Jag har läst och lyssnat på massor med olika personer under väldigt många år. Olika personer har påverkat mig extra mycket under vissa perioder. Jag satt nu på morgonen och funderade på vilka 5 personer som jag idag har som mina starkaste inspiratörer. Här kommer mina 5 personer utan inbördes ordning.

Michael Tellingar
Han beskriver hur världen blivit som den blivit på ett tydligt sätt plus att han har en extremt lockande lösning med ett penninglöst samhälle.
Här är hans senaste presentation som ligger på youtube

Gerald o Donnell
Han förklarar på ett sätt som jag tidigare inte skulle har förstått. Vi är alla självskapare och vi skapar allt vi upplever inom oss själva. Han har en kurs på nätet i Remote viewing och remote influencing som jag hoppade in i sommaren 2019. Jag har i stort sett dagligen gjort hans självhypnoser från den kursen och det har påverkat mig starkt. Jag länkar både till en bra intervju och till hans hemsida där kursen finns.
Hemsida probablefuture.com
En bra intervju med Gerald

Gregg Braden
Han har följt med mig i många år. Jag har både läst böcker och sett massor med bra föreläsningar på youtube. Han kommer från vetenskapen och mappar vetenskap med gammal visdom. Jag länkar här till en mycket bra föreläsning från 2008 i Milano.

Bashar
Daryl Anka har kanaliserat Bashar i ca 30 år. Det finns många intressanta kanaliserare men Bashar är min absoluta favorit. Får några år sedan fanns enormt mycket med Bashar helt öppet på youtube men det har sanerats bort och idag får man köpa om man vill ha hela kanaliseringar. Bashar säger att 2020 kommer bli ett enormt turbulent år då mycket ska avslöjas. Här hittar du webbshopen och en sida där du kan lyssna på korta smakprov.

Sacha Stone
Han har kommit in det senaste året för mig och han har en enorm kunskap som han presenterar på ett bra och effektivt sätt som passar mig. Om du vill höra vad han säger om vad som händer nu i världen så hittar du flera bra intervjuer med honom via facebook. Jag länkar upp hans profil så får du söka i hans flöde. Han har enorm kunskap och han ger stort hopp om framtiden.
Sacha Stone på facebook

Det har varit svårt att begränsa sig till endast 5 inspiratörer. Jag skulle lätt kunna skriva 30 st. Några som ligger strax efter dessa 5 är
Marina Jacobi, Wim Hof, David Wilcock, Magenta Pixie, Bentinho Massaro, Teal Swan, Bruce Lipton, Joe Dispenza, David Wilcock.

/// Håkan