Om vi tänker efter och då menar jag om vi verkligen tänker efter. Universum är oändligt och det är oändligt med stjärnor och planeter. Ingenting står still utan allt rör sig och allt rör sig i exakta mönster. Vi vet exakt hur stjärnor och planeter rör sig, vi vet exakt på sekunden när det är fullmåne eller nymåne. Våra kroppar är skapade av triljoner celler och varenda cell gör exakt den uppgift den ska göra. Det finns inte en enda cell som helt plötsligt tar ledigt och går till puben och tar en öl.

Många tror att det finns tur eller otur i en värld där allt följer exakta mönster. Våra tankar är skapande och våra liv följer exakt det mönster vi skapar med våra tankar. Allt följer universella principer och när vi integrerar och förstår hur tankar och universum fungerar kan vi skapa precis vad vi vill i livet.

När vi går till den minsta beståndsdelen av allt som finns är allt frekvenser och energi. Vi lever i en tillvaro som därför följer energi och frekvenslagar.

Det finns ingen slump utan du skapar ständigt ditt liv utifrån dina tankar. Det fina är att det är fullt möjligt att programmera in vilka tankar du vill. Att skapa förändring handlar om beslutsamhet och uthållighet. Det här är jättelätt men inte enkelt och vi blir aldrig klar. Livet är en fantastisk resa om du väljer det.

Det här är ett vanligt samtalsämne i min värld.

/// Håkan