Hur många går till jobbet för det passionen i livet? Gör du det?
Jag tror att de flesta går till jobbet för att tjäna pengar för vi behöver pengar för att överleva. Någon har sagt att livet fungerar så. Är det verkligen sant?
Det går väl inte att bara göra det som är kul heller, har du hört den någon gång?

Det finns otaliga bevis för att människor som lever närmare naturen mår bättre och upplever att de har ett bättre liv än de som inte bor nära naturen.  Tänk om vi använde all smart teknik till att göra livet kul och enkelt som exempel att odla egen mat smart och enkelt. Vi slutar att skapa allt som vi inte mår bra av och inte behöver vilket förmodligen innebär att 90% av alla ”viktiga” jobb vi gör idag försvinner. Är man van ett liv långt från naturen med möjlighet att köpa allt man kan tänka sig så kan ett liv nära naturen låta tråkigt. Oavsett hur vi lever blir vi van det sätt vi lever och det okända känns alltid obekvämt tills det blir en ny vana. Vill vi må bra över tid så är naturen ett överlägset ställe att leva i.

Många gånger försöker vi må bra genom att köpa saker. Det mesta av saker vi har behövs inte. Har du hört någon som är i slutet av sitt liv säga att dom borde köpt mer saker? I slutet av livet går tankarna mest till att jag borde lagt mer tid på relationer och jobbat mindre. Jag borde gjort mer roliga saker och jobbat mindre. Jag borde agerat mer för en bättre hälsa för att få ut ännu mer kul av livet och kunna göra ännu mer roliga saker tillsammans med alla jag älskar.

Vem har räknat ut att vi måste ge 40 timmar i veckan till ett slavarbete för att få ihop pengar till att överleva? När jag var liten räckte det med att den ena personen i familjen gav bort 40 timmar i veckan för att överleva men idag räcker det knapp att båda ger bort 40 timmar i veckan för att överleva. Det är dags att ifrågasätta systemet.

Jag har tagit del av ett spännande system som innebär att vi ger 3 timmar i veckan och resten av tiden ska vi göra det vi brinner för, vår passion. I mina öron låter det långt mycket bättre och det är ett system som bygger på att avveckla pengar genom pengar. Bankerna och den lilla klick i världen som idag äger den största delen av alla pengar gillar inte den här idén. Ska en liten klick, en elit få bestämma hur vi lever våra liv på den här planeten?

Det är dags att tänka nytt och stora avslöjanden är på väg att komma fram. Världen är på väg att förändras och det är inte små förändringar. Och det är bra det för så här kan vi inte fortsätta om planeten ska överleva.

Over and out /// Håkan