Här kommer 9 av 99 må-bra-tips kortfattat i punktform. Det är små saker i vardagen som höjer frekvensen för mig och som gör att jag mår riktigt bra. Om det är något du gillar så knyck gärna tipset och gör det till ditt 🙂 (Övriga 90 tips kommer att portioneras ut så småningom.)

1) Sträck dig inte efter telefonen när du vaknar…. utan välj själv vilka tankar du vill mata ditt sinne med när du slår upp ögonen. Ta de första minuterna åt att välja inställning för dagen. Hur vill du känna den här dagen? Välj något riktigt bra du också 🙂 Något som skapar hög skön frekvens inom dig.

2) Käka vegansk smoothie med en massa godsaker. Min frukost sedan några år tillbaka: Mixa och blanda det du gillar. Några av mina favoritingredienser: Banan, hallon, jordgubbar, äpple, päron, bladspenat, gurka, ingefära (alltså inte alla på en gång utan jag varvar lite olika från dag till dag). Dessutom chiafrön eller spirulina eller vetegräs i det. Och en skvätt havreyoghurt. Bara mixa rubbet och njuuuut av en snabbfixad magiskt god frukost.

3) Le. (Förklaringar överflödiga.)

4) Titta efter det goda i dem du möter. Det är hur häftigt som helst. För när vi tittar så finns det där! Även i dem vi kanske tror inte har något positivt… Det skapar vardagsmagi.

5) Meditera. Om inte i 20 minuter så i alla fall i 5. För mig är det lika självklart som att borsta tänderna på morgonen. Kan till och med ta i och säga att det har förändrat mitt liv totalt. Är oändligt glad för det. Vill du ha tips på meditationer så säg till så får du det.

6) Dansa istället för gå. Alltså bara dansa dig fram när du är hemma. Tex vicka lite på rumpan och höfter och skaka axlar lite då och då under dagen. Skickar igång gladvibbar direkt.

7) Dra in energin. Vi är många som lätt kan dras in i andras (negativa/tunga) energi. Tänk dig att du drar in ditt energifält så blir du inte alls lika påverkad. Andas gärna ner din energi i marken och jorda dig så också så har du en skön stabilitet med dig under din dag. Sedan är det ännu lättare att stråla ditt eget ljus!

8) Rena. Jag renar både vatten, maten och kroppen sedan drygt två år tillbaka. Och som av en händelse så har jag inte varit sjuk en enda gång sedan dess. Och som av en händelse så har jag öppnat upp mina mediala förmågor sedan dess. Och en hel del annat på plussidan. Hur jag gör det känns lite svårt att skriva om. Men vill du veta mer om det så är du välkommen att höra av dig till mig så berättar jag gärna 🙂

9) Somna med goda känslor. Enklaste sättet att göra det är att lägga huvudet på kudden och sedan mjukt styra tankarna till allt jag uppskattat med min dag och med livet i stort. Det är en riktig hälsokur för sinnet att bearbeta under natten.

Med passion, mening och magi,
Helene