Michael Tellinger har gjort ett fantastiskt jobb med att förklara hur man kan slå ut det penninggalna samhälle vi styrs av idag till ett kärleksfullt samhälle där alla kan leva i överflöd. Jag rekommenderar starkt att du tittar på youtubefilmen. Köp gärna boken, jag länkar upp både den svenska varianten som man tvingas läsa på skärmen (jag har dock lyckats få ut den till pdf och skrivit ut den) och den engelska varianten som är en bok. Jag har köpt bägge varianterna.

Här en länk till den engelska boken.

Här en länk till den svenska boken.

Jag planerar att göra en föreläsning om det här, både live och på youtube. Det mappar bra in hur vi blivit programmerad att acceptera den värld vi lever i.

Här den senaste filmen om hur det går att konvertera från dagens penninggalna samhälle till ett samhälle i överflöd.

Sök på Michael Tellingers youtubekanal och du hittar mer spännande saker.

Håkan