Emma

”Jag har gått era tre timmars över nätet och ville fördjupa mig mera för att också kunna hjälpa andra. Inget förutsatt att man skall hjälpa andra, utan det räcker bra att hjälpa sig själv. Man behöver inte gå nåt innan tvådagars kursen utan går utmärkt att komma som helt ny. Vi fick grundlig och bra genomgång och god tid att öva. Hela gruppen och ni som våra ledare skapade en positiv och bra lärandemiljö. Jag känner mig mera trygg och hemma i metoden nu vågar även ta ut svängarna och lita till min intuition – tack
/// SonjaKatrin”

”En kurs som ger aha-upplevelser och nya insikter på flera plan. Den är enkel och effektiv och kan lätt kombineras med andra metoder som jag redan jobbar med. Pedagogiska och tydliga lärare som har stor egen erfarenhet att dela med sig av. Praktiska övningar och lätt att återkoppla efteråt för frågor om det behövs. Rekommenderar den gärna då den passar både för egen del och för arbete med klienter”
/// Mia