Rubrikläste i mainstream om konspirationsteorier som just nu sprids över planeten. Vad är konspirationsteorier egentligen? Min tolkning är att om jag tar in information som säger något annat än vad jag fått lära mig i mainstream och sedan börjar sprida den informationen för den kändes rätt och bra för mig då är jag en konspirationsteoretiker som sprider konspirationsteorier.

De flesta av oss dödliga vanliga kan inte själv bevisa något alls utan våra sanningar blir vad andra säger, skriver och påstår. Det mina föräldrar sa till mig som liten började att bilda mina sanningar sedan kom skolan in och nästa stora faktor är tv, radio och tidningar. Det vi vardagsmässigt tar in blir det vi pratar om vilket blir vår sanningsvärld. Vi tror på dem som styr och ställer i vårt land och på vår jord för dom måste ju ändå veta bäst. Dom som styr och ställer gör väl allt dom kan för att allt ska bli så bra som möjligt för mig och alla andra.
Hmmmm…. är det verkligen sant.

Min väg in till ifrågasättande av mina sanningar har varit tankens kraft. Ju djupare jag kommit in där ju mer häftiga saker har jag fått vara med om. Det är inte bara händelser som någon berättat om utan jag har fått vara med själv och uppleva saker som mitt gamla jag inte trodde var möjligt. Sådana upplevelser har ändrat mina sanningar och mitt sökande har ökat. Jag har alltid varit en sökare men nu började mitt sökandet ta nya vägar.

Att hitta alternativ information som inte följer mainstream kräver en aktiv handling. Våra sociala medier kommer inte rekommendera den informationen utan dom snarare gömmer den. Idag är det till och med svårt att hitta alternativ information via google så jag använder duckduckgo, google. ru (ryssland) eller slutna facebookgrupper i mitt sökande.

Ett sätt mainstream använder för att förnedra ”konspirationsteoretiker” är att plocka fram det mest extrema och sedan blanda in områden som håller på att spricka ut som lögner just för att hålla emot den sprickan. Mainstream attackerar på det sättet vår självbild. Vi vågar inte avvika från mainstream för då blir vi hånade och det klarar normalt inte vår självbild av. Det största fängelse vi alla lever i är vad andra ska tycka och tänka om mig. Men det är fullt möjligt att träna självbild vilket många gånger behövs för att gå emot mainstream.

Mitt sökande innebär inte att jag lägger pusslet som skapar bevis. Det finns så många andra som gör det jobbet på ett fantastiskt sätt. Jag följer flera såna pusselläggare plus en massa andra spännande personer som många gånger är extremt förtroendeingivande. Det kan vara avhoppande CIA, NASA, FBI agenter eller andra whistleblowers. Det kommer i stort sett dagligen fram fler och fler som berättar om sina upplevelser. Det handlar naturligtvis om egen urskiljning vilket det även gör om man tar in från mainstream. Efter flera års sökande så verkar det mesta jag lärt mig inte vara sant och det kan till en början vara riktigt skrämmande.

Jag tänker inte gå in på detaljer utan bara väcka upp några övergripande områden som vi blivit vana vid och inte funderar över. Jag är inte ute efter att debattera eller försvara något utan bara lysa på saker från ett nytt håll och sen är det upp till var och en och forska vidare själva.

Hur kan det komma sig att vi har fattigdom på planeten jorden? Allt finns här och med rättvis fördelning med kärlek i fokus så skulle alla leva ett fantastiskt liv.

Varför är det i många fall olagligt att bota någon med healing och alternativa metoder när dom bevisligen många gånger fungerar bättre än läkemedel. Läkemedel åtgärdar dessutom bara symtomen och inte orsaken. Jag har personligen varit med om healing som fungerade ögonblickligen.

Hur kan det komma sig att vi fyller våra mataffärer med sånt som till och med vetenskapen vet inte är bra för oss människor? Varför har vi byggt upp dessa vanor? Hade dessa alternativ inte funnits i butiken har ingen saknad dom.

Hur många personer är inblandade i beslut som innebär dödande av människor via krig. Skulle det finnas krig om majoriteten fick bestämma? Allt handlar om tankar, vi är inte överens om jordens resurser och så tar några personer beslut om att döda. Den stora massan är lydig och utför maktens beslut utan att ifrågasätta.

Jag kan göra den här listan hur lång som helst. Det här är några frågeställningar som blivit bevis för mig att de som styr inte agerar för mitt bästa. Det effektivaste sättet att styra en stor massa är att skapa rädsla och det har man lyckats bra med. Vi är till och med rädd för vad våra nära och kära ska tycka om vi börjar ha en avvikande åsikt än mainstream.

Det här blev mina morgontankar när jag rubrikläste mainstream och såg att dom började skriva om konspirationsteorier. All reklam är bra reklam, sådana texter fördjupar hypnosen på en del men samtidigt väcker det andra till eget sökande. Det pågår ett stort uppvaknande på hela planeten just nu. Sånt här och mycket annat ifrågasätts överallt och till slut tappar mainstream greppet och då kommer det stora uppvaknandet.

Over and out /// Håkan