Alla möter vi motgångar av något slag i livet. Och de ger oss enastående möjligheter att utvecklas ännu mer. Det är inte alltid lika lätt att inse, precis när vi befinner oss i motgången. Men ger vi oss bara tid att reflektera så kan vi se det positiva med det som sker. Ta dina så kallade motgångar som språngbräda mot något ännu bättre.

När du upplever ett tuff utmaning (som vi alla gör) så säg direkt:

“Allt är en gåva i mitt liv. ALLT. Därför vet jag att det kommer att komma något riktigt bra av det här. Jag vet att det löser sig för allas högsta bästa. Jag är lugn, jag är trygg, jag är säker.”

Repetera det här påståendet om och om igen och det kommer ge dig ett lugn, och det tillåter universum att hitta den bästa lösningen för dig.

Ofta kan vi bli överväldigade över att se hur snabbt det kan lösa sig på ett sätt som gynnar alla. Alla problem har en lösning. Alla upplevelser är en möjlighet för mig att lära och och utvecklas. Affirmera: ”Jag är helt öppen för alla möjligheter. Jag vet att allt alltid löser sig på bästa sätt för mig.”

///Helene