Förändra ditt undermedvetna via din handstil

Förändra ditt undermedvetna via din handstil

februari 19, 2023 Uncategorized 2

Just nu studerar jag ett område som resonerar fullkomligt i mig. Min inre vägledning säger ”yes, kör!” och jag känner verkligen inspiration och höga vibrationer. Området handlar om omprogrammering av undermedvetna program kopplat till den handstil du har. En mycket spännande manifesteringsmetod.

Allt är energi – så även bokstäver. Och enligt Vimala Rodgers som jag just nu studerar, så är det möjligt att släppa fram sina dolda gåvor, förmågor och sin skaparkraft (som vi bäddat in djup inom oss under uppväxten) genom att förändra vår handstil.

Olika bokstäver håller olika personliga aspekter som vi antingen bejakar, begränsar eller till och med blockerar. För dig som känner dig nyfiken på att testa så kan jag varm rekommendera att börja med att jobba med den bokstav som ditt förnamn börjar med. Där har du massor av power att hämta! I mitt fall är det bokstaven H. Titta på bilden här nere hur bokstaven ser ut (i detalj!) och skriv stor och liten bokstav rad, minst tre rader om dagen i 40 dagar så har du en mycket bra början för att utvecklas genom Vimala-alfabetet. (Missar du en dag så börjar du om från dag ett för att vara säker på att du neutraliserar begränsande undermedvetna program som hindrar dig från att flöda fritt i ditt sanna jag).

Använd allra helst olinjerat papper och vrid det så du har det liggande när du skriver. Extra plus om du undviker blyertspennan och använder dig av exempelvis kulspetspenna när du gör den här uppgiften.

Räkna med fler inlägg på det här temat här i bloggen. Det finns verkligen massor att dela kring detta. Berätta gärna vad du får för tankar kring det här. Känner du till något om det sedan tidigare eller var det helt nytt?

Här ser du hur bokstäverna och siffrorna ser ut. Lycka till! ///Helene

Här pratar Håkan om samma ämne: Youtube: ”Handstilen visar dina undermedvetna program”

2 svar

 1. :Polly: Björk. skriver:

  Wow! Men Helene!! 😍💞
  Jag har också jobbat på att förändra min skrivstil sedan januari 😍😂😎🥳🙌🏼 Jättelikt detta förutom främst E:et. Kul! Så kul 🌞🥰🌻
  Kärlek till er!

  Ps. Skulle vilja nå er och tala lite kring OneSmallTown framöver. Tänkte på Kroatien som skrev på i februari om jag inte förstått fel. Hittar inte mycket info på nätet.
  Ds.

  • Helene Telin skriver:

   Tack att du berättar! Verkligen intressant att höra att du börjat förändra handstilen. Jag har hört fler säga samma. Och jag känner att det har med uppstigningen och vår intuition att göra 💞 Öva gärna på Vimala-E:et en tid och upplev vad som händer. Det är verkligen en mycket kraftfull bokstav som håller en mycket varm ödmjuk kärleksfull frekvens och den har power att frambringa fred på jorden..! 🥰

   Det är bara att du hör av dig om du vill. Till veckan har vi lite mer tid igen (kurs i helgen).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *