Gratis Youtube live webinar med Helene & Håkan söndag 12 mars kl. 19.00

Är du redo att väcka upp ännu mer av dina undangömda unika gåvor, dina fantastiska idéer och din förmåga att skapa den värld du drömmer om? Du har kraften! Och den här kvällen är vår intention att inspirera dig att ta den till nästa nivå.

Det är tydligt att mänskligheten och världen är i ett stort skifte just nu. Hur kan var och en av oss bidra till en positiv förändring i det egna livet – och på planeten i stort? Vilka möjligheter finns och vilka konkreta verktyg kan vi börja använda oss av nu direkt, för att skapa ett lyckligt liv i frihet? Kom ihåg, det finns ingen ”lilla jag”. DU och alla andra är en värdefull del i den positiva förändringen.

Exakt vad vi kommer ta upp styrs utifrån vad du och övriga deltagare vill att vi lägger tyngdpunkten på. Alla frågor är välkomna. Kom gärna med dina tankar kring hur vi alla kan plocka fram den bästa versionen av oss alla och vad vi kan vi göra för att underlätta skiftet från 3D till 5D.

Om du vill så maila dina frågor och önskemål på områden du vill att vi tar upp till hakan.berggren@tankecoaching.se Och var gärna med i chatten och dela dina tankar.

Lägg in söndag 12 mars kl. 19.00 i kalendern, så ses vi på vår Youtube-kanal TankeCoaching 5D Coaching då! Du behöver ingen speciell länk för att kunna vara med, utan det är bara att gå in på kanalen när det är dags 🙂

///Helene och Håkan