Här kommer en vänlig och viktig påminnelse om att det är du själv som är din egen guru i livet. Visst kan det vara värdefullt och givande att ta del av andras tankar, kunskaper och energi. Men jag hoppas att du inser din egen magiska storhet.

De flesta av oss har, i den gamla 3 D Matrixen, blivit mer eller mindre grundprogrammerade att andra människor vet bättre än vad vi själva gör. Men jag antar att ditt hjärta kommunicerar något annat när du lyssnar…

Så påminn dig och inse din egen visdom. Låt det fylla hela din energi när du vaknar på morgonen. Ta med det under dagen. Och somna gott med vetskapen om att du är omåttligt kraftfull och vacker och unik.

Vi har alla gåvor och potential utöver det vi hittills känt till. Och just nu är vi inne i perioder av väldigt gynnsamma energier, som hjälper oss utveckla oss själva i det vi väljer. Så ta ett stort kliv fram och värdesätt dig själv mer än någonsin. Ge dig själv tid att börja minnas vem du är och vad som ger dig största glädjen i livet. Andas. Öppna upp och ta emot. Meditera, promenera, kontemplera, visualisera och realisera.

Boosta din inre guru genom att släppa fram kärleksfulla tankar. Och följ modigt din inre glädje. Världen väntar på dig, fina du.

Med passion, mening och magi,
Helene

Facebooktwitterlinkedin