Du behöver inte be om ursäkt för att du är dig själv 

Så du behöver alltså inte be om ursäkt för ditt skratt. Och du behöver be om ursäkt för att du gråter. Och du behöver inte be om ursäkt för att du vill något. Eller inte vill.

Du behöver inte be om ursäkt för att du vill dela din åsikt eller komma med ett förslag.

Och du behöver inte be om ursäkt för hur ostädat du har det hemma. Eller för de kläder du har på dig eller hur osminkad du är eller hur ditt hår ser ut. Du behöver inte ursäkta dig för vad du äter eller inte äter. Och du behöver inte be om ursäkt för att du inte alltid orkar. Och inte heller för rynkor eller otränad mage.

Var bara DU. Lugnt, tryggt och i din naturliga inneboende kraft. I dina egna val.  Allt blir sååå mycket lättare då.

Det dags att omfamna, acceptera och LEVA den du är. Den unika underbara DU som du är, bara genom att du finns  För du ska ju faktiskt umgås med dig själv resten av livet 🥰👍🍀✨

Så andas några sköna energifyllda andetag… släpp taget om det du är klar med – rädsla å sånt… och älska den du är – precis som du är.  Äg din sköna knasighet med allt vad det innebär! 🤩🥳 För det är ju du – när du är dig själv – som gör dig till den unika pusselbiten som du är menad att vara. Den som världen faktiskt behöver.

Du behöver inte justera för att passa in i någon tröttsam oskön mall inom kategorin ”normal”. (Hm… och what the f_ck är normal egentligen…?) Att pressa dig in i mallen är att undanhålla det fantastiska som är du.

Så du behöver inte ursäkta dig mer för att du är du. (Behövs inga generade skämsapa-emojis mer heller. Låt oss ignorera – eliminiera – dom.) Skööönt, eller hur!  Be proud sister. Be proud brother. Stå i din sanning! 🤩

Du är du. Och jag är jag. Och tack tack tack för att vi är vi! 

Helene Telin