5D-programmet är för dig som vill leva från hjärtat – välkommen att boka!

5D-programmet är för dig som vill leva från hjärtat – välkommen att boka!

juli 7, 2021 Uncategorized 0

I 5D-programmet träffas vi under fyra helger med start i september med delkursen DITT SANNA JAG. Kommande delkurser är: DITT UNIKA LIVSSYFTE, DIN OBEGRÄNSADE SKAPARKRAFT och DIN NYA FRAMTID I 5D.

Vill du också vara med på den här personliga utvecklingsresan tillsammans med likasinnade? Underbara energier, egen djup personlig utveckling och enhet och samskapande . I så fall vill vi gärna ha dig med. Läs mer här och maila hakan.berggren@tankecoaching.se och boka din plats!

Förutom de fyra kursträffarna ingår:

~ 3 online-träffar i grupp via nätet, ca 2-3 timmar/tillfälle (värde ca 900 kr)

~ En privat session med Håkan eller Helene (personlig 5DCoaching-session, knacknings-session eller energihealing-session med kanaliserad vägledning) (värde 900 kr).

~ Ett stort paket med flera filmer och skriftlig dokumentation via pdf, ljudfiler med meditationer, självhypnoser och inspiration att lyssna på och öva med (värde ca 3000 kr).

~ Unika utvecklande hemövningar som anpassas utifrån dina behov och ditt vill.

~ Tillgång till privat Facebookgrupp där vi kan kommunicera, supporta och inspirera varandra under processen.

~ Två personliga stenar. En som hjälper dig manifestera ditt syfte + en som som laddas energimässigt med den frekvens som bäst matchar det du vill känna.

~ En värdehandling som motiverar dig till att fortsätta med din process under och efter programmet.

~ Äkta vänner för livet i ett tillåtande meningsfullt sammanhang som vibrerar av höga energier. Troligen värt mycket mer än vad som kan värderas i pengar…

”Vi ser fram emot en omvälvande resa från 3D till 5D där du väcker upp ditt sanna jag, hittar ditt unika livssyfte och din obegränsade skaparkraft. Tillsammans skapar vi en ny värld i kärlek och frihet.”
– Helene & Håkan –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *